κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.789
- Πόντοι
- 19.795
Μαν, υπολογιζα πολυ σε εσενα για πελατη. Μου εκοψες τα φτερα τωραΤρώμε ρε μαν ελεος
Μαν, υπολογιζα πολυ σε εσενα για πελατη. Μου εκοψες τα φτερα τωραΤρώμε ρε μαν ελεος
Τρώμε ρε μαν ελεος
Μακαρονάδα με κιμά σαλάτα ταλαγανι και τώρα ένα μιλφειγΤι τσίμπησες Αγγελε;
Κωλόγερε μας γάμησες μεσημεριάτικα.
Θα φερω Ασιατη Σεφ και θα ανοιξω γκουρμεδιαρικο εστιατοριο και ασε τον @Νίπλης να παιδευεται με τα κοντοσουβλια.
Παλι καφε στο γραφειο πινειςβρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ κανεις σας δεν δουλευει;ειμαι εξω στην καταιγιδα,στην υγρασια,στο αγιαζι,στους σιφωνες,τυφωνες,ανεμοστροβιλους για το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..
Έχει πιστέψει ότι είναι μουνάρα με αυτά που της γράφουν κάτω από κάθε ανάρτησή της,δεν τα έχεις διαβάσει?ρε μαλακα ρε ντρεπετε λιγο η παλιοσιχαμενη?
Έχει πιστέψει ότι είναι μουνάρα με αυτά που της γράφουν κάτω από κάθε ανάρτησή της,δεν τα έχεις διαβάσει?
Ρε άντε γαμησουβρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ κανεις σας δεν δουλευει;ειμαι εξω στην καταιγιδα,στην υγρασια,στο αγιαζι,στους σιφωνες,τυφωνες,ανεμοστροβιλους για το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..
Το "ρε" δεν χρειάζεται. Πλεονασμός και υβριστικό.Ρε άντε γαμησου
ο νίπλης είναι 3 αστέρια μισελέν, 40 σκούφους έχει...
Θα φερω Ασιατη Σεφ και θα ανοιξω γκουρμεδιαρικο εστιατοριο και ασε τον @Νίπλης να παιδευεται με τα κοντοσουβλια.
ΕτσιΤο "ρε" δεν χρειάζεται. Πλεονασμός και υβριστικό.
"Άντε γαμήσου" σκέτο. Σταράτα κι αντρίκια.
To "Να πας να γαμηθείς" είναι καλύτερο, πιστεύω.Το "ρε" δεν χρειάζεται. Πλεονασμός και υβριστικό.
"Άντε γαμήσου" σκέτο. Σταράτα κι αντρίκια.
Η γκόμενα το ξέρει;Το πουλί μου κελάηδησε και φέτος. Ευχηθείτε μου "και του χρόνου" ρε τομάρια!
Όλο και κάτι πήρε χαμπάρι.Η γκόμενα το ξέρει;
Τεράστιε!Όλο και κάτι πήρε χαμπάρι.
Το πουλί μου κελάηδησε και φέτος. Ευχηθείτε μου "και του χρόνου" ρε τομάρια!