The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Τι τσιμπησες?
Κουτσομούρες με βλήτα, λίγη φάβα και καρπούζι.
Τι τσιμπησες?
Δεν χρειάζεται να βρεις κάτι τέτοιο.Το πρώτο πράγμα που κοίταξα. Δεν έχω βρεί όμως κάτι για κουτάβια.
Ευχαριστώ. Είναι μια καλή λύση οι barf τροφές. Ο κτηνίατρος πάντως επιμένει να τον αφήσω να πεινάσει για να αρχίσει να τρώει τις κροκέτες.Δεν χρειάζεται να βρεις κάτι τέτοιο.
Όλες κάνουν,απλά ανάλογα την ηλικία την ανάλογη ποσότητα.
Λοιπόν λύση για να τρώει όλες τις τροφές 100%...Έχει και πεντιγκρί ο μαλάκας.
Λοιπόν λύση για τρώει όλες τις τροφές 100%...
Είναι κουτάβι άρα κάνει σίγουρα 4 γεύματα τη μέρα σε συγκεκριμένες ώρες.
Του αφήνεις το μπολ με το φαγητό για 3 λεπτά, όχι παραπάνω, αν δεν φάει το παίρνεις και του δίνεις ξανά την επόμενη προγραμματισμένη ώρα πάλι για 3 λεπτά.
Μετά από 2 μέρες θα τρώει και σένα.
Μπαρφ δίνω και γω σε όλα τα σκυλιά, λιγότερα κόπρανα 70%
Θέλει υπομονή και να του παίρνεις την τροφή σε σύντομο χρόνο , μετά θα την καταπίνει.Δείτε,
Δεν είναι ο πρώτος μου σκύλος. Κάνω όλα τα παραπάνω. Έμεινε 18 ώρες μόνο με με νερό. Στίς 24 ώρες του μούλιασα τις κροκέτες στο γάλα, και ήπιε μόνο το γάλα.
Σαν το μανουαλι του Αγιου θα βγει κι αυτο....Mas to efagan oi Boulgaroi to Chaos...
Alieno Unum: Το αντίπαλο δέος του Chaos από την Βουλγαρία
Μία εταιρία από την Βουλγαρία, με το όνομα Alieno παρουσίασε ένα εξωπραγματικό hypercar που σε πολλά σημεία (όπως για παράδειγμα ότι είναι μόνο στα σκίτσα) θυμίζει το ελληνικό Chaos. H εταιρία αυτή έχει ήδη παρουσιάσει άλλο ένα hypercar το 2019, το οποίο όμως έμεινε στα χαρτιά. Στην δεύτερη αυτή...www.carzine.gr
θες να θαυμάσεις γυμνό Λάκη Γαβαλά στα 70 του γενέθλιά, να έρθεις στα ίσια σου?Σαν το μανουαλι του Αγιου θα βγει κι αυτο....
μυκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.
πήρε το 1000άρικο πίσω...
Θες ενα βιντεακι που δειχνει εσενα να τον θαυμαζεις?θες να θαυμάσεις γυμνό Λάκη Γαβαλά στα 70 του γενέθλιά, να έρθεις στα ίσια σου?
ναι, για στείλ' το να με θαυμάσω κι' εγώ...?Θες ενα βιντεακι που δειχνει εσενα να τον θαυμαζεις?
Έτσι ζουν οι καπιτάλες,κρουαζιέρα στις Κυκλάδες με 1000ρικα στην τσέπηπήρε το 1000άρικο πίσω...
μοιράζει χρήμα ο φίλος βάρος, γεμίζουν τα ταμεία!
με χιλιαρικο στις Κυκλαδες δεν κανεις διακοπες , επιβιωση κανεις ..Έτσι ζουν οι καπιτάλες,κρουαζιέρα στις Κυκλάδες με 1000ρικα στην τσέπη
εχεις πμναι, για στείλ' το να με θαυμάσω κι' εγώ...?
Δεν πρόσεξες....χιλιάρικα έγραψα...με χιλιαρικο στις Κυκλαδες δεν κανεις διακοπες , επιβιωση κανεις ..
βεβαια αλλο ο Μπαρος που φτιαχνει καφε απο το σπιτι και παιρνει και παγουρι με νερο μαζι σου για να την βγαλει φθηνα
δεν έχω, μήπως συνάντησε κίνηση?εχεις πμ
Σου εχω στειλει και καποια αλλα μαζι,καινουργια ακυκλοφορητα...ειναι μεγαλο το αρχειο..δεν έχω, μήπως συνάντησε κίνηση?
θες να θαυμάσεις γυμνό Λάκη Γαβαλά στα 70 του γενέθλιά, να έρθεις στα ίσια σου?