troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
θα ταιζω τα παιδια μου...να τα δινουμε στον τρουμβακη να τα τρωει σε ρουμανες μπαργουμαν που θα γινουν μητερες των παιδιων του
θα ταιζω τα παιδια μου...να τα δινουμε στον τρουμβακη να τα τρωει σε ρουμανες μπαργουμαν που θα γινουν μητερες των παιδιων του
τσουβάλια τα λεφτα , ΤΣΟΥΒΑΛΙΑνα τα δινουμε στον τρουμβακη να τα τρωει σε ρουμανες μπαργουμαν που θα γινουν μητερες των παιδιων του
Δε βλέπω Δανάη Μπάρκα να φωτογραφίζεται μέσα στην θάλασσα...εμπλεξες.
ουτε εγω ευτυχωςΔε βλέπω Δανάη Μπάρκα να φωτογραφίζεται μέσα στην θάλασσα...
βρες βρωμα για Αλεξ71 , να κανονισω την απαγορευση εξοδου απο την χωραουτε εγω ευτυχως
τον θελουμε εδω???Κουλη ψηφιζειβρες βρωμα για Αλεξ71 , να κανονισω την απαγορευση εξοδου απο την χωρα
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!τον θελουμε εδω???Κουλη ψηφιζει
θα τον ξαναψηφισειΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!
ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ
ολοι το ιδιο θα κανουμε γιατι ειμαστε μισανθρωποι και εκδικητικοιθα τον ξαναψηφισει
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙθα τον ξαναψηφισει
κουφαλα...ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ
ετσι και παει εκει που λεει με 200 ευρω τον βρισκουν αυτον και την βρωμιαρα του σε χαντακι για πλακα ... μας συμφερει να παει εκει , αλλα πρεπει να μεινει εδω να υποφερεικουφαλα...
εγω θα την πω την αμαρτια μου...το ειχα ριξει Ζωη..ολοι το ιδιο θα κανουμε γιατι ειμαστε μισανθρωποι και εκδικητικοι
πολλα ειπες....ετσι και παει εκει που λεει με 200 ευρω τον βρισκουν αυτον και την βρωμιαρα του σε χαντακι για πλακα ... μας συμφερει να παει εκει , αλλα πρεπει να μεινει εδω να υποφερει
μαλακα εν τω μεταξυ δεν αντεχεις ουτε 5 μερες...μιλαμε το μονο που ακους ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ την ωρα ειναι κορνες!!!!πρωι μεσημερι βραδυ καποιος κορναρει!!!!!ετσι και παει εκει που λεει με 200 ευρω τον βρισκουν αυτον και την βρωμιαρα του σε χαντακι για πλακα ... μας συμφερει να παει εκει , αλλα πρεπει να μεινει εδω να υποφερει
μην σε νοιαζει ολοι την εχουμε παιξει με την λασκαρη...εγω θα την πω την αμαρτια μου...το ειχα ριξει Ζωη..
να γινει καλη δουλεια θελουμε . να μας στειλουν πισω και φωτο με τους 2 τους σε ενα λαγουμι με τα ποδια λυγισμενα σαν να χορευουν τσαρλεστονπολλα ειπες....
πρωτη σε δολοφονιες στον κοσμο ειναι ρε η Κολομβια...εκει και Μεξικο και Βενεζουελα τα πιο σκατοκρατη για να ζειςνα γινει καλη δουλεια θελουμε . να μας στειλουν πισω και φωτο με τους 2 τους σε ενα λαγουμι με τα ποδια λυγισμενα σαν να χορευουν τσαρλεστον
θα παει εκει ο Αλεξ και θα φτιαξουν ολα ... την δευτερη εβδομαδα θα του εχουν βγαλει τα νυχια αν πει εστω και τα μισα που εχει γραψει εδωπρωτη σε δολοφονιες στον κοσμο ειναι ρε η Κολομβια...εκει και Μεξικο και Βενεζουελα τα πιο σκατοκρατη για να ζεις