Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.419
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαλακα και μονο που σε παραλια εβγαλε φωτο με την πορτα του μαχαλα λεει απο μονο του τι βλημα ειναιΣιγα το μουνι!!!Αυτη μαλιστα!!!
ρε μαλακα και μονο που σε παραλια εβγαλε φωτο με την πορτα του μαχαλα λεει απο μονο του τι βλημα ειναιΣιγα το μουνι!!!Αυτη μαλιστα!!!
Απο κουρσάρο πέρασες;φτηνα θα τη βγαλεις.
δεν ειμαι τουριστοκοροιδο.Απο κουρσάρο πέρασες;
Ειναι κουλτουριαρα η μουναρα μου!!!!ρε μαλακα και μονο που σε παραλια εβγαλε φωτο με την πορτα του μαχαλα λεει απο μονο του τι βλημα ειναι
Ρε μλκ είσαι αρρωστοςΕιναι κουλτουριαρα η μουναρα μου!!!!
καταλαβα .... ουτε αυτον τον ξερειςδεν ειμαι τουριστοκοροιδο.
πες του τα αδερφε , μας εχει τυφλωσει να πουμε εδω μεσα με την ηλιθιαΡε μλκ είσαι αρρωστος
που να σου φαει την γκομενα ο ΚΥΡΙΟΣ Αρνιακος γαμημενε...τρομαξαΣιγα το μουνι!!!Αυτη μαλιστα!!!
Προσκυνηστε ολοι τη Ποπαρα!!!!ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ!!!Ρε μλκ είσαι αρρωστος
Ποπαρα θα λετε και θα κλαιτε ρε ξεφτιλοΚινεζολεγκο!!!που να σου φαει την γκομενα ο ΚΥΡΙΟΣ Αρνιακος γαμημενε...τρομαξα
με τα βρωμοσαγιοναρα που να ζωντανεψουν τα χταποδια να την τυλιξουν στο λαιμο και να την ριξουν θαλασσα να την παρουν στο πατο μαζι τους την βρωμιαραΠροσκυνηστε ολοι τη Ποπαρα!!!!ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ!!!
Εβρισες!!!με τα βρωμοσαγιοναρα που να ζωντανεψουν τα χταποδια να την τυλιξουν στο λαιμο και να την ριξουν θαλασσα να την παρουν στο πατο μαζι τους την βρωμιαρα
ιδια με τους λεκεδες στον τοιχο ειναι η καριολα ...Εβρισες!!!
Καθε φορα που θα βριζεις θα βαζω μια φωτογραφια της Ποπαρας!!!
Στα αρχιδια μας οταν υπαρχει η υπερμουναρα στην ιδια φωτογραφια ποιος ασχολειται με αλλα....ιδια με τους λεκεδες στον τοιχο ειναι η καριολα ...
το εκφυλο δεξιά πιο είναι τύπε ;
Σιγα το μουνι!!!Αυτη μαλιστα!!!
που να σου φαει την γκομενα ο ΚΥΡΙΟΣ Αρνιακος γαμημενε