Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
θες να φέρω κάτι δικά μου που τα πήγα στο χωριό?ειχα σκοπο να ξηλωθω χοντρα,κοιταζα ικεα.
θες να φέρω κάτι δικά μου που τα πήγα στο χωριό?ειχα σκοπο να ξηλωθω χοντρα,κοιταζα ικεα.
κανα πινακα να εχεις δεχομαι.θες να φέρω κάτι δικά μου που τα πήγα στο χωριό?
κοριό η χωριό ; αν ειναι απο τα 2ο δεν θέλειθες να φέρω κάτι δικά μου που τα πήγα στο χωριό?
διαστάσεις?κανα πινακα να εχεις δεχομαι.
ολα χωρανε.διαστάσεις?
Να αλλαξουμε ρουλεμανden tsoulaei ....
Για τορναδόρο τον κόβωθαρρω να πουμε πως ηρθε η ωρα να βγει το σεβαστο μέλος τρουμπακης και να μιλησει στα ισα για το τι εχει παιξει μλιμενεργάτηλαδοκορη τέτα υπαρχει οντως ειδύλλιο;
τα λεφτα δεν βλέπωστηριξτε ρε μουνηδες την προταση μου
Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin... - Page 53 - bourdela.com forum
επρεπε να πληρωνομαι οντωςτα λεφτα δεν βλέπω
για εμας λεω , δεβ βλεπω τα χρηματα που πρεπει να μας δωσει για την στηριξη , μην κανεις τον αλεπουδιάρηεπρεπε να πληρωνομαι οντως
δεν ειναι να εμπιστευτεις ανθρωπο πλεονΜετρα ποσους Ραμους έχει
Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 23 της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβαν σπίτια και ΙΧ -Εμφανίζονταν ως τεχνικοί - iefimerida.gr
Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 23 ατόμων που κατηγορούνται για κλοπές δόθηκαν σε δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.www.iefimerida.gr
Τι λεει μαν?Πεταει σποντες ο κτηνιατρος στο αλλο νημα
Ναι θέλειΤι λεει μαν?Πεταει σποντες ο κτηνιατρος στο αλλο νημα
Τα εχε βαλει με ολους ο @Hellraiser4Ever δεν τον βλεπω καλα.Αλλα κρυβε,λογια μην δει τα ποστ και θυμωσει ο @Hellraiser4EverΝαι θέλει
Ναι δεν θα φάω πρωινό τωραΤα εχε βαλει με ολους ο @Hellraiser4Ever δεν τον βλεπω καλα.Αλλα κρυβε,λογια μην δει τα ποστ και θυμωσει ο @Hellraiser4Ever
Εχεις παραλειψει ποτε στην ζωη σου καποιο γευμαΝαι δεν θα φάω πρωινό τωρα