baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
εχει να ροκανισει ακομα αρκετο ποδαρικο.
μερα παρα μερα ενα βραστο αυγο θα το καταπινει και ειναι πρωτης ποιοτητος πρωτεινη για αναπλαση.Ναι.
Δεν τρώει την κροκέτα ο μαλάκας. Έχω δοκιμάσει τέσσερις διαφορετικές εταιρίες. και τζίφος.
Toν ισοπεδωσες.Οικονομικο λιμιτ τα 60 το μηνα?Σε λιγο θα τον ρωτησεις και ποσα μεροκαματα κανει την εβδομαδα και ποσα ενσημα του λειπουν για συνταξημερα παρα μερα ενα βραστο αυγο θα το καταπινει και ειναι πρωτης ποιοτητος πρωτεινη για αναπλαση.
να το ριχνεις μεσα στη κροκετα για να το τρωει,εγω θα σου προτεινα μια καλη κροκετα την arden grange
δεν ξερω το οικονομικο λιμιτ που εχεις αλλα υπολογισε κανα 60αρι ευρω και θα σε βγαζει κανα μηνα.
οι περισοτεροι δινουν 30 ευρω και τους φαινονται και πολλα. εγω του ειχα αγορασει και ακανα που ειχε 80 ευρω το σακι αλλα δεν την ετρωγε.Toν ισοπεδωσες.Οικονομικο λιμιτ τα 60 το μηνα?Σε λιγο θα τον ρωτησεις και ποσα μεροκαματα κανει την εβδομαδα και ποσα ενσημα του λειπουν για συνταξη
Πολλοι τα παιρνουν και για ποζερια,να πουλησουν μουρη κλπ.Αν δεν το σηκωνει η τσεπη σου μην το παιρνεις το ερμο,δεν σου φταιει σε τιποταοι περισοτεροι δινουν 30 ευρω και τους φαινονται και πολλα. εγω του ειχα αγορασει και ακανα που ειχε 80 ευρω το σακι αλλα δεν την ετρωγε.
μερα παρα μερα ενα βραστο αυγο θα το καταπινει και ειναι πρωτης ποιοτητος πρωτεινη για αναπλαση.
να το ριχνεις μεσα στη κροκετα για να το τρωει,εγω θα σου προτεινα μια καλη κροκετα την arden grange
δεν ξερω το οικονομικο λιμιτ που εχεις αλλα υπολογισε κανα 60αρι ευρω και θα σε βγαζει κανα μηνα.
συγνωμη ρε μαν αλλα αυτη ειναι διατροφη για τον @athinaios44Τα μόνα που τρώει εύκολα είναι εντόσθια από κοτόπουλο (του τα βράζω μαζί με τριμμένο καρότο και κολοκύθι) και προσθέτω βιταμίνες και ασβέστιο.
Αυτο το κανω παραθεση για να μεινεισυγνωμη ρε μαν αλλα αυτη ειναι διατροφη για τον @athinaios44
an τπυ τα τηγανισει κιολας θα τα κανει μπουμπλικια για την ουισκαρα του.Αυτο το κανω παραθεση για να μεινει
Πλαταρια και λαιμους ειπε,αν συνοδευονται και με πακοτινια-πιτσινια ειναι το τελειο γευμαan τπυ τα τηγανισει κιολας θα τα κανει μπουμπλικια για την ουισκαρα του.
Πάρτου barf.Του έχω πάρει Brit super premium ειδική για κουτάβια 24 ευρώ τα 2,5 κιλά και δεν την τρώει. Τα μόνα που τρώει εύκολα είναι εντόσθια από κοτόπουλο (του τα βράζω μαζί με τριμμένο καρότο και κολοκύθι) και προσθέτω βιταμίνες και ασβέστιο.
συγνωμη ρε μαν αλλα αυτη ειναι διατροφη για τον @athinaios44
ο @athinaios44 ?Τρώει επίσης, αυγό, γιαούρτι, και ψητό ψάρι.
Πάρτου barf.
ο μουργος ειναι κανε κορσο? για τσοπανο τον κοβω.Το κόρσο. Ο Ατενέζος δεν τρώει αυγό. Είναι αλλεργικός.
ο μουργος ειναι κανε κορσο? για τσοπανο τον κοβω.
Τι τσιμπησες?Έχει και πεντιγκρί ο μαλάκας.