celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.375
- Πόντοι
- 6.056
Τα παντα εχει στο μενου.Είπαμε όμως ότι έχεις τα ... πάντα, σωστά?
Τα παντα εχει στο μενου.Είπαμε όμως ότι έχεις τα ... πάντα, σωστά?
Κοτοπουλο, αρνακι και συναγριδα τελος.
Σολωμος γενικα τελος.
Πες μας τι έχεις να σου πούμε...Εγω τα εχω εσεις τι θελετε;
Το προσουτο θα σερβιριστει αλλα θα παρεις ολο το μπουκαλι. Δεν θελω τσιγκουνιες.Πιάστε τότε ένα προσούτο με πεπόνι και ένα ποτήρι Βιονιέ του Σκούρα.
Εδώ δεν έχει κοτόπουλο, θα έχει προσούτο και πεπόνι??Πιάστε τότε ένα προσούτο με πεπόνι και ένα ποτήρι Βιονιέ του Σκούρα.
Ζητα εσυ...Πες μας τι έχεις να σου πούμε...
Το προσουτο θα σερβιριστει αλλα θα παρεις ολο το μπουκαλι. Δεν θελω τσιγκουνιες.
Πιάσε ένα καρπούζι με φέτα ΚαλαβρύτωνΖητα εσυ...
Πεπονι,προσουτο,κρασι τελος.Επισης ποτηρια,πιατα κλπ τελοςΠιάστε τότε ένα προσούτο με πεπόνι και ένα ποτήρι Βιονιέ του Σκούρα.
Οι γκομενες τι θα παρουν;Καμία αντίρρηση. Φέρτε και κάνα ποτήρι παραπάνω να κεράσω και τις κοπελιές.
Στην φετα να βαλω λαδοριγανη; Μην γαματε ρε κουφαλες εχω τοσο κοσμο να εξυπηρετησω. Πειτε ολοκληρωμενη την γαμημενη την παραγγελια.Πιάσε ένα καρπούζι με φέτα Καλαβρύτων
Έντιτ: και μια καυτή άμστελ.
Οι γκομενες τι θα παρουν;
Και δε βάζεις... βάλε και στο καρπούζι να δούμε ποιος θα το φάει...Στην φετα να βαλω λαδοριγανη; Μην γαματε ρε κουφαλες εχω τοσο κοσμο να εξυπηρετησω. Πειτε ολοκληρωμενη την γαμημενη την παραγγελια.
Στον απο πανω το ειπα μολις τωρα. Πειτε συγκεκριμενα πραγματα να ξερω τι φερνω, τι χρεωνω. Τι φρουτα να βαλω;Φέρτε ένα δίσκο με φρούτα. Εκτός αν θέλουν κάτι άλλο.
Οχι θειο, αυτα εκει που ξερεις. Ειτε σου αρεσει οπως θελεις να το δοκιμασεις ειτε οχι θα το φαρμακωσεις.Και δε βάζεις... βάλε και στο καρπούζι να δούμε ποιος θα το φάει...
Στον απο πανω το ειπα μολις τωρα. Πειτε συγκεκριμενα πραγματα να ξερω τι φερνω, τι χρεωνω. Τι φρουτα να βαλω;
βαλε κανα σταφυλι , και κανα πεπονιΣτον απο πανω το ειπα μολις τωρα. Πειτε συγκεκριμενα πραγματα να ξερω τι φερνω, τι χρεωνω. Τι φρουτα να βαλω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι θειο, αυτα εκει που ξερεις. Ειτε σου αρεσει οπως θελεις να το δοκιμασεις ειτε οχι θα το φαρμακωσεις.
Θελεις και εξωτικα φρουτα. Ακου μανγκο. Σταφυλι θα σου βαλω οπως του Νιπλη.Καρπούζι, πεπόνι, λευκόσαρκα ροδάκινα και μάνγκο.
Οριστε ο σωστος ανθρωπος. Το κρασι ειναι κερασμενο απο εμενα αστο πανω μου.βαλε κανα σταφυλι , και κανα πεπονι
Θελεις και εξωτικα φρουτα. Ακου μανγκο. Σταφυλι θα σου βαλω οπως του Νιπλη.
Οριστε ο σωστος ανθρωπος. Το κρασι ειναι κερασμενο απο εμενα αστο πανω μου.
Γιατι μου το χαλας ρε φιλε; Ασε με να του το κανω το χουνερι.Σταφύλι με κρασί; Παλαβός είσαι; Άστο! Πιάσε κάνα ξηροκάρπι. Αιγίνης, κάσιους, και αμύγδαλα.