baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 5.097
ειπα να μην γινω υπερβολικος.και λιγο λες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειπα να μην γινω υπερβολικος.γρήγορος είσαι!
ειπα να μην γινω υπερβολικος.και λιγο λες
ειπα να μην γινω υπερβολικος.γρήγορος είσαι!
και πολυ καλα κανειςειπα να μην γινω υπερβολικος.
θα παρω ικεα το πηρα αποφαση.και πολυ καλα κανεις
Εγώ λέω να πας στο Πράκτικερθα παρω ικεα το πηρα αποφαση.
να παει Ινστινκμπαλ , αυτο το Τουρκικο ,, ακομα φθηνότερο έμαθα, σαν σκηνικά απο παιδικό θέατρο ειναιΕγώ λέω να πας στο Πράκτικερ
εξυπναδες.και ειμναι σιγουρος οι μισοι απο σας κοιμαστε σε ραντζο.Εγώ λέω να πας στο Πράκτικερ
κανεις λαθος δεν ειναι ψθηνο. εχω φαει τα ματια μου για να βρω τιμουλα.να παει Ινστινκμπαλ , αυτο το Τουρκικο ,, ακομα φθηνότερο έμαθα, σαν σκηνικά απο παιδικό θέατρο ειναι
πολυ πιθανόεξυπναδες.και ειμναι σιγουρος οι μισοι απο σας κοιμαστε σε ραντζο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανεις λαθος δεν ειναι ψθηνο. εχω φαει τα ματια μου για να βρω τιμουλα.
ομιλος πορτοκαλιδη λεει,ποιος ειναι αυτος ο πορτοκαλιδης?να παει Ινστινκμπαλ , αυτο το Τουρκικο ,, ακομα φθηνότερο έμαθα, σαν σκηνικά απο παιδικό θέατρο ειναι
ξαδερφος του Μανταρινιδη ... δεν εχω ιδέαομιλος πορτοκαλιδη λεει,ποιος ειναι αυτος ο πορτοκαλιδης?
με αυτα που εχω δωσει ολα φθηνα μου φαινονταικανεις λαθος δεν ειναι ψθηνο. εχω φαει τα ματια μου για να βρω τιμουλα.
εχουν γαμηθει οι σκανδιναβοι μαν,ικεα σουηδικο με τα κεφτεδακια τους,ζουσκ δανεζικο δεν εχει κεφτεδακια,ιστινκμπολ φιλανδικο χωρις την εκφυλη σκροφα την πρωθυπουργο της.Που παμε ρε ουτε ενα ελληνικο μισο να τσεκαρω και ραβεννα.ξαδερφος του Μανταρινιδη ... δεν εχω ιδέα
δεν παω σε τέτοια τυπε ... αμα θελω να φαω παω σε εστιατόριο , όχι σε επιπλαδικοεχουν γαμηθει οι σκανδιναβοι μαν,ικεα σουηδικο με τα κεφτεδακια τους,ζουσκ δανεζικο δεν εχει κεφτεδακια,ιστινκμπολ φιλανδικο χωρις την εκφυλη σκροφα την πρωθυπουργο της.Που παμε ρε ουτε ενα ελληνικο μισο να τσεκαρω και ραβεννα.
Ο βάρος θα πάει για κρεβατοκάμαρα στο ικέα και θα ζητήσει δώρο κεφτεδάκιαδεν παω σε τέτοια τυπε ... αμα θελω να φαω παω σε εστιατόριο , όχι σε επιπλαδικο
θα παει σε σουβλατζη και θα "τσιμπησει" τις καρεκλεςΟ βάρος θα πάει για κρεβατοκάμαρα στο ικέα και θα ζητήσει δώρο κεφτεδάκια
Ραβέννα εχει πλακάκια και μπάνια.εχουν γαμηθει οι σκανδιναβοι μαν,ικεα σουηδικο με τα κεφτεδακια τους,ζουσκ δανεζικο δεν εχει κεφτεδακια,ιστινκμπολ φιλανδικο χωρις την εκφυλη σκροφα την πρωθυπουργο της.Που παμε ρε ουτε ενα ελληνικο μισο να τσεκαρω και ραβεννα.
μπορει να θελει και εκει μία ανακαίνιση ..... δεν ειναι κακο να ρίξει λιγο μαυρο χρήμα στην αγορά για να κινηθει και λιγοΡαβέννα εχει πλακάκια και μπάνια.
ακολουθω Ρεζγιατι εχεις παρει φαλλαγγι ολες τις διασημες σημερα ρε?
γιατι δεν ειναι στα τσαρουμπειτ αυτος??ακολουθω Ρεζ
ερωτευτηκεγιατι δεν ειναι στα τσαρουμπειτ αυτος??