RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.741
- Πόντοι
- 3.556
γιατι ρε τυπε; άρχοντας θα εισαι ειδικα τα βραδιά που θα ξυπνάς για ταισμαε πες τα ρε μαν πανε να μου φορτωσουν το παιδι.
γιατι ρε τυπε; άρχοντας θα εισαι ειδικα τα βραδιά που θα ξυπνάς για ταισμαε πες τα ρε μαν πανε να μου φορτωσουν το παιδι.
5 νομιζω,οχι 6Πόσους;
Τι είναι χίλια ΜΛ-ΚΚΕ;διαγωνισμο στις κρυαδες κανουν ρετρο με χελ.
Εδώ φιλαράκο μπάρος...
οταν κατι ρωτας δεν το απαντας μονος σου.Πως λέγεται το μοντέλο που στον ελεύθερο της χρόνο διασχίζει ποτάμια και πάει για ψάρεμα μαζί με Εσκιμώους;
Βίκυ Καγιάκ.
Ο Μπαρόπουλος είναι ο αίτιος.........Χελ, μπαρος, αντζελο, ρετρο.
Τι κατινες ειστε ρε τυποι. Αμεσως ποιανου ειναι το παιδι. Λιγο διακριτικοτητα ρε σεις.
Eπειγοντως διακοπες,τουλαχιστον 10 μερες σε παραλιαΠως λέγεται το μοντέλο που στον ελεύθερο της χρόνο διασχίζει ποτάμια και πάει για ψάρεμα μαζί με Εσκιμώους;
Βίκυ Καγιάκ.
Κάνει τον παπιό όμωςΟ Μπαρόπουλος είναι ο αίτιος.........
-Γιατι δεν μπορει να μπει φυλακη ο Βασιλης Καρρας?Eπειγοντως διακοπες,τουλαχιστον 10 μερες σε παραλια
Πάντα.Κάνει τον παπιό όμως
Πότε φεύγεις με άδεια;ειναι ο χελ και ειναι καλα.
λεμε τωρα,
Μπεσα.Τα διαβαζεις καπου αυτα ή τα σκεφτεσαι μονος-Γιατι δεν μπορει να μπει φυλακη ο Βασιλης Καρρας?
-Γιατι σπαει η φωνη του σιδεραααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε γαμηθειτε παω για υπνο....
Αυτο εδειξε η ερευνα μεχρι τωρα.Ο Μπαρόπουλος είναι ο αίτιος.........
Στο δωματιάκι των γιατρών τα λένε......Μπεσα.Τα διαβαζεις καπου αυτα ή τα σκεφτεσαι μονος
Ε!!!! Μα πια!! λες και δεν τον ξέρουμε.Αυτο εδειξε η ερευνα μεχρι τωρα.
A,τα ακουει οταν παει τις παραγγελιες απο την καντινα.Τωρα εξηγουνται ολαΣτο δωματιάκι των γιατρών τα λένε......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε!!!! Μα πια!! λες και δεν τον ξέρουμε.
μονος μου η με παρεα?Πότε φεύγεις με άδεια;