Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
γιατι? τι εγινε? πες τιποτα μολις εκανα καφεκοντα ηταν να γινει και αυτο .. αλλα επικρατησε η λογική !!
γιατι? τι εγινε? πες τιποτα μολις εκανα καφεκοντα ηταν να γινει και αυτο .. αλλα επικρατησε η λογική !!
κοντα ηταν να γινει και αυτο .. αλλα επικρατησε η λογική !!
γιατι? τι εγινε? πες τιποτα μολις εκανα καφε
για μουνι η για λεφτα?
ο μουνοπανας Κουλης το παιζει ιστορία και λεει "ζήτα ψηφο εμπιστοσυνης" Κε Τσιπρα , θρασυδειλε κτλ .. Μαλάκα εχει ξεφύγει αυτός αυτος ...Καλα αυτο το μουνοπανο ο Γεραπετριτης ειναι πισω απο ολες τις βρωμιες.....
για οτι θετε...οτι ειναι πιο πιασαρικο (μουνι μαλλον)
για μουνι η για λεφτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τον παει κωλοφερατζα.....ο μουνοπανας Κουλης το παιζει ιστορία και λεει "ζήτα ψηφο εμπιστοσυνης" Κε Τσιπρα , θρασυδειλε κτλ .. Μαλάκα εχει ξεφύγει αυτός αυτος ...
Ωχ τωρα ανεβηκε Τσιπρας και χυνει πανω στο εδρανο της Βουλης , τον κατουράει ,
πες τα δικα σου ρε φιλε να συνδραμουμε ....κοντα ηταν να γινει και αυτο .. αλλα επικρατησε η λογική !!
ολα τα ειχε ο μπαχτες , ερωτας , κερατο , λεφτα , ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ , απειλες , κατάρες , κλαμα ..
για μουνι η για λεφτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σπαστα και ριχτα ολα στο νημα...θα ειμαστε διπλα σου....ολα τα ειχε ο μπαχτες , ερωτας , κερατο , λεφτα , ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ , απειλες , κατάρες , κλαμα ..
Και ολα αυτα καθως εξω εριχνε καρέκλες και εγω λυπημενος σκεφτόμουν οτι δεν ειμαι εξω εκει να δροσίζω κοσμο απο τις αγαπημενες μου λακουβες
αντε γαμησου ρε παλιομαλακα......μια μικρη παρενθεση πριν ανοιξει την καρδια του ο τυπος νιπλης
Δανάη Μπάρκα: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της - Φωτογραφίες
Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στην Αθήνα και στρώθηκε στη δουλειά για να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη!» την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Ηwww.tlife.gr
Γκαβλωσα μεσημεριατικα...μια μικρη παρενθεση πριν ανοιξει την καρδια του ο τυπος νιπλης
Δανάη Μπάρκα: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της - Φωτογραφίες
Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στην Αθήνα και στρώθηκε στη δουλειά για να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη!» την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Ηwww.tlife.gr
φουλ απαξίωση εισαι μαν δεν ξερεις να εκτιμάςαντε γαμησου ρε παλιομαλακα......
Αναβάθμισε την Σόλωνος το μωράκι...φουλ απαξίωση εισαι μαν δεν ξερεις να εκτιμάς
δεν ηθελα να σε βρισω ρε φιλε .....αλλα αντε γαμησου με την φωκιαφουλ απαξίωση εισαι μαν δεν ξερεις να εκτιμάς
κάνω λαικ, δεν έχω ανοίξει τις τελευταίες μέρες...ντεφορμε τα μελη τελευταια ολο μαλακιες θρεντ ανοιγουν
δεν ειναι δικά μου θεματα , για υποστηριξη πηγα , εγω τα ΛΥΝΩ ΟΛΑ ..σπαστα και ριχτα ολα στο νημα...θα ειμαστε διπλα σου....
Ναι μη ξεχασειςΤο βράδυ που θα σχολασω θα γράψω με την ησυχία μου ....
παλι καλα που ξήλωσε την άσφαλτο τύπεΑναβάθμισε την Σόλωνος το μωράκι...
μην εισαι τετοιο μουνοπανο με Βουλια , με εμάς να εισαι αν θεςΝαι μη ξεχασεις