ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.625
- Πόντοι
- 5.006
Τι λέει ρεζοχι ακομη αν μου πει ο τζορ ποια ειναι ισως κανω πισω
στανταρ ομως ειναι γνωστη αλλα ποια ειναι?
Τι λέει ρεζοχι ακομη αν μου πει ο τζορ ποια ειναι ισως κανω πισω
στανταρ ομως ειναι γνωστη αλλα ποια ειναι?
χαλια ολα οπως παντα αντζελεΤι λέει ρεζ
@jormakka αυτην την ελλεινιδα την αλεξανδρα που εφερε το γραφειο της καρδια μας την εχουμε ξαναδει καπου?
γνωστη κωλαρα μου φαινεται (και την δινει κιολας με μικρο παραβολο) σκεφτομαι να παω με το beast mode ενεργοποιημενο
αντε επιτελους αγανακτησα περιμενω δυναμικη επιστροφηΑπό τα κεντρικά της Αθήνας ήρθε, λογικά σκότωνε μύγες. Μέτριες κριτικές απ’ ότι θυμάμαι, έχει και ένα βιντεάκι με έναν τραχανά στο Πριαμος. Με την ευχή μου γιε μου. Επιστρέφω στην πόλη μας σημερις, θα δικάσουμε μαζί.
Ναι μορε μια βδομάδα να φύγει η καθημερινότηταχαλια ολα οπως παντα αντζελε
εσυ τα δικα σου διακοπαρεις?
ετσι θελειΝαι μορε μια βδομάδα να φύγει η καθημερινότητα
Δεν θα πας πόδι;ετσι θελει
εμεις εδω στον αγωνα στην τσιμεντονικη μερα μπαινει μερα βγαινει ιδια ολα
μονο σκ για την ωρα αλλα γινεται της πορνης παντου σκετη ταλαιπωριαΔεν θα πας πόδι;
Ναι γαμα τα από τις 7 θέλει κτλμονο σκ για την ωρα αλλα γινεται της πορνης παντου σκετη ταλαιπωρια
Δεν νομίζω ότι είμαι αιθεροβάμων.Μεγάλη απώλεια
Kαμια σπαζοκεφαλια παιζει?Δεν νομίζω ότι είμαι αιθεροβάμων.
Σημασία έχει πως σταθμίζω τους κινδύνους εν τί απουσία του !!
Στον πανω οροφο κυριε,εδω ειναι πρωτοκολλοπου βριζουμε Κουλη για φωτιες ?
τυπε εχει γονατισει τους σερβερ του σαη ο τζιζ τωρα ,μολις τελειωσει το κρεσεντο του ,ριχτα οπου προλαβεις!που βριζουμε Κουλη για φωτιες ?
Πουθενάπου βριζουμε Κουλη για φωτιες ?
ΚαταγραφηκεΠουθενά
Στον πανω οροφο κυριε,εδω ειναι πρωτοκολλο
Τι λέει;Καταγραφηκε
δεν παλευεται ο τυπος , μια μια τις πιανει με την σειρα , και ολες κουκλες , μουναρες κτλ ,, λες και ειναι αδερφες τουτυπε εχει γονατισει τους σερβερ του σαη ο τζιζ τωρα ,μολις τελειωσει το κρεσεντο του ,ριχτα οπου προλαβεις!