The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Συγγνώμη. Αφαιρέθηκα.Μην λες εντερικες διαταραχες γαμω τη τρελα μου!!!
Συγγνώμη. Αφαιρέθηκα.Μην λες εντερικες διαταραχες γαμω τη τρελα μου!!!
κουραγιο φιλε Αθηναιο να σκεφτεσαι οτι σε λιγες ημερες θα ανταμώσουμε στο νησι και θα τρωμε αστακουδακιαμουνηδες ηρθα να σας χαιρετησω...η κυρα εχει κορωνα οποτε ερχεται η σειρα μου...
δεν θα προλαβεις να δεις την μπαναθα σε ευρωπαικους ομιλους....μουνηδες ηρθα να σας χαιρετησω...η κυρα εχει κορωνα οποτε ερχεται η σειρα μου...
στειλε βρε μαλακα 3 αστακουδακια,2 καραβιδες κλπ με κουριερ γιατι δεν μπορουμε ουτε εξω να βγουμε τωρακουραγιο φιλε Αθηναιο να σκεφτεσαι οτι σε λιγες ημερες θα ανταμώσουμε στο νησι και θα τρωμε αστακουδακια
την καταρα μου να δερνει το κορμι σου να εχεις αν ψοφησω και δεν δω ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΝΑΘΑΣδεν θα προλαβεις να δεις την μπαναθα σε ευρωπαικους ομιλους....
την καταρα μου να δερνει το κορμι σου να εχεις αν ψοφησω και δεν δω ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΝΑΘΑΣ
θες να ψοφησω ρε γαμημενε;ψοφησε εσυ και θα πω τον αλαφουζο να σου αφιερωσει διλεπτο αφιερωμα απο τον πορδοσαλτε
εγω οχι ,εισαι το καμαρι μαςθες να ψοφησω ρε γαμημενε;
καλα, δεν θα πεθανει και ο βαζεχα...κλαιν μαιν ναπουμε...θες να ψοφησω ρε γαμημενε;
να τον βαλεις στην διαθηκη σου μην το πεταξουν το κακομοιρο.Κι εγώ έτσι έλεγα. Σκεφτόμουν ότι είμαι πολύ γέρος για να "κουλαντρίσω" σκύλο. Μόλις μου τον έφεραν όμως και με κοίταξε με το βλέμμα που έχουν τα κουτάβια, κάτι σκίρτησε μέσα μου, και για να προλάβω τους "καλοθελητές", δεν ήταν μια απλή εντερική διαταραχή
Πάλι ρε;μουνηδες ηρθα να σας χαιρετησω...η κυρα εχει κορωνα οποτε ερχεται η σειρα μου...
αν την σκαπουλαρω θα ειμαι ο σουπερμανΠάλι ρε;
Περαστικά.
θα σου την κανω δωρο Αποκριάτικη Στολή Superman (Κωδ:820952) | Αποκριάτικα Είδη Λιανόςαν την σκαπουλαρω θα ειμαι ο σουπερμαν
Περαστικά! Εγώ μόλις το πέρασα.μουνηδες ηρθα να σας χαιρετησω...η κυρα εχει κορωνα οποτε ερχεται η σειρα μου...
Εισαι ποιητης...το λιγοτερο..Νυχτερινές τσάρκες στα βαλτοτοπια του αγοραίου έρωτα....
Παντού ίδιες μελαγχολικές φυσιογνωμίες....
Με τον συμπολεμιστή μετράμε πτώματα και σύριγγες όπως κάποτε παλιά στην μάχη της Κωπαιδας χανόταν το άνθος της Φραγκικής ιπποσύνης από την Καταλανική εταιρία και κάποιοι μετρούσαν απώλειες...
Τα σπέκια μου σε όλα τα λυκόπουλα που γυρνοβολανε μοιράζοντας γνώση και λευτεριά σε όλες τις Βαλκανιες πόρνες...
Ρώτα την νύχτα να σου πει ποιος είναι ο γιος της και θα σου πει πως είμαι ο μονάκριβος της...
Και την αλλη φορα η κυρα δεν σε ειχε κολλησει;μουνηδες ηρθα να σας χαιρετησω...η κυρα εχει κορωνα οποτε ερχεται η σειρα μου...