Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Θα ποσταρω κάθε μέρα δελτία, ακολουθήστε και πλουτίστε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.603
Πόντοι
5.006
Η 365 είναι πραγματικά η καλύτερη στοιχηματική. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η μόνη που θα σε αφήσει να ποντάρεις ποσά άνω των 2000, η μόνη που δίνει πληθώρα επιλογών όπως πχ ακριβές σκορ στο MLB. Η Στοιχιμαν είναι καλή με τα combos αλλά πραγματικά ότι χειρότερο σε θέμα ποσών. Η δε Νοβιμπετ πρέπει να είναι ίσως η χειρότερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Δε πειράζει, Πέμπτη ξεκινάει πάλι το MLB, ταμείο για πλάκα.
Παπαρια είναι,παλιά ήταν τώρα είναι για το πουτσο από αποδόσεις πονταρίσματα χειρότερη

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Παπαρια είναι,παλιά ήταν τώρα είναι για το πουτσο από αποδόσεις πονταρίσματα χειρότερη

Δεν έχει διπλή ευκαιρία ή αριθμό καρτών σε ορισμένα ματς, σε κατηγορίες που είναι ξεκάθαρα στημένες όπως λατινικής Αμερικής. Από κει και πέρα, είναι ότι καλύτερο σε θέμα ταχύτητας και ποσών. Δοκίμασε να βάλεις ένα χιλιαρικο στην κινεζική λίγκα σε άλλη στοιχηματική να δεις τι θα πάρεις.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.603
Πόντοι
5.006
Δεν έχει διπλή ευκαιρία ή αριθμό καρτών σε ορισμένα ματς, σε κατηγορίες που είναι ξεκάθαρα στημένες όπως λατινικής Αμερικής. Από κει και πέρα, είναι ότι καλύτερο σε θέμα ταχύτητας και ποσών. Δοκίμασε να βάλεις ένα χιλιαρικο στην κινεζική λίγκα σε άλλη στοιχηματική να δεις τι θα πάρεις.
Τη ξέρω χρόνια μαν,τώρα είναι για το πουτσο όλοι έχουν φύγει από εκεί.αποδοσεις χειρότερες από ΟΠΑΠ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.482
Πόντοι
12.756
Η 365 είναι πραγματικά η καλύτερη στοιχηματική. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η μόνη που θα σε αφήσει να ποντάρεις ποσά άνω των 2000, η μόνη που δίνει πληθώρα επιλογών όπως πχ ακριβές σκορ στο MLB. Η Στοιχιμαν είναι καλή με τα combos αλλά πραγματικά ότι χειρότερο σε θέμα ποσών. Η δε Νοβιμπετ πρέπει να είναι ίσως η χειρότερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Δε πειράζει, Πέμπτη ξεκινάει πάλι το MLB, ταμείο για πλάκα.
ολο το απογευμα μιλαω μαζι τους μπας και με βαλουν παλι η 365 , ειμαι μπαν γαμω το σπιτι τους , εχω κανει εναν λογαριασμο ψιλο αβαβα ,τον δουλευω λιγα λιγα για τα ματια του κοσμου .
Οπαπ για το πουτσο , σαητ , και αππ κινητου , δεν κουνιεται τιποτα , λες και μπαινεις σε σαητ του 1980 , καθε στοιχημα που πας να βαλεις error please contact customer care .. και εισαι εκει στα ριφρες σαν μαλακας , δηλαδη για ματς που ειναι στις 21:00 ξεκινας να πονταρεις απο της 16:00 για να μην το προλαβεις στο λαιβ ..

Αμα ομως το ρουφηξει το 3Κ ξενοιαζεις μετά , δεν ρωτανε Χριστό

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.603
Πόντοι
5.006
ολο το απογευμα μιλαω μαζι τους μπας και με βαλουν παλι η 365 , ειμαι μπαν γαμω το σπιτι τους , εχω κανει εναν λογαριασμο ψιλο αβαβα ,τον δουλευω λιγα λιγα για τα ματια του κοσμου .
Οπαπ για το πουτσο , σαητ , και αππ κινητου , δεν κουνιεται τιποτα , λες και μπαινεις σε σαητ του 1980 , καθε στοιχημα που πας να βαλεις error :sad2: please contact customer care .. και εισαι εκει στα ριφρες σαν μαλακας , δηλαδη για ματς που ειναι στις 21:00 ξεκινας να πονταρεις απο της 16:00 για να μην το προλαβεις στο λαιβ ..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.426
Πόντοι
6.056
Οπαπ για το πουτσο , σαητ , και αππ κινητου , δεν κουνιεται τιποτα , λες και μπαινεις σε σαητ του 1980 , καθε στοιχημα που πας να βαλεις error please contact customer care .. και εισαι εκει στα ριφρες σαν μαλακας , δηλαδη για ματς που ειναι στις 21:00 ξεκινας να πονταρεις απο της 16:00 για να μην το προλαβεις στο λαιβ ..

Πες μας οσο ειναι νωρις,τι εκανες στον Νιπλη και που τον εχεις κρυψει:undecided::confused::confused::confused:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306

Και γω είχα μπαν. Είναι εντελώς ζαβλακες στο θέμα αυτό. Έπρεπε να κάνω νέο με στοιχεία φίλου μου και κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Είναι όμως η μόνη εταιρεία που μου επιτρέπει τεράστια ποσά. Η Νοβιμπετ μου επέτρεψε μέχρι 1500 σε παρολι με NRFI και αυτό μετά από δυο λεπτά σκέψης. Μεγαλύτερα ποσά τα απέρριψε. Όντως η 365 δεν έχει τις καλύτερες αποδόσεις αλλά μιλάμε για διαφορές απειροελάχιστες. Τι να το κάνεις το 1.02 παραπάνω όταν σου λέει μέγιστο ποσό 100€.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.482
Πόντοι
12.756
Και γω είχα μπαν. Είναι εντελώς ζαβλακες στο θέμα αυτό. Έπρεπε να κάνω νέο με στοιχεία φίλου μου και κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Είναι όμως η μόνη εταιρεία που μου επιτρέπει τεράστια ποσά. Η Νοβιμπετ μου επέτρεψε μέχρι 1500 σε παρολι με NRFI και αυτό μετά από δυο λεπτά σκέψης. Μεγαλύτερα ποσά τα απέρριψε. Όντως η 365 δεν έχει τις καλύτερες αποδόσεις αλλά μιλάμε για διαφορές απειροελάχιστες. Τι να το κάνεις το 1.02 παραπάνω όταν σου λέει μέγιστο ποσό 100€.
σωστος !!!

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306

Θα δεις δελτία που θα σκάσουν από Πέμπτη. MLB, κορεατικό μπέιζμπολ το πρωί και το ποδόσφαιρο μπορεί να πάρει τ’ αρχιδια μας. NRFI, YRFI, για γρήγορο κέρδος. Ο/U συχνά υπάρχει ένα-δυο καραμπινάτα, ίσως και O/U runs ομάδας, ML δεν ακουμπάς εννοείται (το MLB πάει πάνω-κάτω σε θέμα τελικών αποτελεσμάτων). Όποιος παίζει τεράστια ποσά σε ποδόσφαιρο BTTS και O/U είναι τρελός. Απλά περίμενε την Πέμπτη, θα δεις τι εννοώ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
τι διαστημικο μουνι ειναι η κορη του πρεζακια του γιαννακοπουλου!!!!!:bigdick:

φαντασου να την ερωτευομουνα και να ειχα πεθερο τον τρακη.....ολη μερα μπουνιες θα παιζαμε με τον μπασταρδο!!!! :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom