Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
ποιο ειναι το τσοκαρο?
την ειδες την γκομενα μαγκια?ποιο ειναι το τσοκαρο?
την υστερικια που φωναζε σε αγγλοσλαβικη διαλεκτο?καλο μουνακι αλλα υστερο.την ειδες την γκομενα μαγκια?
εμπαινες?
νταξ απο τα ξιδια ηταν η υστερια οταν δεν πινει μπορει να ειναι χειροτερητην υστερικια που φωναζε σε αγγλοσλαβικη διαλεκτο?καλο μουνακι αλλα υστερο.
θα σου κρατησει απο μονος ο νιπλης..την προεδρικη στην κεφαλη του τραπεζιου..Θα έρθω..κράτα μου θέση!
εν τω μεταξυ αν πας εκει και πιασεις κουβεντα με καποιους απο την κοινοτητα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θαβει ο ενας τον αλλο!!!δεν το εχω δει πουθενα τοσο χαλιμαλάκα τι ειναι αυτος ο μετανάστης ο Ελληνας , παει γερμανια, ειδικα οι δικοι σας επανω, τρωει αμμοχαλικο μεχρι να μαζεψει λεφτα για να παρει ενα αμαξι και μετά βουρ διακοπες στην Ελλαδα με το αυτοκινητο να τον δουν οι γείτονες ποσο επιτυχημένος ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την διαβασα ηδη τυπε , διψα για καλό υλικό αυτες τις μέρες
Ναι...εξαιρετικητι εκανες την παεγια?
φανταζομαιΝαι...εξαιρετικη
Ευχαριστω καλε μου φιλεφανταζομαι
Ποια ταΐζεις;Ευχαριστω καλε μου φιλε
ειδες κανεις να γραφει χρονια πολλα ;
μας γαμησες το νημα
Ότι πιο άτοπο. Αχρείαστο.
Ενα εξαιρετικο κοριτσι...ρουμανα μπαργουμαν. Πιθανη μανα των παιδιων μου...Ποια ταΐζεις;
Αυτή το ξέρει ότι θα την κάνεις μάνα των παιδιών σου;Ενα εξαιρετικο κοριτσι...ρουμανα μπαργουμαν. Πιθανη μανα των παιδιων μου...
Να μου την φέρεις να την δοκιμάσωΕνα εξαιρετικο κοριτσι...ρουμανα μπαργουμαν. Πιθανη μανα των παιδιων μου...
Συμφωνει γιατι ειμαι κελεπουρι...θα βοηθησει και ο μπαρμπας στα πρωτα εξοδα....Αυτή το ξέρει ότι θα την κάνεις μάνα των παιδιών σου;
Ο μπάρμπας συμφωνεί; Όχι στα έξοδα, αλλά αν εγκρίνει την νύφη.Συμφωνει γιατι ειμαι κελεπουρι...θα βοηθησει και ο μπαρμπας στα πρωτα εξοδα....