troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
δεν σου ειπα κατι ετοιμαζει?Καλά ρε μαλακα νίπλης γαύρος δεν ήτανε?
δεν σου ειπα κατι ετοιμαζει?Καλά ρε μαλακα νίπλης γαύρος δεν ήτανε?
Ναι,θέλω μια για την δικιά μου γιατί την άλλη την έσκισα.....τι σημασία έχει τύπε μου ; μηπως θες να ανταλλάξουμε εμφανίσεις ;
τι νουμερο ; για να σου βγαλω τιμηΝαι,θέλω μια για την δικιά μου γιατί την άλλη την έσκισα.....
δωστου μια του αρδιζογλου....τι νουμερο ; για να σου βγαλω τιμη
Sτι νουμερο ; για να σου βγαλω τιμη
α καλα...
ελα ηρεμησε...δωστου μια του θωμα του μαυρουα καλα...
Οτι έχει θα παρεις σε ΜΕΓΕΘΟΣ , ΜΕΓΕΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Νουμερο ειναι το πισω στην φανελα, αν προσέξεις οι παιχτες φορανε αυτοι της ιδιας ομαδας ιδιες φανελες.. οι φανελες αυτες δεν ειναι εντελως ιδιες βεβαια , εχουν διαφορετικα νουμερα/αριθμους !!!!!!!!
μαλάκα μου τι τραβαμε εδω μεσα .,... δεν θα φταιω τωρα εγω που θα τον χρεωσω 300% επανω .. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ
Με το 7 θέλει.α καλα...
Νουμερο ειναι το πισω στην φανελα, αν προσέξεις οι παιχτες φορανε αυτοι της ιδιας ομαδας ιδιες φανελες.. οι φανελες αυτες δεν ειναι εντελως ιδιες βεβαια , εχουν διαφορετικα νουμερα/αριθμους !!!!!!!!
μαλάκα μου τι τραβαμε εδω μεσα .,... δεν θα φταιω τωρα εγω που θα τον χρεωσω 300% επανω .. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ
καριολη...φωναζες οχι αθλητικα εδω μεσα...αλλα μολις μυριστηκες χρημα το γυρισες...α καλα...
συγγνωμη αλλα παραειναι καλη για εσενα....Με το 7 θέλει.
Άρρωστη γαυρος....
Γκυζιώτισα....
ταμαθες...θα ανοιξουμε σπορ καφε με τον νιπλη...τεραστιο σχεδιο, μεσα στο ελληνικοκαριολη...φωναζες οχι αθλητικα εδω μεσα...αλλα μολις μυριστηκες χρημα το γυρισες...
Βλέπεις εσύ κάνα αθλητικό ;;;;καριολη...φωναζες οχι αθλητικα εδω μεσα...αλλα μολις μυριστηκες χρημα το γυρισες...
το νου σου...τιποτα αλλο δε σου λεω...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥταμαθες...θα ανοιξουμε σπορ καφε με τον νιπλη...τεραστιο σχεδιο, μεσα στο ελληνικο
Όσο εσύ τον παίζεις εγώ κατεβάσω ιδέες , σάντουιτς με ψωμί από πρόσφορο!!!!το νου σου...τιποτα αλλο δε σου λεω...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
ειμαστε ηδη εξω απο του αδωνι και ξεπαρκαρουμε μπουλντοζεςτο νου σου...τιποτα αλλο δε σου λεω...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
ασχολησου με zegna...οχι με τον ατματζιδη!!!Βλέπεις εσύ κάνα αθλητικό ;;;;
Ενδύματα πουλάμε ,ΕΝΔΥΜΑΤΑ !!!!!!!!
εμπλεξες.ειμαστε ηδη εξω απο του αδωνι και ξεπαρκαρουμε μπουλντοζες
ασε ρε αλεπουδιαρη , εχουν γεμισει μαιμου προιοντα ..ασχολησου με zegna...οχι με τον ατματζιδη!!!
να τα δινουμε στον τρουμβακη να τα τρωει σε ρουμανες μπαργουμαν που θα γινουν μητερες των παιδιων τουασε ρε αλεπουδιαρη , εχουν γεμισει μαιμου προιοντα ..
Σαντουιτσακι με πρόσφορο , ολες οι γριες τετραπαχες , θα τους λες αγιασμενο σαντουιτσακι που το εχει διαβασει ο παπάς , με σαλάμι Μιλάνου ( αρχιδια υφαντης θα ειναι στην καλυτερη ) προσφορα 13 ευρω .. Αναρπαστα θα γινουν !!
Δεν θα ξερουμε τι να τα κανουμε τοσα λεφτα