Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
εχει κατι δεντρα μεσα στο γκολφ , θα παρω ενα καλο τσεκουρι στην πινέζα και θα την γραψω μελος , μαζι με τα μπαστουνια θα βαζει μεσα στην σακα και το τσεκουρι , οτι κοβει θα το πεταει απο τον συρματοπλεγμα στον παραλληλο και εκει θα περιμένει συνεργείο "δικο" μου βαμμενο στα χρωματα του Δημου Γλυφαδας και θα μαζευει τα "κουτσουρα"
με ενα μεροκαματακι σου ανοιγω το συρματοπλεγμα. :sunglasses:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.895
Πόντοι
2.606
εχω δωσει δανεικα,εχω βαλει ανθρωπους σε δουλεια και οχι μονο ευχαριστω δεν ακουσα λεγανε και μαλακιες κιολας...
εγω δανεικα κομμενα , ολο "μου τα δινουν " και ολο δεν τα βλεπω
καλυτερα να τα δινω στην πρωην μου που ειμαι απολυτα βεβαιως οτι δεν θα ξαναερθουν

έπρεπε να ρωτήσετε τον @baros πως παίζει μπαλίτσα με τα δανεικά.... :coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
εγω δανεικα κομμενα , ολο "μου τα δινουν " και ολο δεν τα βλεπω
καλυτερα να τα δινω στην πρωην μου που ειμαι απολυτα βεβαιως οτι δεν θα ξαναερθουν
τωρα που το λες μου λειπει ενα δεκαρικακι αν εχεις την ευγενη καλοσυνη να με χρηματοδοτησεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
ο αλλος μου λεει , δανεισε μου 10Κ και θα σου δωσω μια επιταγη .... σε ποιον πηγε να δωσει επιταγη του δηλαδη ... δεν τον ηθελε η τυχη
Τον πηρα μια , τον πηρα 2 ειχαν περάσει 3 μηνες απο τοτε που θα μου τα εδινε , εντωμεταξυ τσεκαρα την επιταγη και ηταν παντα αδεια ... λεω οκ γαμημενε ..
Μια μερα ξαφνικα με πηρε βριζοντας , μουνι τι μου εκανες ενω ηξερες οτι ειχα αναγκη και σου ειχα πει οτι θα ειμαι οκ μαζι σου κτλ ...
Λεω , - μην μου πεις δεν ειχε λεφτα η επιταγη σου ... μην μου το πεις αυτο ... μην μου βαζεις τετοια πικρα στην ζωη μου , και την εδωσα σε εμπιστο ανθρωπο δικο μου ... ισως να σε ψαξει μαλλον , για καλο και για κακο παρε κανα αεροπλανο , το πρωτο που θα βρεις οταν μπεις αεροδρομιο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
ο αλλος μου λεει , δανεισε μου 10Κ και θα σου δωσω μια επιταγη .... σε ποιον πηγε να δωσει επιταγη του δηλαδη ... δεν τον ηθελε η τυχη
Τον πηρα μια , τον πηρα 2 ειχαν περάσει 3 μηνες απο τοτε που θα μου τα εδινε , εντωμεταξυ τσεκαρα την επιταγη και ηταν παντα αδεια ... λεω οκ γαμημενε ..
Μια μερα ξαφνικα με πηρε βριζοντας , μουνι τι μου εκανες ενω ηξερες οτι ειχα αναγκη και σου ειχα πει οτι θα ειμαι οκ μαζι σου κτλ ...
Λεω , - μην μου πεις δεν ειχε λεφτα η επιταγη σου ... μην μου το πεις αυτο ... μην μου βαζεις τετοια πικρα στην ζωη μου , και την εδωσα σε εμπιστο ανθρωπο δικο μου ... ισως να σε ψαξει μαλλον , για καλο και για κακο παρε κανα αεροπλανο , το πρωτο που θα βρεις οταν μπεις αεροδρομιο
ποσο την πουλησες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
έπρεπε να ρωτήσετε τον @baros πως παίζει μπαλίτσα με τα δανεικά.... :coffee:
αμα ειναι για μετρητα θα ρωτησω , αλλα επιταγουλες ειναι ειδικοτητα μου..
Πειραιως Τραπεζα , θελω 2 μπλοκ , δεν γινεται 2 μου λενε , ενα και οταν τελειωσει ζητατε άλλο ... μαλιστα λεω εγω και καλα "απελπισμενος" , 10φυλλο μου λεει , 5 ευρω το φύλλο .... εντωμεταξυ εγω με 5 φύλλα επιταγες μπορω να στειλω την Πειραιως για ανακεφαλοποιηση στο ΔΝΤ , μα ειμαι πελατης λεω , γιατι ετσι ρε τυποι , πρωτη φορα .. με τα πολλα , μου λεει οκ 40 ευρω το 15φυλλο ... μμμ λεω , οκ στειλτε αυτο ...
