Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.107
Πόντοι
22.785
αυτος ρε τυπε δεν μπορει να ξεχωρισει τα κοσμηματα απο το πορτατιφ ναπουμε
Ειναι ικανος να κανει μπουκα εκει μεσα , να δει κανα νεσεσερ γεματο χρυσα και να κλεψει το γκαζακι που κανουν τον Ελληνικο και κανα ανταλλακτικο απο Μακ3 Τζιλετ
WARNING
RESTRICTED AREA.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.496
Πόντοι
12.756
Ξερεις τι πρέπει να κάνεις, απόψε κιόλας.
να περιμενει να τελειωσει η ταινία η να παει καρφι ?

ΥΓ θα την γαμησω την Γουεστ Χαμ , ενα οβερακι περιμενουμε να πληρωσουμε το επιδομα αδειας της πινεζας και να μεινει και κανα ψιλό

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
ποσο ξεκωλιαρηδοι ειστε?

• Like
Αντιδράσεις: amjik

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.619
Πόντοι
5.006
αυτος ρε τυπε δεν μπορει να ξεχωρισει τα κοσμηματα απο το πορτατιφ ναπουμε
Ειναι ικανος να κανει μπουκα εκει μεσα , να δει κανα νεσεσερ γεματο χρυσα και να κλεψει το γκαζακι που κανουν τον Ελληνικο και κανα ανταλλακτικο απο Μακ3 Τζιλετ
:tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΥΓ θα την γαμησω την Γουεστ Χαμ , ενα οβερακι περιμενουμε να πληρωσουμε το επιδομα αδειας της πινεζας και να μεινει και κανα ψιλό
Κάτι θα γινει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.496
Πόντοι
12.756
:tooth: :tooth:

Κάτι θα γινει
οβερ 1,5 ρε τυπε , οχι κανα οβερ 5,5 . δηλαδη ημαρτον ναπουμε

1 ΣΟΥΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.619
Πόντοι
5.006

Τι μπλέκεις με τις αδελφαρες,δε μου λέγες να σου δώσω μια κολόνα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306

Έπιασα την Ζαλγκίρις. Κανονίζω να βγω. Έχω αφήσει μέσα 800€. Κάνω ανάληψη, μου ακυρώνεται. Ανοίγω τσατ, ρωτάω γουατ ις δις. Γυναίκα φυσικά στην άλλη άκρη του τσατ. Μου λέει μα μου πρέπει να τζιράρεις πιο πολλά κτλ. Με γύρισε τα μυαλά τόσο πολύ που τα πέταξα τυφλά σε ένα ματς φιφα δωδεκαλεπτο 12, και έσκασε 0-0 ισοπαλία. Πάνε και τα 800. Πήρα μια πίτσα παρέα με ένα Μεζουλιντ και λέω άστο, θα περάσει. Εν τω μεταξύ είναι τόσο ντουγάνια οι σκιες που δίνουν τιπς, που έδιναν την Μαλμε διπλό καραμπινάτο μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις που είχε ακυρώσει δυο ματς πρωταθλήματος μόνο για αυτό το ματς και εκτός αυτού θα τα έπαιζε όλα για όλα εντός (γιατί με ήττα δε περνάει μέσα στην Μαλμε). 1Χ στο 2.30, με κλειστά μάτια. Και μετά μια πουτανα με έκανε να τα κάψω σε δελτίο απλά για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη. Κλείσιμο λογαριασμού, μόλις άνοιξα πάλι στην 365. Έχω άπειρα νεύρα αλλά δε το δείχνω.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.426
Πόντοι
6.056

Eσενα που χακαρες το ακαουντ του Νιπλη,να ξες,θα σε βρουμε:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.496
Πόντοι
12.756
Έπιασα την Ζαλγκίρις. Κανονίζω να βγω. Έχω αφήσει μέσα 800€. Κάνω ανάληψη, μου ακυρώνεται. Ανοίγω τσατ, ρωτάω γουατ ις δις. Γυναίκα φυσικά στην άλλη άκρη του τσατ. Μου λέει μα μου πρέπει να τζιράρεις πιο πολλά κτλ. Με γύρισε τα μυαλά τόσο πολύ που τα πέταξα τυφλά σε ένα ματς φιφα δωδεκαλεπτο 12, και έσκασε 0-0 ισοπαλία. Πάνε και τα 800. Πήρα μια πίτσα παρέα με ένα Μεζουλιντ και λέω άστο, θα περάσει. Εν τω μεταξύ είναι τόσο ντουγάνια οι σκιες που δίνουν τιπς, που έδιναν την Μαλμε διπλό καραμπινάτο μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις που είχε ακυρώσει δυο ματς πρωταθλήματος μόνο για αυτό το ματς και εκτός αυτού θα τα έπαιζε όλα για όλα εντός (γιατί με ήττα δε περνάει μέσα στην Μαλμε). 1Χ στο 2.30, με κλειστά μάτια. Και μετά μια πουτανα με έκανε να τα κάψω σε δελτίο απλά για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη. Κλείσιμο λογαριασμού, μόλις άνοιξα πάλι στην 365. Έχω άπειρα νεύρα αλλά δε το δείχνω.
ενα θα σου πω μονο για να καταλαβεις σε τι τραγικη κατασταση ειμαι με ολους αυτους , εφτασα να παιζω στο παμεστοιχιμα του ΟΠΑΠ .. :confused: :confused: :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.619
Πόντοι
5.006
2+0 :tooth:

ενα θα σου πω μονο για να καταλαβεις σε τι τραγικη κατασταση ειμαι με ολους αυτους , εφτασα να παιζω στο παμεστοιχιμα του ΟΠΑΠ .. :confused: :confused: :confused:
:sad2:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306

Η 365 είναι πραγματικά η καλύτερη στοιχηματική. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η μόνη που θα σε αφήσει να ποντάρεις ποσά άνω των 2000, η μόνη που δίνει πληθώρα επιλογών όπως πχ ακριβές σκορ στο MLB. Η Στοιχιμαν είναι καλή με τα combos αλλά πραγματικά ότι χειρότερο σε θέμα ποσών. Η δε Νοβιμπετ πρέπει να είναι ίσως η χειρότερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Δε πειράζει, Πέμπτη ξεκινάει πάλι το MLB, ταμείο για πλάκα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom