troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.521
- Πόντοι
- 5.506
Τι? Δεν σε σουταρε ο αντμιν?πολυ αργα τωρα εγινε το κακο![]()
Μεγαλο κουναβι ο ρετρο
Τι? Δεν σε σουταρε ο αντμιν?πολυ αργα τωρα εγινε το κακο![]()
Πάει ένας αναρχικός στην εκκλησία για πρώτη φορά στη ζωή του. Μετά το πάτερ ημών, σταυροκοπιούνται όλοι αλλά αυτός τίποτα, οπότε του λέει μια κύρια που ήταν δίπλα του:
-Τον σταυρό σου…
και απαντάει ο αναρχικός:
-Την Παναγία σου!
Δηλωνει κατευθηνση αυτο,κατι σαν gps.To "Να πας να γαμηθείς" είναι καλύτερο, πιστεύω.
Πάει ένας αναρχικός στην εκκλησία για πρώτη φορά στη ζωή του. Μετά το πάτερ ημών, σταυροκοπιούνται όλοι αλλά αυτός τίποτα, οπότε του λέει μια κύρια που ήταν δίπλα του:
-Τον σταυρό σου…
και απαντάει ο αναρχικός:
-Την Παναγία σου!
ειχα μια καταπληκτικα δύσκολη μέρα σημερα, οχι τοσο σωματικα αλλα ψυχικά ..σόρρυ αλλά αυτό το περίμενα μόνο από τον βάρο...![]()
![]()
![]()
γιατί δεν πας στο Σχιστό, τα ΣΚ?μοκετες χαλια να παρω απο κανα γυφτομαγαζο η θα παρα ειναι γυφτια?![]()
γιατι θα επαιρνες απο πουθενά αλλου ; και μας το λες τωρα αυτο για να "ξεκαρφωθεις" ?? ασε ρε αλεπουδιάρημοκετες χαλια να παρω απο κανα γυφτομαγαζο η θα παρα ειναι γυφτια?![]()
δεν παω σε παζαρια τι ειμαι κανας γυφτος.γιατί δεν πας στο Σχιστό, τα ΣΚ?
είχα δει εκεί κάτω χαμηλά, όπως ξεκινάει ο δρόμος προς Ελευσίνα, γύρω από τα περίπτερα πουλούσαν κάποτε
έχω καιρό να περάσω από εκεί, γενικώς.
και έβαλες τις πυτζάμες του βάρου?ειχα μια καταπληκτικα δύσκολη μέρα σημερα, οχι τοσο σωματικα αλλα ψυχικά ..
Προς στιγμην νομιζα οτι βλεπω εφιάλτες και ζω μεροκάματο
ειχα σκοπο να ξηλωθω χοντρα,κοιταζα ικεα.γιατι θα επαιρνες απο πουθενά αλλου ; και μας το λες τωρα αυτο για να "ξεκαρφωθεις" ?? ασε ρε αλεπουδιάρη
πας γυρεύοντας...δεν παω σε παζαρια τι ειμαι κανας γυφτος.![]()
απορω πως δεν εχεις πει ακομα το κολπο σου ..ειχα σκοπο να ξηλωθω χοντρα,κοιταζα ικεα.![]()
μλκ γαμω τις ιδεες,θα το περασω και δηθενια diy και καλα.απορω πως δεν εχεις πει ακομα το κολπο σου ..
Που πας στις πολυκατοικίες και τσιμπας τα χαλακια της πορτας και μετα τα ραβεις και τα κανεις ενα χαλί