Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.305
- Πόντοι
- 3.656
δεν λες που δεν αποδημησα να μου κανατε τα εννιαμερα τωραΆστα,έγραψες σοβαρές απουσίες.
Αύγουστο ήσουν απών....
Παρέα με γλασκο....
Εσυ μπαίνεις όταν δουλεύεις.
Εμείς όταν καθόμαστε....
ΤΕΡΑΣ
Ασε ρε,χασαμε τζαμπα ελληνικοδεν λες που δεν αποδημησα να μου κανατε τα εννιαμερα τωρα
Ουστ απο δω ρε ψωμολυσσα γκεοκτηνιατρεΤο μονο που δουλευεις ειναι το κωλοτρυπηδι σου με το στραπον του Τετα ρε ξεφτιλογερα....
Σενε γαμησε ο Τετας με το στραπον τελικα;Ανοιξε τη καρδια σου,τη κωλοτρυπιδα σου την ανοιγουν Πακιστανοι και η Τετα,με τα υπολοιπα μελη του νηματος.....Ουστ απο δω ρε ψωμολυσσα γκεοκτηνιατρε
Κοιτα να γαμησεις γιατι στο τελος θα το χωνεις σε κανενα τουβλο με τη μαλακια που εχεις πηξει.Σενε γαμησε ο Τετας με το στραπον τελικα;Ανοιξε τη καρδια σου,τη κωλοτρυπιδα σου την ανοιγουν Πακιστανοι και η Τετα,με τα υπολοιπα μελη του νηματος.....
Τωρα δεν εισαι προκλητικος να δινεις συμβουλες για γαμησια εσυ που εκτος απο κατουρημα το πουλακι το εχεις διακοσμητικο;Κοιτα να γαμησεις γιατι στο τελος θα το χωνεις σε κανενα τουβλο με τη μαλακια που εχεις πηξει.
πρωτη μερα δουλεια,πρωινο ξυπνημα,ταλαιπωρια,οδηγηση ΕΠΗΞΑ
βγηκες απο το συνεργειο ετοιμος?πρωτη μερα δουλεια,πρωινο ξυπνημα,ταλαιπωρια,οδηγηση ΕΠΗΞΑ
Ρε μαλεα, εγω δε φαντασιωνομαι τι κανουν αλλα μελη τους κωλους του πολυ δε περισσοτερο δε νομιζω οτι γαμαω αλλα μελη ενος φορουμ.Τωρα δεν εισαι προκλητικος να δινεις συμβουλες για γαμησια εσυ που εκτος απο κατουρημα το πουλακι το εχεις διακοσμητικο;
οχι ακομα θελω λιγο ρεκτιφιε ακομα...θα δω το βραδυ που λεω να ξεκινησω γυμναστικη παλι σιγα σιγα...αν δεν μου κοππουν ανασες κλπ θα ειμαι σε καλο δρομοβγηκες απο το συνεργειο ετοιμος?
Μην κανετε παρεμβολες ρε αλητες,πανω που αναψαν τα νηματα,κατι τετοια περιμενει εδω και καιρο ο Νιπληςπρωτη μερα δουλεια,πρωινο ξυπνημα,ταλαιπωρια,οδηγηση ΕΠΗΞΑ
Δηλαδη να μην ελπιζω σε ελληνικο,ε?οχι ακομα θελω λιγο ρεκτιφιε ακομα...θα δω το βραδυ που λεω να ξεκινησω γυμναστικη παλι σιγα σιγα...αν δεν μου κοππουν ανασες κλπ θα ειμαι σε καλο δρομο
κατα τα φαινομενα οχιΔηλαδη να μην ελπιζω σε ελληνικο,ε?
ημουν σχολασα...απο αξημερωτα δουλευα πρωτη μερα..αδεια στο κρεββατι ολη γαμησε τα δυσκολος χειμωνας φετοςΔουλεια εισαι
ετοιμαζω το τζιπ για εξοδο , εχω βαλει και100αρα βενζινη , ειμαι φουλΚαθίστε στο νήμα, χαμός έξω.
Πολύ νερό.
Είναι η εβδομάδα σου αυτή!!ετοιμαζω το τζιπ για εξοδο , εχω βαλει και100αρα βενζινη , ειμαι φουλ