ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.529
- Πόντοι
- 5.006
Και την αλλη φορα η κυρα δεν σε ειχε κολλησει;
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Γλομπέος Πούρο :globeos-cigar: :globeos-cigar:](/forum/data/assets/smilies/globeos-cigar.png)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε με τις κυράδες
Και την αλλη φορα η κυρα δεν σε ειχε κολλησει;
ναι? εγω θα το επαιρνα προσωπικα παντωςΚαι την αλλη φορα η κυρα δεν σε ειχε κολλησει;
Και εγω τυπε και αμα εψαχνα και αφορμη να τη σουταρω θα εβρισκα καλη δικαιολογια τυπου "δεν θα μας πεθανεις εσυ παλιοχαμουρα με τους κορωνοιους σου!"....ναι? εγω θα το επαιρνα προσωπικα παντως![]()
Τι λέει μαν;ναι? εγω θα το επαιρνα προσωπικα παντως![]()
ε ναι μια φορα πες ετυχε μετα παει αλλου το πραγμαΚαι εγω τυπε και αμα εψαχνα και αφορμη να τη σουταρω θα εβρισκα καλη δικαιολογια τυπου "δεν θα μας πεθανεις εσυ παλιοχαμουρα με τους κορωνοιους σου!"....
περιμενουμε τις εξελιξεις μετα το καζο αντζελε που δεν θα υπαρχουν αλλα λεμεΤι λέει μαν;
Ναι θα αυτοκτονήσει και ο σούραςπεριμενουμε τις εξελιξεις μετα το καζο αντζελε που δεν θα υπαρχουν αλλα λεμε
αν φανε τον γυφτοπορτοφολα παντως θα ειναι αυτοκτονια
meraΔροσερές καλημέρες
καιρος ηταν χρειαζοταν μια εκπομπαρα πριν βγει ο σαπιος ιουλιοςΕίμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα κατά τις 19:00, από την βρωμερή κουκέτα του τρένου για την πρωτεύουσα, θα ανεβει καλοκαιρινή εκπομπή μικρού μήκους «γυναίκες & χρήμα», στο νήμα Αλήθειες με τον Τζορμακα. Συντονιστείτε.
καιρος ηταν χρειαζοταν μια εκπομπαρα πριν βγει ο σαπιος ιουλιος
Θα έχει και ποπ Κορν;Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα κατά τις 19:00, από την βρωμερή κουκέτα του τρένου για την πρωτεύουσα, θα ανεβει καλοκαιρινή εκπομπή μικρού μήκους «γυναίκες & χρήμα», στο νήμα Αλήθειες με τον Τζορμακα. Συντονιστείτε.
Είναι σε δωμάτιο υψηλής φροντιδαςΑτιναίος ζει?
Καλημέρες
βουλωσανε ολα τα τσακρα...εχει στραβωσει και το ρουν του λιγοΔιασωληνώθηκε?
![]()
Λες να μην προλαβει να δει τον λατρευτο του κουλη,για 2η τετραετια?Έτσι μπράβο , σιγά σιγά να αδειαζουμε