jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
μπααα το Deepwater Horizon βλεπω στο σταρ
αλλα θα σπασω την αποχη μου φαινεται και θα παω![]()
Ξερεις τι πρέπει να κάνεις, απόψε κιόλας.
μπααα το Deepwater Horizon βλεπω στο σταρ
αλλα θα σπασω την αποχη μου φαινεται και θα παω![]()
WARNINGαυτος ρε τυπε δεν μπορει να ξεχωρισει τα κοσμηματα απο το πορτατιφ ναπουμε
Ειναι ικανος να κανει μπουκα εκει μεσα , να δει κανα νεσεσερ γεματο χρυσα και να κλεψει το γκαζακι που κανουν τον Ελληνικο και κανα ανταλλακτικο απο Μακ3 Τζιλετ
να περιμενει να τελειωσει η ταινία η να παει καρφι ?Ξερεις τι πρέπει να κάνεις, απόψε κιόλας.
Καλησπερα φιλε-Μπαρεποσο ξεκωλιαρηδοι ειστε?
αυτος ρε τυπε δεν μπορει να ξεχωρισει τα κοσμηματα απο το πορτατιφ ναπουμε
Ειναι ικανος να κανει μπουκα εκει μεσα , να δει κανα νεσεσερ γεματο χρυσα και να κλεψει το γκαζακι που κανουν τον Ελληνικο και κανα ανταλλακτικο απο Μακ3 Τζιλετ
Κάτι θα γινεινα περιμενει να τελειωσει η ταινία η να παει καρφι ?
ΥΓ θα την γαμησω την Γουεστ Χαμ , ενα οβερακι περιμενουμε να πληρωσουμε το επιδομα αδειας της πινεζας και να μεινει και κανα ψιλό
USE OF DEADLY FORCE AUTHORIZEC...ποσο ξεκωλιαρηδοι ειστε?
Καλησπέρα φίλε βάροποσο ξεκωλιαρηδοι ειστε?
οβερ 1,5 ρε τυπε , οχι κανα οβερ 5,5 . δηλαδη ημαρτον ναπουμε![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι θα γινει
Aργησες και φάγαμε.ποσο ξεκωλιαρηδοι ειστε?
Τι μπλέκεις με τις αδελφαρες,δε μου λέγες να σου δώσω μια κολόναοβερ 1,5 ρε τυπε , οχι κανα οβερ 5,5 . δηλαδη ημαρτον ναπουμε
1 ΣΟΥΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
Τι μπλέκεις με τις αδελφαρες
να περιμενει να τελειωσει η ταινία η να παει καρφι ?
ΥΓ θα την γαμησω την Γουεστ Χαμ , ενα οβερακι περιμενουμε να πληρωσουμε το επιδομα αδειας της πινεζας και να μεινει και κανα ψιλό
Eσενα που χακαρες το ακαουντ του Νιπλη,να ξες,θα σε βρουμεοβερ 1,5 ρε τυπε , οχι κανα οβερ 5,5 . δηλαδη ημαρτον ναπουμε
1 ΣΟΥΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
Μη βρίζεις μανEσενα που χακαρες το ακαουντ του Νιπλη,να ξες,θα σε βρουμε![]()
ενα θα σου πω μονο για να καταλαβεις σε τι τραγικη κατασταση ειμαι με ολους αυτους , εφτασα να παιζω στο παμεστοιχιμα του ΟΠΑΠ ..Έπιασα την Ζαλγκίρις. Κανονίζω να βγω. Έχω αφήσει μέσα 800€. Κάνω ανάληψη, μου ακυρώνεται. Ανοίγω τσατ, ρωτάω γουατ ις δις. Γυναίκα φυσικά στην άλλη άκρη του τσατ. Μου λέει μα μου πρέπει να τζιράρεις πιο πολλά κτλ. Με γύρισε τα μυαλά τόσο πολύ που τα πέταξα τυφλά σε ένα ματς φιφα δωδεκαλεπτο 12, και έσκασε 0-0 ισοπαλία. Πάνε και τα 800. Πήρα μια πίτσα παρέα με ένα Μεζουλιντ και λέω άστο, θα περάσει. Εν τω μεταξύ είναι τόσο ντουγάνια οι σκιες που δίνουν τιπς, που έδιναν την Μαλμε διπλό καραμπινάτο μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις που είχε ακυρώσει δυο ματς πρωταθλήματος μόνο για αυτό το ματς και εκτός αυτού θα τα έπαιζε όλα για όλα εντός (γιατί με ήττα δε περνάει μέσα στην Μαλμε). 1Χ στο 2.30, με κλειστά μάτια. Και μετά μια πουτανα με έκανε να τα κάψω σε δελτίο απλά για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη. Κλείσιμο λογαριασμού, μόλις άνοιξα πάλι στην 365. Έχω άπειρα νεύρα αλλά δε το δείχνω.
ενα θα σου πω μονο για να καταλαβεις σε τι τραγικη κατασταση ειμαι με ολους αυτους , εφτασα να παιζω στο παμεστοιχιμα του ΟΠΑΠ ..![]()
![]()
![]()
ενα θα σου πω μονο για να καταλαβεις σε τι τραγικη κατασταση ειμαι με ολους αυτους , εφτασα να παιζω στο παμεστοιχιμα του ΟΠΑΠ ..![]()
![]()
![]()