Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
κερασμενος, ξερεις καμια γλωσσα εκτος απο την αγγλικη ;Θα περναω για καφε
κερασμενος, ξερεις καμια γλωσσα εκτος απο την αγγλικη ;Θα περναω για καφε
Kατι λιγα γαλλικακερασμενος, ξερεις καμια γλωσσα εκτος απο την αγγλικη ;
την γαμησαμε .. παλι με νοηματα , Γαλλικα ξερω και εγω , προλαβαινεις να μαθεις κάποια άλλη γλωσσαKατι λιγα γαλλικα
πες τι γλωσσα θες να μαθει..την γαμησαμε .. παλι με νοηματα , Γαλλικα ξερω και εγω , προλαβαινεις να μαθεις κάποια άλλη γλωσσα
Βορειες , Σουηδια Νορβηγία κτλ , Ολλανδικα επισηςπες τι γλωσσα θες να μαθει..
αστο επανω μου αυτο...πηγαινα Ροδο διακοπες πιτσιρικαςΒορειες , Σουηδια Νορβηγία κτλ , Ολλανδικα επισης
Eκτος απο Γερμανικα και τα συναφη με τα αλλα δεν εχω θεμα.Αν και για Ινδο-Πακιστανικα εχουμε μεταφραστη τον Βαροτην γαμησαμε .. παλι με νοηματα , Γαλλικα ξερω και εγω , προλαβαινεις να μαθεις κάποια άλλη γλωσσα
Προσφατα,πριν την καραντινα να φανταστωαστο επανω μου αυτο...πηγαινα Ροδο διακοπες πιτσιρικας
ετσι ασιατικες και αφρικανικες χωρες ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣEκτος απο Γερμανικα και τα συναφη με τα αλλα δεν εχω θεμα.Αν και για Ινδο-Πακιστανικα εχουμε μεταφραστη τον Βαρο
ε θα σε γαμησω καΙ σενα,κρυφοκουναβι.ετσι ασιατικες και αφρικανικες χωρες ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ
ti nea?ε θα σε γαμησω καΙ σενα,κρυφοκουναβι.
εδω πινω φρεντακι και θα πεταχτω για κατι δουλιτσες και το βραδυ παλι μαζι.ti nea?
Έσκασε βλάβη?εδω πινω φρεντακι και θα πεταχτω για κατι δουλιτσες και το βραδυ παλι μαζι.
esvterikh,ανακαινιση σπιτιου.Έσκασε βλάβη?
Toυ δικου σου ή θα ξαφρισε εεε θα ανακαινισεις καποιο απ το οποιο λειπουν οι ιδιοκτητες για 3ημεροesvterikh,ανακαινιση σπιτιου.
εγινες και ντεκορατερ μωρη λουλου ;esvterikh,ανακαινιση σπιτιου.
Και με το μέταλλο από την άδεια κονσέρβα 300 μέτρα συρματόπλεγμα.με 5 ποντους σπαγκο μπορει να δέσει 12 κορμους και να φτιαξει αιώρα
ο Σεσκουλας ειναι ο μονος που απαντησε σε νημα οτι ο Αθηναίος γαμάει , τωρα που το ξέρει μην με ρωταςΒέβαια... Και για να αποδώσουμε τα του Καίσαρως τω Καίσαρι, τον κ. Σεσούκωλα δεν τον φτάνει ούτε στο μικρό του δακτυλάκι.