jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Ο.Κ. Σάλτα και βάλτε το κεφάλι σας στην κωλοτρυπά σας να πάρετε γεύση από το σκατό σας.
Εντάξει τώρα;
Τώρα μάλιστα. Είστε και πάλι το μέλος που αγαπήσαμε.
Ο.Κ. Σάλτα και βάλτε το κεφάλι σας στην κωλοτρυπά σας να πάρετε γεύση από το σκατό σας.
Εντάξει τώρα;
Θα του παω μια αλλη ηοατι ια θελει να γαμησει ...Ο μπάρμπας συμφωνεί; Όχι στα έξοδα, αλλά αν εγκρίνει την νύφη.
Εγκεφαλικό σε χτύπησε;ηοατι ια
Εγκεφαλικό σε χτύπησε;
Τι τσίμπησες μαν;Ρε παλιό γαμιολες
Μην αρχίσεις να αραδιάζεις, κατάλαβα...Από το μεσημέρι στη μάνδρα τώρα κάνουμε διάλειμμα
Όχι ελαφριά παϊδάκια λουκάνικα χοντρό τζολια μπριζόλες μπιφτέκια σαλάτες τηγανοψωμα,και προφιτερολ παγωτινια τάρτες λουκουμάδες να φύγει η κρεατιλαΜην αρχίσεις να αραδιάζεις, κατάλαβα...
Γουρουνοπούλα δεν είχε το κατάστημα;Όχι ελαφριά παϊδάκια λουκάνικα χοντρό τζολια μπριζόλες μπιφτέκια σαλάτες τηγανοψωμα,και προφιτερολ παγωτινια τάρτες λουκουμάδες να φύγει η κρεατιλα
Είχαμε στο μενού αλλά έγινε μπέρδεμα και νιάου δε φάγαμε τελικά,φάγανε κάτι μπινελίκια αλλά οκΓουρουνοπούλα δεν είχε το κατάστημα;
Ήττα.Είχαμε στο μενού αλλά έγινε μπέρδεμα και νιάου δε φάγαμε τελικά,φάγανε κάτι μπινελίκια αλλά οκ
Τζολια ναι τα μακαρόνια με το λίπος λαιτΉττα.
όταν λες τζόλιες εννοείς γκόγκες, σωστά;
Αδελφέ ήταν ειδική μέρα σήμεραΠαντα λαιτ ο αδερφος ΠΑΝΤΑ ΛΑΙΤ
Στα μέρη μου, μου τις μάθανε γκόγκες. Τις λένε και κουρκουμπίνες.
Ναι μαν πρέπει να γίνει κεντα,να έρθει και ο αδελφός τρουμπακηςΣτα μέρη μου, μου τις μάθανε γκόγκες. Τις λένε και κουρκουμπίνες.
Πρέπει να συναντηθούμε οι δυο μας, να παίξουμε λίγο ξύλο για πάρτη τους.
ναι ενω τις αλλες που δεν ειναι την βγαζεις με γιαουρτακια λαιτ...Αδελφέ ήταν ειδική μέρα σήμερα