Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 2.606
παλέτες θα πάει να πάρει και θα τις ενώσει στο τέλοςη κουζινα ποσο σου πηγε ;; δεν πιστευω γυφτε να εβαλες Βεκο ;
τιναφτόςρε....
παλέτες θα πάει να πάρει και θα τις ενώσει στο τέλοςη κουζινα ποσο σου πηγε ;; δεν πιστευω γυφτε να εβαλες Βεκο ;
Pitsos... μαλακα καλυτερα να αγοραζες ενα πετρογκαζιεισαι μαλακας,σκεφτομαι να τη φτιαξω μονος μου να πεσω στο 500αρι. θα πουλησω και μουρη DIY και καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιτσος στηριζω ελλαδα και ντουλαπια μπαρμπα μητσος.
Εφευρετικος(γυφτος το λενε αλλιως)παλέτες θα πάει να πάρει και θα τις ενώσει στο τέλος
τιναφτόςρε....
ο γυφτος ειναι γυφτος δεν αλλαζει , πηγα και εδωσα 1,7Κ για καφετερια εντοιχιζόμενη Miele ... αναθεμα και αν εχω κανει μια φορα καφε εκει ... αλλα οτι μουνι την βλεπει της τρεχουν τα σαλιαπαλέτες θα πάει να πάρει και θα τις ενώσει στο τέλος
τιναφτόςρε....
θα παρω τη βαση του στρωματος απο το παλιο θα κοψω μελαμινες στα μετρα που θελω θα στειλω και το κεφαλαρι να ντυθει με δερματινη και θα βαλω και λεντοταινια κρυφη απο κατω,αν δεν ειχα το χριστινακι θα τρεχαν τα σαλια απο τα μουνια.παλέτες θα πάει να πάρει και θα τις ενώσει στο τέλος
τιναφτόςρε....
απο την πεινα θα ειναι τα σαλια , οχι απο το κρεβατι ... εχε το νου σου να κρυψεις τα πορτατιφ μην στα αρπαξειθα παρω τη βαση του στρωματος απο το παλιο θα κοψω μελαμινες στα μετρα που θελω θα στειλω και το κεφαλαρι να ντυθει με δερματινη και θα βαλω και λεντοταινια κρυφη απο κατω,αν δεν ειχα το χριστινακι θα τρεχαν τα σαλια απο τα μουνια.
πορτατιφ ενσωματομενα στα κομοδινα εννοειται.απο την πεινα θα ειναι τα σαλια , οχι απο το κρεβατι ... εχε το νου σου να κρυψεις τα πορτατιφ μην στα αρπαξει
ακριβα θα ειναι αυτα , παρε καλυτερα μια Logo στιγμης να κανεις την δουλεια ρε μαλακα, μην ξοδευεσαι μερες που ειναιπορτατιφ ενσωματομενα στα κομοδινα εννοειται.
ετοιμάζεσαι για τον γάμο αν καταλαβαίνουμε καλάπορτατιφ ενσωματομενα στα κομοδινα εννοειται.
σιγουρα, και αν κρινω απο τις οικονομίες που κανει σε καποια πραγματα , ο παππας θα ειναι κανας αστεγος ντυμενος με ρασσα, το νυφικο θα ειναι μπομπονιερες απο γαμους και βαπτισεις που πηγε και θα τις εχει ενωσει με συρραπτικο κτλετοιμάζεσαι για τον γάμο αν καταλαβαίνουμε καλά
θα κανω ερανο εδω στα φιλαρακια μου να δω ποιοι με εκτιμουν.σιγουρα, και αν κρινω απο τις οικονομίες που κανει σε καποια πραγματα , ο παππας θα ειναι κανας αστεγος ντυμενος με ρασσα, το νυφικο θα ειναι μπομπονιερες απο γαμους και βαπτισεις που πηγε και θα τις εχει ενωσει με συρραπτικο κτλ
ε τοτε να εισαι σιγουρος οτι το παρτυ του Ρεμου στον γαμο του μπροστα στο δικο σου θα ειναι παιδικοθα κανω ερανο εδω στα φιλαρακια μου να δω ποιοι με εκτιμουν.
ημουν σιγουρος οτι θα ησουν γαλαντομος.ε τοτε να εισαι σιγουρος οτι το παρτυ του Ρεμου στον γαμο του μπροστα στο δικο σου θα ειναι παιδικο
πρώτα θα δούμε πρόσκληση ... η κα Βάρου και ο κος Βάρος σας καλούν κλπ κλπ και μετάθα κανω ερανο εδω στα φιλαρακια μου να δω ποιοι με εκτιμουν.
ναι , στα Εβερεστ φανταζομαιπρώτα θα δούμε πρόσκληση ... η κα Βάρου και ο κος Βάρος σας καλούν κλπ κλπ και μετά
θα κάνεις και μπάτσελορ?
και λιγο λεςπαντως αν το παρω ζεστα το θεμα και ξεκινησω το κρεβατι σε εξι μηνες θα ειναι ετοιμο.
θα φερεις και πινεζα να κανει λαπ ντανς?ναι , στα Εβερεστ φανταζομαι
να κραταει τα φακελακια ... για να μην ντρεπεστε εσειςθα φερεις και πινεζα να κανει λαπ ντανς?
γρήγορος είσαι!παντως αν το παρω ζεστα το θεμα και ξεκινησω το κρεβατι σε εξι μηνες θα ειναι ετοιμο.