Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.513
- Πόντοι
- 12.756
αποδομημένα θα έχεινα εχει καλα λουκανικα και φρεσκα ψωμακια
αποδομημένα θα έχεινα εχει καλα λουκανικα και φρεσκα ψωμακια
Παγωτίνια για τον βάρο θα έχει?θα κανουμε γκουρμε σαντουιτσαδικο..οχι καντινες και μαλακιες σαν τον κομπογιαννιτη..
Θα αποκλειστουν καποια μελη αναγκαστικα να ξερεις....Παγωτίνια για τον βάρο θα έχει?![]()
αρκετα , οχι απλά κάποιαΘα αποκλειστουν καποια μελη αναγκαστικα να ξερεις....
με συμπληρωνεις καλε μου συνεταιρεαρκετα , οχι απλά κάποια
Για την Βαλαβάνη που συνεχίζει τις διακοπές της κανονικά και δεν έχει χωρίσει δε μας είπες...να ΜΗΝ ξεχνιομαστε
![]()
Ιωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά»
Με τη λήξη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, έληξε και η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μετά από δυο χρόνια αποχώρησε απόwww.tlife.gr
επισης για να μην μπλεκουμε με γραφειοκρατικα θα ειναι μονο μετρητα οι πληρωμες , καρτες και πληρωμες με κινητο που μου την εχουν δει ολοι τρεντυ με τα κωλοτηλεφωνα θα τ βαλουν στο πάτο τουςμε συμπληρωνεις καλε μου συνεταιρε
και αυτη τη μαστιγα με τα σμαρτγουοτς!!!!επισης για να μην μπλεκουμε με γραφειοκρατικα θα ειναι μονο μετρητα οι πληρωμες , καρτες και πληρωμες με κινητο που μου την εχουν δει ολοι τρεντυ με τα κωλοτηλεφωνα θα τ βαλουν στο πάτο τους
ναι με τα μουνοπανα.. και ολοι ειναι τετραπαχοι και μου εχουν ρολοι αθλησης ..και αυτη τη μαστιγα με τα σμαρτγουοτς!!!!
Με τους μουσάτους, τους φουλ τατουάζ και τους γυφτο-τραπ που την έχουν δει υψηλή ποιότητα τι θα γίνει?ναι με τα μουνοπανα.. και ολοι ειναι τετραπαχοι και μου εχουν ρολοι αθλησης ..
Αμα λενε πριν μπουνε 3 φορες "απεταξαμην τον μητσοτακη" θα μπαινουνΜε τους μουσάτους, τους φουλ τατουάζ και τους γυφτο-τραπ που την έχουν δει υψηλή ποιότητα τι θα γίνει?
ουτε απ εξω δεν θα παιρνανε , μονο οι γκομενες τους θα μπαινουν μεσα και θα τρωνε τραμπουκαΜε τους μουσάτους, τους φουλ τατουάζ και τους γυφτο-τραπ που την έχουν δει υψηλή ποιότητα τι θα γίνει?
θα τα βρουμε , αυτα ειναι λεπτομεριες , προς το κερδος θα βρεθει σίγουρα λυσηΔιακρίνω μια διαφωνία μεταξύ των συνεταίρων...![]()
μιλησες σαν σωστο κεφαλαιοθα τα βρουμε , αυτα ειναι λεπτομεριες , προς το κερδος θα βρεθει σίγουρα λυση
Βλέπω το περιβόητο αρχείο με τις διάσημες του φίλου βίρλα να αλλάζει ιδιοκτήτη...θα τα βρουμε , αυτα ειναι λεπτομεριες , προς το κερδος θα βρεθει σίγουρα λυση
το αρχειο θα ειναι μπονους για τους καλυτερους πελάτες , αν συμπληρωνουν ενα ποσο αγορών θα παιρνουν καποιες διασημες, θα παιξει μαρκετινγκ εκει , ο Μπιρλας ειναι καλός σε αυτοΒλέπω το περιβόητο αρχείο με τις διάσημες του φίλου βίρλα να αλλάζει ιδιοκτήτη...
Θα περναω για καφεαμα πας κεντρο θα σου πεσουν τα σαγονια
Θα ανοιξω ενα μαγαζι στο κεντρο μονο και μονο για να καθομαι σε μια καρεκλα απ εξω και να βλεπω τουριστριες
Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα , τοσο μουνι