Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 3.656
αμα σου πει τιποτα για να αναλαβει τη δουλεια στο σαντουιτσαδικο,γειωσε τον απ'εξω απ'εξω...φιλικα...μην τον φορτωθουμε..δεν ξερω τσιγγανικα , βαλτο στο google translate
αμα σου πει τιποτα για να αναλαβει τη δουλεια στο σαντουιτσαδικο,γειωσε τον απ'εξω απ'εξω...φιλικα...μην τον φορτωθουμε..δεν ξερω τσιγγανικα , βαλτο στο google translate
εννοειται τυπε , ουτε για λαντζααμα σου πει τιποτα για να αναλαβει τη δουλεια στο σαντουιτσαδικο,γειωσε τον απ'εξω απ'εξω...φιλικα...μην τον φορτωθουμε..
λεω μηπως μαζεψουμε να παρουμε διδυμακι κατερινα με κιαρα και να δωσεις και ενα γερο πουρπουρι.ο πληθυντικος δεν μου αρεσε ... Μαζεψω ειναι το σωστο
θα σου κανω ισοδυναμικη γειωση σε ολα τα μεταλλικα μερη της λαντζας.αμα σου πει τιποτα για να αναλαβει τη δουλεια στο σαντουιτσαδικο,γειωσε τον απ'εξω απ'εξω...φιλικα...μην τον φορτωθουμε..
Τι σχέδια φίλε βάρο?ειναι συναισθηματικα δεμενος.
αν θες να σου κανω σχεδια ανακαινισης ευχαριστως να σε εξυπηρετησω.
μη βριζεις ρεθα σου κανω ισοδυναμικη γειωση σε ολα τα μεταλλικα μερη της λαντζας.
στειλε μου κατοψεις να σου κανω αρχιτεκτονικο σχεδιο και μελετη φωτισμου.Τι σχέδια φίλε βάρο?
Σκέφτομαι κι' εγώ να κάνω μερικές αλλαγές.
ξερις τι λιγουρευτικα?μελομακαρονα μπας και εχεις τπτ?μη βριζεις ρε
Θέλω και υποδομή έξυπνου σπιτιού.στειλε μου κατοψεις να σου κανω αρχιτεκτονικο σχεδιο και μελετη φωτισμου.
το εξυπνο σπιτι σας ελειπε ψωμολυσσες.Θέλω και υποδομή έξυπνου σπιτιού.
Πόσο έξυπνο μπορείς να το κάνεις;
Το evoque που το τσίμπησες;το εξυπνο σπιτι σας ελειπε ψωμολυσσες.
λιγωθηκαξερις τι λιγουρευτικα?μελομακαρονα μπας και εχεις τπτ?
σ'ενα βενζιναδικο το ειχανε αφησει για πλυσιμο.Το evoque που το τσίμπησες;
No comment...σ'ενα βενζιναδικο το ειχανε αφησει για πλυσιμο.
To ιδιο λετε νομιζωκαλυτερα να παω σε τυφλο να μου κανει
να στον κανω καπουτσινο.
κανε τα μαγικά σου τυπενα στον κανω καπουτσινο.