Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256
Eιναι σαν τα δεντρα που θα κοβανε περυσι τον χειμωνα που εγινε χαμουλης και ειχε κοπει το ρευμα για 4-5 μερες?Αλλα φετος παλι ειχε διακοπη ρευματος για 4-5 μερες επειδη δεν κοπηκαν τα δεντρα?(Δεν ηταν τοποθετημενα και σε καλο σημειο για φωτια,να τα λεμε κι αυτα):confused::confused::confused:
Καμμια γεννητρια εκει στο Νταου θελαμε να βαλουμε και αντιδρουσαν τα μουνοπανα οι κατοικοι;

Τα λεγε παντως ο Κουλακας καλα κανουμε και τσιμεντωνουμε τα δαση για χαρη πλουσιων γιατι ετσι και αλλιως θα καουν απο καμμια πυρκαγια....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
Καμμια γεννητρια εκει στο Νταου θελαμε να βαλουμε και αντιδρουσαν τα μουνοπανα οι κατοικοι;

Τα λεγε παντως ο Κουλακας καλα κανουμε και τσιμεντωνουμε τα δαση για χαρη πλουσιων γιατι ετσι και αλλιως θα καουν απο καμμια πυρκαγια....
Θα επρεπε να βγει κι ενα επιδομα για οποιον βοηθαει στο να ξεμπερδευουμε με το βρωμοπρασινο μια ωρα αρχυτερα.Να αναπνευσουμε επιτελους ζεστη πισσα και ωραιοτατο τσιμεντο:rockon::confused::confused::confused:Θα μπορεις να ανοιξεις και την καντινα τωρα στα καμμενα ρε αχαριστε.Ε ΑΧΑΡΙΣΤΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βρεξε το σμαρτ να εισαι σιγουρος
Mε βενζινη εννοεις?Να το σιγουρεψει:think::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
το επομενο επιδομα θα ειναι δωρο μια γλαστρα για το μπαλκόνι :confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
βρεξε το σμαρτ να εισαι σιγουρος
εχω βαλει διατρυτο λαστιχο περιμετρικα του σπιτιου μου και του δινω πιεση με διδυμο αντλιων,ευτυχως πηρα παουερ πας. :confused: :confused: :confused:

καυλα η μαιρουλα στο οπεν τσανελε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
εχω βαλει διατρυτο λαστιχο περιμετρικα του σπιτιου μου και του δινω πιεση με διδυμο αντλιων,ευτυχως πηρα παουερ πας. :confused: :confused: :confused:

κατσε να εχεις παουερ , γιατι σε βλεπω χωρις ρευμα , εχεις κανα ΗΖ?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056

Kαταλαβαμε:sad2::confused::confused::confused:
CoordinatedHarmoniousLamprey-max-1mb.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256
Παντως τα sms εκκενωστε προς τα εκει και προς τα εδω γαμανε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
Μια μινιατουρα γεννητριουλα.....
κατσε τυπε γιατι περιμενω να βγουν τα καναλια και να πουν οτι για τις φωτιες φταιει ο πολεμος στην Ουκρανία ..

Παντως εξυπνος ο Κουλης , καιει ολα τα δαση για να μην βρει ξυλα ο κοσμος για τα τζακια και τις σομπες τον χειμωνα :rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056

Δεν βλεπεις το καναλι του προεδρου?Εχει την Μπαγιατικια:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256
Εκισε ο μπυροσβεστης με τις δυναμεις που εχουν αναπτυχθει στη Πεντελη και απλα κοιτανε τη φωτια να καει τα παντα....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
κατσε τυπε γιατι περιμενω να βγουν τα καναλια και να πουν οτι για τις φωτιες φταιει ο πολεμος στην Ουκρανία ..

Παντως εξυπνος ο Κουλης , καιει ολα τα δαση για να μην βρει ξυλα ο κοσμος για τα τζακια και τις σομπες τον χειμωνα :rockon:
Θα φτασει 4 γιουρα το θερμανσης και θα λεει"Πελατες μου,εεε Πολιτες μου":coffee::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256

Οχι εδω φταιει η Παγκοσμια Κλιματικη Αλλαγη....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
να στειλουμε εθελοντη τον τακη ενα κινητο πυροσβεστικο ειναι με τους αυνανισμους του. :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom