Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.018
- Πόντοι
- 28.246
Ναι ρε συ.Ειμαστε σιγουροι για αυτο;
Ναι ρε συ.Ειμαστε σιγουροι για αυτο;
Τυπε ο Τακης μας λεει βαζελογαυρους....Ναι ρε συ.
και εμας ο μπουξοςΤυπε ο Τακης μας λεει βαζελογαυρους....
Ο μόνος καθαρός και γνήσιος γαύρος είναι αυτός και μόνο. Οι υπόλοιποι είμαστε βαζελόγαυροι, κρυφοβάζελοι, κακοί και αχάριστοι Ολυμπιακοί.Τυπε ο Τακης μας λεει βαζελογαυρους....
Χτες είχανε κόντρα οι δυο τους. Χ έληξε.και εμας ο μπουξος
Θα τους γαμησουμε το ταμτιριρι!!!και εμας ο μπουξος
Ετσι και ο μονος που ξερει απο μεσα πως διοικουνται οι ομαδες....εσυ και εγω τρωμε απο τα ετοιμα.Ο μόνος καθαρός και γνήσιος γαύρος είναι αυτός και μόνο. Οι υπόλοιποι είμαστε βαζελόγαυροι, κρυφοβάζελοι, κακοί και αχάριστοι Ολυμπιακοί.
Ναι καλυψου μην σε παρουν τα σκαγια....Τώρα σκάνε δύο βόμβες βαζελογαυροι
Ετοιμάσου να πας κάτω θα σου στείλω συντεταγμενεςΝαι καλυψου μην σε παρουν τα σκαγια....
Ναι τρεχω να πιασω θεση να υποδεχτω τον Ντε Λα Φουεντε που ειναι Αμερικανος και ηταν περυσι ολη τη χρονια οφ με τραυματισμο στο γονατο....Ετοιμάσου να πας κάτω θα σου στείλω συντεταγμενες
Καλά εσύ μλκ μου όλους άχρηστους τους έχεις βγαλει έχεις πλακαΝαι τρεχω να πιασω θεση να υποδεχτω τον Ντε Λα Φουεντε που ειναι Αμερικανος και ηταν περυσι ολη τη χρονια οφ με τραυματισμο στο γονατο....
Εσυ ας πουμε ακουσες τον συγκεκριμενο και ξεροεχυσες;Καλά εσύ μλκ μου όλους άχρηστους τους έχεις βγαλει έχεις πλακα
Αυτός είναι πρόσχημα έρχεται άλλος,δε περνεις και χαμπάρι κιόλας.Εσυ ας πουμε ακουσες τον συγκεκριμενο και ξεροεχυσες;
Ποιος ο Χριστοδουλοπουλος απο Κυπρο;Αυτός είναι πρόσχημα έρχεται άλλος,δε περνεις και χαμπάρι κιόλας.
Είναι μυστικόΠοιος ο Χριστοδουλοπουλος απο Κυπρο;
Α καταλαβα....κριμα γιατι και εγω ξερω το αριστερο μπακ που θα ερθει αλλα αφου εισαι τετοιος δεν σου λεω.Είναι μυστικό
Τι μαλακας είσαιΑ καταλαβα....κριμα γιατι και εγω ξερω το αριστερο μπακ που θα ερθει αλλα αφου εισαι τετοιος δεν σου λεω.
Έχεις πληροφορίες από μέσα;Είναι μυστικό
Από τη μαριναΈχεις πληροφορίες από μέσα;
εκανες τριγκερ στον χαζο τον νταιμα703 πως τον λενε και τωρα υπαγορευει αυτιστικα κατωσεντοναΑ καταλαβα....κριμα γιατι και εγω ξερω το αριστερο μπακ που θα ερθει αλλα αφου εισαι τετοιος δεν σου λεω.