ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.603
- Πόντοι
- 5.006
μουνοπανα ολα .. επιτελους , εχω πιασει ναπουμε κατι φιλικα στην Μονζαβικη και θα εχανα απο την Γουεστ
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Γλομπέος Πούρο :globeos-cigar: :globeos-cigar:](/forum/data/assets/smilies/globeos-cigar.png)
μουνοπανα ολα .. επιτελους , εχω πιασει ναπουμε κατι φιλικα στην Μονζαβικη και θα εχανα απο την Γουεστ
Παπαρια είναι,παλιά ήταν τώρα είναι για το πουτσο από αποδόσεις πονταρίσματα χειρότερηΗ 365 είναι πραγματικά η καλύτερη στοιχηματική. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η μόνη που θα σε αφήσει να ποντάρεις ποσά άνω των 2000, η μόνη που δίνει πληθώρα επιλογών όπως πχ ακριβές σκορ στο MLB. Η Στοιχιμαν είναι καλή με τα combos αλλά πραγματικά ότι χειρότερο σε θέμα ποσών. Η δε Νοβιμπετ πρέπει να είναι ίσως η χειρότερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Δε πειράζει, Πέμπτη ξεκινάει πάλι το MLB, ταμείο για πλάκα.
Παπαρια είναι,παλιά ήταν τώρα είναι για το πουτσο από αποδόσεις πονταρίσματα χειρότερη
Τη ξέρω χρόνια μαν,τώρα είναι για το πουτσο όλοι έχουν φύγει από εκεί.αποδοσεις χειρότερες από ΟΠΑΠΔεν έχει διπλή ευκαιρία ή αριθμό καρτών σε ορισμένα ματς, σε κατηγορίες που είναι ξεκάθαρα στημένες όπως λατινικής Αμερικής. Από κει και πέρα, είναι ότι καλύτερο σε θέμα ταχύτητας και ποσών. Δοκίμασε να βάλεις ένα χιλιαρικο στην κινεζική λίγκα σε άλλη στοιχηματική να δεις τι θα πάρεις.
ολο το απογευμα μιλαω μαζι τους μπας και με βαλουν παλι η 365 , ειμαι μπαν γαμω το σπιτι τους , εχω κανει εναν λογαριασμο ψιλο αβαβα ,τον δουλευω λιγα λιγα για τα ματια του κοσμου .Η 365 είναι πραγματικά η καλύτερη στοιχηματική. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η μόνη που θα σε αφήσει να ποντάρεις ποσά άνω των 2000, η μόνη που δίνει πληθώρα επιλογών όπως πχ ακριβές σκορ στο MLB. Η Στοιχιμαν είναι καλή με τα combos αλλά πραγματικά ότι χειρότερο σε θέμα ποσών. Η δε Νοβιμπετ πρέπει να είναι ίσως η χειρότερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Δε πειράζει, Πέμπτη ξεκινάει πάλι το MLB, ταμείο για πλάκα.
ολο το απογευμα μιλαω μαζι τους μπας και με βαλουν παλι η 365 , ειμαι μπαν γαμω το σπιτι τους , εχω κανει εναν λογαριασμο ψιλο αβαβα ,τον δουλευω λιγα λιγα για τα ματια του κοσμου .
Οπαπ για το πουτσο , σαητ , και αππ κινητου , δεν κουνιεται τιποτα , λες και μπαινεις σε σαητ του 1980 , καθε στοιχημα που πας να βαλεις errorplease contact customer care .. και εισαι εκει στα ριφρες σαν μαλακας , δηλαδη για ματς που ειναι στις 21:00 ξεκινας να πονταρεις απο της 16:00 για να μην το προλαβεις στο λαιβ ..
Αμα ομως το ρουφηξει το 3Κ ξενοιαζεις μετά , δεν ρωτανε Χριστό
Πες μας οσο ειναι νωρις,τι εκανες στον Νιπλη και που τον εχεις κρυψειολο το απογευμα μιλαω μαζι τους μπας και με βαλουν παλι η 365 , ειμαι μπαν γαμω το σπιτι τους , εχω κανει εναν λογαριασμο ψιλο αβαβα ,τον δουλευω λιγα λιγα για τα ματια του κοσμου .
Οπαπ για το πουτσο , σαητ , και αππ κινητου , δεν κουνιεται τιποτα , λες και μπαινεις σε σαητ του 1980 , καθε στοιχημα που πας να βαλεις error please contact customer care .. και εισαι εκει στα ριφρες σαν μαλακας , δηλαδη για ματς που ειναι στις 21:00 ξεκινας να πονταρεις απο της 16:00 για να μην το προλαβεις στο λαιβ ..
θα μου δωσεις τα κλειδια του 'σπιτιου σου΄ ?Καλησπερα φιλε-Μπαρε![]()
Σορρυ κιολας,αλλα χρειαζεσαι κλειδια για να μπειςθα μου δωσεις τα κλειδια του 'σπιτιου σου΄ ?
καλα που το ειπες , να τα βρω τωρα που θα φυγει η αλλη για να μπαινω μεσαθα μου δωσεις τα κλειδια του 'σπιτιου σου΄ ?
ειμαι αματιουρ.Σορρυ κιολας,αλλα χρειαζεσαι κλειδια για να μπεις![]()
Σορρυ κιολας,αλλα χρειαζεσαι κλειδια για να μπειςκαλα που το ειπες , να τα βρω τωρα που θα φυγει η αλλη για να μπαινω μεσα
ολο το απογευμα μιλαω μαζι τους μπας και με βαλουν παλι η 365 , ειμαι μπαν γαμω το σπιτι τους , εχω κανει εναν λογαριασμο ψιλο αβαβα ,τον δουλευω λιγα λιγα για τα ματια του κοσμου .
Οπαπ για το πουτσο , σαητ , και αππ κινητου , δεν κουνιεται τιποτα , λες και μπαινεις σε σαητ του 1980 , καθε στοιχημα που πας να βαλεις error please contact customer care .. και εισαι εκει στα ριφρες σαν μαλακας , δηλαδη για ματς που ειναι στις 21:00 ξεκινας να πονταρεις απο της 16:00 για να μην το προλαβεις στο λαιβ ..
σωστος !!!Και γω είχα μπαν. Είναι εντελώς ζαβλακες στο θέμα αυτό. Έπρεπε να κάνω νέο με στοιχεία φίλου μου και κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Είναι όμως η μόνη εταιρεία που μου επιτρέπει τεράστια ποσά. Η Νοβιμπετ μου επέτρεψε μέχρι 1500 σε παρολι με NRFI και αυτό μετά από δυο λεπτά σκέψης. Μεγαλύτερα ποσά τα απέρριψε. Όντως η 365 δεν έχει τις καλύτερες αποδόσεις αλλά μιλάμε για διαφορές απειροελάχιστες. Τι να το κάνεις το 1.02 παραπάνω όταν σου λέει μέγιστο ποσό 100€.
Καφέ;Eχω ανοιξει ενα τριλιτρο τωρα![]()
παγωτο βανιλια κακαο φραουλα?Eχω ανοιξει ενα τριλιτρο τωρα![]()
σωστος !!!