ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.466
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι,πάω για φρουτακι τωραναι ενω τις αλλες που δεν ειναι την βγαζεις με γιαουρτακια λαιτ...
Ετσι,πάω για φρουτακι τωραναι ενω τις αλλες που δεν ειναι την βγαζεις με γιαουρτακια λαιτ...
ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ?ναι ενω τις αλλες που δεν ειναι την βγαζεις με γιαουρτακια λαιτ...
Γιατι?αμφιβαλω.
Να φας και ένα γιαούρτακι με χαμηλά λυπαρα για την δίαιτα, τυπε.Όχι ελαφριά παϊδάκια λουκάνικα χοντρό τζολια μπριζόλες μπιφτέκια σαλάτες τηγανοψωμα,και προφιτερολ παγωτινια τάρτες λουκουμάδες να φύγει η κρεατιλα
Δεν έχω μόνο πλήρηΝα φας και ένα γιαούρτακι με χαμηλά λυπαρα για την δίαιτα, τυπε.
Μαν, χαλάς την δίαιτα με τα πλήρη.Δεν έχω μόνο πλήρη
Εντάξει μαν θα φάω ένα μιλφειγ τώρα λαιτΜαν, χαλάς την δίαιτα με τα πλήρη.
Οκ. Τώρα μιλάς λογικά.Εντάξει μαν θα φάω ένα μιλφειγ τώρα λαιτ
Όχι ελαφριά παϊδάκια λουκάνικα χοντρό τζολια μπριζόλες μπιφτέκια σαλάτες τηγανοψωμα,και προφιτερολ παγωτινια τάρτες λουκουμάδες να φύγει η κρεατιλα
ολοι μαςαμφιβαλω.
Εχεις πολυ επιθετικη συμπεριφορα...για καποιον που εχει ρουμανα μπαργουμαν στο κρεβατι δεν δικαιολογειται...ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ?
την παεγια η την ρουμανα?Αυτό το κωλο-παιδο ο εγγονός μου βρήκε γκόμενα Ρουμανα και της έφτιαξε παεγια και δεν έφερε στον παππού να δοκιμάσει....
Την Ρουμάνα
Την παεγια ρε τυπε, την παεγια...την παεγια η την ρουμανα?
NαιΣιγα ρε μαλακες μια ευχη εκανε ο ανθρωπος....τι επρεπε να πει να πατε να γαμηθειτε και καλο ψοφο;