Ακομα πρεπει να τις εχουν κορνιζα αυτα τα 15 φυλλα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
ποσο την πουλησες?
επειδη ηταν γνωστος 8Κ , προσφορα ,μετα εμαθα οτι αυτος πηρε 13Κ και ενα ρολεξ... ενταξει εχασα απο το αλισβερισι αλλα εδωσα δουλεια σε ενα φιλο που ακομα μου λεει , οποτε θες εδω ειμαι εγω , ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.393
Πόντοι
6.056
αμα ειναι για μετρητα θα ρωτησω , αλλα επιταγουλες ειναι ειδικοτητα μου..
Πειραιως Τραπεζα , θελω 2 μπλοκ , δεν γινεται 2 μου λενε , ενα και οταν τελειωσει ζητατε άλλο ... μαλιστα λεω εγω και καλα "απελπισμενος" , 10φυλλο μου λεει , 5 ευρω το φύλλο .... εντωμεταξυ εγω με 5 φύλλα επιταγες μπορω να στειλω την Πειραιως για ανακεφαλοποιηση στο ΔΝΤ , μα ειμαι πελατης λεω , γιατι ετσι ρε τυποι , πρωτη φορα .. με τα πολλα , μου λεει οκ 40 ευρω το 15φυλλο ... μμμ λεω , οκ στειλτε αυτο ...
Ακομα πρεπει να τις εχουν κορνιζα αυτα τα 15 φυλλα
:rockon::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
επειδη ηταν γνωστος 8Κ , προσφορα ,μετα εμαθα οτι αυτος πηρε 13Κ και ενα ρολεξ... ενταξει εχασα απο το αλισβερισι αλλα εδωσα δουλεια σε ενα φιλο που ακομα μου λεει , οποτε θες εδω ειμαι εγω , ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ
20% ειναι κανονικη τιμη,αλλα οκ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
ετσι ειναι το εμποριο με ανθρωπους απο χωρες που δεν εχει παει ακόμα το μετρό ...καπου χανεις καπου κερδιζεις
υπαρχουν και ντοπιοι ρε μαν,στηριζω ελλαδα επιμενω ελληνικα. :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
υπαρχουν και ντοπιοι ρε μαν,στηριζω ελλαδα επιμενω ελληνικα. :sunglasses:
ντοπιοι ειναι ευαισθητοι , ενω οι φιλοι μας οι μεταναστες καμια φορα μπορεις να τους πεις και :
Σορρυ φιλε δεν ειχα καταλαβει τι ελεγες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
ντοπιοι ειναι ευαισθητοι , ενω οι φιλοι μας οι μεταναστες καμια φορα μπορεις να τους πεις και :
Σορρυ φιλε δεν ειχα καταλαβει τι ελεγες
για πες εκανα ανκαινιση την κουζινα ολα καινουρια και τωρα μου ζηταει καινουρια κρεβατοκαμαρα ειμαι σε οικονομικη απογνωση μαζι με στρωμα θελω κανα 1500αρι μην πω 2000.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
για πες εκανα ανκαινιση την κουζινα ολα καινουρια και τωρα μου ζηταει καινουρια κρεβατοκαμαρα ειμαι σε οικονομικη απογνωση μαζι με στρωμα θελω κανα 1500αρι μην πω 2000.
2Κ ;;;;
μαλάκας εισαι ; τσαμπα , εμενα 2Κ κανει το κεφαλάρι βρε μαλακα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
η κουζινα ποσο σου πηγε ;; δεν πιστευω γυφτε να εβαλες Βεκο ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
2Κ ;;;;
μαλάκας εισαι ; τσαμπα , εμενα 2Κ κανει το κεφαλάρι βρε μαλακα
εισαι μαλακας,σκεφτομαι να τη φτιαξω μονος μου να πεσω στο 500αρι. θα πουλησω και μουρη DIY και καλα. :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η κουζινα ποσο σου πηγε ;; δεν πιστευω γυφτε να εβαλες Βεκο ;
:tooth: :tooth: :tooth: πιτσος στηριζω ελλαδα και ντουλαπια μπαρμπα μητσος. :sunglasses:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.895
Πόντοι
2.606
μια χαρά είναι, υπάρχουν πολύ πιο ακριβές επιλογές.
τώρα κατάλαβα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.431
Πόντοι
12.756
εισαι μαλακας,σκεφτομαι να τη φτιαξω μονος μου να πεσω στο 500αρι. θα πουλησω και μουρη DIY και καλα. :confused:
μην εισαι θυμα , πηγαινε Τζαμπο παρε ενα αερόστρωμα , κανε και μια πατεντα με μια ηλεκτρικη τρομπα και στ αρχιδια σου ολα ... θα κοιμασαι και θα νομιζεις οτι φρεναρεις σε Scania

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom