Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.008
- Πόντοι
- 28.246
Την Μαρίνα Φλοίσβου, Βουλιαγμένης, Ζέας;Από τη μαρινα
Την Μαρίνα Φλοίσβου, Βουλιαγμένης, Ζέας;Από τη μαρινα
Ο Καραπαπαρας πριν απο λιγο μου ειπε στο τηλ οτι γαμιεστε εσυ και η Μαρινα....Από τη μαρινα
Γιατι νομιζεις οτι τα διαβαζω εγω;Απλα τον παραθετω και τον βριζω να περναει η ωρα....εκενες τριγκερ στον χαζο τον νταιμα703 πως τον λενε και τωρα υπαγορευει αυτιστικα κατωσεντονα
μαλακα δεν τα διαβαζω αυτα δεν την παλευω ειναι τερμα παιδικα καλυτερα να διαβασω ποστ του τραμουβλακα
Πες του να πάει να φάει κανένα βόδι πρωταΟ Καραπαπαρας πριν απο λιγο μου ειπε στο τηλ οτι γαμιεστε εσυ και η Μαρινα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι νομιζεις οτι τα διαβαζω εγω;Απλα τον παραθετω και τον βριζω να περναει η ωρα....
Τη γνωστή μαριναΤην Μαρίνα Φλοίσβου, Βουλιαγμένης, Ζέας;
Στα άλλα νέα ο Καστίγιο από χτες στο ίνσταγκραμ γλεντάει τον Περσία και τον Μπάγεβιτς.Ο Καραπαπαρας πριν απο λιγο μου ειπε στο τηλ οτι γαμιεστε εσυ και η Μαρινα....
Γιατι νομιζεις οτι τα διαβαζω εγω;Απλα τον παραθετω και τον βριζω να περναει η ωρα....
Μιλησα με Αβρααμ και μου ειπε οτι ο Raopau ειναι βαζελος....ουτε βαζελογαυρος ουτε κρυφοβαζελος.Βαζελος σκετο....Πες του να πάει να φάει κανένα βόδι πρωτα
Τη γνωστή μαρινα
κατι καταλαβαΓιατι νομιζεις οτι τα διαβαζω εγω;Απλα τον παραθετω και τον βριζω να περναει η ωρα....
Καλα τους κανει τα μουνοπανα....Στα άλλα νέα ο Καστίγιο από χτες στο ίνσταγκραμ γλεντάει τον Περσία και τον Μπάγεβιτς.
Ναι λες και δε τα ξέραμε ρε μαν και εσύ τωραΣτα άλλα νέα ο Καστίγιο από χτες στο ίνσταγκραμ γλεντάει τον Περσία και τον Μπάγεβιτς.
Το στήριξα το παλικάρι μας.Καλα τους κανει τα μουνοπανα....
Και εγω και τοτε που γινοταν το ολο σκηνικο......ο τεραστιος Ζιο εφυγε απο τον Ολυμπιακο εξαιτιας του μουνοπανου του αεκτζη.Το στήριξα το παλικάρι μας.
Συγγνώμη ρε μαν, δεν ήξερα, αλλά έχεις το μυαλό σου όλο στο φαί και σου ξεφεύγουν κάποιες ειδήσεις.Ναι λες και δε τα ξέραμε ρε μαν και εσύ τωρα
Καλά μαν μάλλον είσαι πολύ εκτός πραγμάτωνΣυγγνώμη ρε μαν, δεν ήξερα, αλλά έχεις το μυαλό σου όλο στο φαί και σου ξεφεύγουν κάποιες ειδήσεις.
never heard of himΗ αμορφωσια και το google translate σε ολο του το μεγαλειο.....
Έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Ρότζερ Μόσλεϊ που είχε τραυματιστεί θανάσιμα την περασμένη εβδομάδα σε τροχαίο.
Εφυγε απο τη ζωη ανθρωπος που τραυματιστηκε θανασιμα πριν 1 εβδομαδα....
Δεν τα κατάφερε ο Ρότζερ Μόσλεϊ
Έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Ρότζερ Μόσλεϊ που είχε τραυματιστεί θανάσιμα την περασμένη εβδομάδα σε τροχαίο.www.fosonline.gr
Ουτε εγω....never heard of him
Ο Καραπαπαρας πριν απο λιγο μου ειπε στο τηλ οτι γαμιεστε εσυ και η Μαρινα....
Μιλησα με Αβρααμ και μου ειπε οτι ο Raopau ειναι βαζελος....ουτε βαζελογαυρος ουτε κρυφοβαζελος.Βαζελος σκετο....