athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.271
- Πόντοι
- 12.756
κλασσικαΚαι την αλλη φορα η κυρα δεν σε ειχε κολλησει;
κλασσικαΚαι την αλλη φορα η κυρα δεν σε ειχε κολλησει;
μαλακας ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ αντε να βγαλει το νεο ενισχυμενο μπολι να το κανουμεΠεραστικά! Εγώ μόλις το πέρασα.
Μία μέρα κράτησε το δύσκολο μέρος, τώρα περιμένω βγω από το σπίτι...
τι εχεις και συμπτωματα?μαλακας ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ αντε να βγαλει το νεο ενισχυμενο μπολι να το κανουμε
τι εχεις και συμπτωματα?
παρα τα πειραματικα δηλητιρια της φαιζερ και της αστρα που βαλαμε μεσα μας και θα πεθανουμε ολοι απο αυτα ετσι και αλλιως?
ε ναι
οχι τιποτα ακομα η κυρα λιγο κομμαρες μονο,λιγο φωνη Καρρα και μεχρι εκει..πιστευω το ΙΧΩΡ εστω και πριν τοσο καιρο θα κανει δουλεια
κι΄εγώ κάπως έτσι, τώρα η φωνή σχεδόν καθάρισε.
οχι τιποτα ακομα η κυρα λιγο κομμαρες μονο,λιγο φωνη Καρρα και μεχρι εκει..πιστευω το ΙΧΩΡ εστω και πριν τοσο καιρο θα κανει δουλεια
πυρετο δεν εχει κανει ακομα δευτερη μερα τωρα...να δουμε και εγω αν αρπαξω τη χλαπατσα...κι΄εγώ κάπως έτσι, τώρα η φωνή σχεδόν καθάρισε.
κρυάδες-πυρετός (μέχρι 39+) κράτησαν λιγότερο από 24 ώρες.
απλά είναι το σπάσιμο του κλεισίματος στο σπίτι, έχω 2 μέρες μαξιμουμ ακόμη αν όλα είναι σωστά.
χθες βράδυ έφαγα μεγάλο κυπελάκι παγωτό, για θεραπείαπυρετο δεν εχει κανει ακομα δευτερη μερα τωρα...να δουμε και εγω αν αρπαξω τη χλαπατσα...
να προλαβω να πιω τα ξυδια μου τουλαχιστον σημερα το βραδυΚαλησπέρα. Έκανα δέηση υπέρ νοσούντων. Όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν.
πρεπει να βγω εξω σε λιγο να παρω τα ατμιστικα μου μην γαμησω...μετα σαπισμα να δυναμωσω μπας και τη σκαπουλαρωχθες βράδυ έφαγα μεγάλο κυπελάκι παγωτό, για θεραπεία
και τώρα μόλις τελείωσα μεγαλο ποτήρι παγωμένη σοκολάτα, αφού προηγήθηκε κατάψυξη 4 ωρών...
καλά πάμε!
εχει εκτακτη εκπομπη αληθειες με τον τζορμακκα στις 7να προλαβω να πιω τα ξυδια μου τουλαχιστον σημερα το βραδυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρεπει να βγω εξω σε λιγο να παρω τα ατμιστικα μου μην γαμησω...μετα σαπισμα να δυναμωσω μπας και τη σκαπουλαρω
kafedara nescafe poikilia dark και θα ειμαστε ΟΛΟΙ εδωεχει εκτακτη εκπομπη αληθειες με τον τζορμακκα στις 7
εχει εκτακτη εκπομπη αληθειες με τον τζορμακκα στις 7
Γέμισε τα αρχίδια σου μέχρι 2/8!!!!
γυναικες & λεφτα ειναι το θεμα ειναι μικρος ακομη για τετοια βασαναΛαμπρά. Θα βάλω τον σκύλο να την δει και να μου κάμει μετά ένα μπρίφινγκ.
γυναικες & λεφτα ειναι το θεμα ειναι μικρος ακομη για τετοια βασανα
σωστοΝα μαθαίνει να τα έχει υπόψη από τώρα, ο μαλάκας. Να μην καταντήσει σαν τον ανιψιό μου τον κ. Τρουφάκη, που έχει στο μυαλό του μόνο το μουνί και το πώς θα ψυρίσει την περιουσία μου.
Να μαθαίνει να τα έχει υπόψη από τώρα, ο μαλάκας. Να μην καταντήσει σαν τον ανιψιό μου τον κ. Τρουφάκη, που έχει στο μυαλό του μόνο το μουνί και το πώς θα ψυρίσει την περιουσία μου.
ποια ειναι η θεια που κανει ενημερωση στο ηχητικο?Μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εσείς αν και λόγω ηλικίας μικρή σημασία θα είχε. Η εκπομπή πάντως απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που κατά καιρούς είχε θέσει ο αγαπητός συναγωνιστής Σαντ Μαν, αυτή τη στιγμή ως @Sub-Zero με αβαταρ το πιο ρομαντικό παιδί της Νέας Υόρκης. Ελπίζω να μας τιμήσει με την παρουσία του.