Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
γκαζιου να παρεις , αφου περνάει απο εσεναΤην κρατάω στη ζωή με νύχια και με δόντια. Η κεραμική εντοιχισμένη αρχίδια φαγητό φτιάχνει. Θα την αλλάξω τελικά με γκαζιού
γκαζιου να παρεις , αφου περνάει απο εσεναΤην κρατάω στη ζωή με νύχια και με δόντια. Η κεραμική εντοιχισμένη αρχίδια φαγητό φτιάχνει. Θα την αλλάξω τελικά με γκαζιού
γκαζιου να παρεις , αφου περνάει απο εσενα
εκανες ανακαίνιση και κρατησες αυτη την κουζίνα ; εγω ειναι το πρωτο που θα πετουσα απο το παραθυρο ...Έχω έξω δεξαμενή αερίου για τον καυστήρα εδώ και χρόνια. Μαλακία που δεν πήρα γκαζιού από τότε που το ανακαίνισα.
Την έχω μαζί με τα υπόλοιπα στο υποστατικό.εκανες ανακαίνιση και κρατησες αυτη την κουζίνα ; εγω ειναι το πρωτο που θα πετουσα απο το παραθυρο ...
Τι ώρα αύριο της Παναγίας θα γινει το νταλαβερι?Την έχω μαζί με τα υπόλοιπα στο υποστατικό.
ειναι συναισθηματικα δεμενος.εκανες ανακαίνιση και κρατησες αυτη την κουζίνα ; εγω ειναι το πρωτο που θα πετουσα απο το παραθυρο ...
Μετά την 12η Μεσημβρινή. Εξυπακούεται πως είστε ευπρόσδεκτοι.Τι ώρα αύριο της Παναγίας θα γινει το νταλαβερι?
ειναι συναισθηματικα δεμενος.
αν θες να σου κανω σχεδια ανακαινισης ευχαριστως να σε εξυπηρετησω.
καλυτερα να παω σε τυφλο να μου κανει
Γιατι με τον Μπάρο πιστευεις θα υπαρχουν ;Μια χαρά. Οι τυφλοί κάνουν και γαμώ τις χωροταξίες. Η μόνη δυσκολία θα είναι ότι δεν θα υπάρχουν φώτα.
να περασω να σε παρω να παμε σουνιο?καλυτερα να παω σε τυφλο να μου κανει
φωτα ουτε ο παρθενωνας δεν θα εχει τοσα.Μια χαρά. Οι τυφλοί κάνουν και γαμώ τις χωροταξίες. Η μόνη δυσκολία θα είναι ότι δεν θα υπάρχουν φώτα.
Βαρύ!Γιατι με τον Μπάρο πιστευεις θα υπαρχουν ;
πέρασε, θα σταματησουμε μια Βουλα όμως , σε σμαρτ δεν μπαινωνα περασω να σε παρω να παμε σουνιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φωτα ουτε ο παρθενωνας δεν θα εχει τοσα.
τωρα μιλησες με φωστηρα διαβαζει σε σχεδιο 0,70 και νομιζει οτι μιλαμε για σεντς.
βουλα να κανουμε τι? θα ερχομουν με το evoque αλλα το εχει η γυναικα.πέρασε, θα σταματησουμε μια Βουλα όμως , σε σμαρτ δεν μπαινω
Τι σε νοιαζει εσενα , μια δουλιτσα εχω ... σε evoque δεν μπαινωβουλα να κανουμε τι? θα ερχομουν με το evoque αλλα το εχει η γυναικα.
ua paroyme maroyli kai seskoylo?Τι σε νοιαζει εσενα , μια δουλιτσα εχω ... σε evoque δεν μπαινω
δεν ξερω τσιγγανικα , βαλτο στο google translateua paroyme maroyli kai seskoylo?
θα μαζεψουμε φραγκα?δεν ξερω τσιγγανικα , βαλτο στο google translate
ο πληθυντικος δεν μου αρεσε ... Μαζεψω ειναι το σωστοθα μαζεψουμε φραγκα?