poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 216
μονο αληθειες...ΜΟΝΟΕ με τετοια επιχειρηματα δυσκολο να πας κοντρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες αληθεια ή πουτσες μπλε
μονο αληθειες...ΜΟΝΟΕ με τετοια επιχειρηματα δυσκολο να πας κοντρα
Λες αληθεια ή πουτσες μπλε
Κοιτάμε την μελαχροινη με το κοκκινο ...
Και τον Σωτήρα μας
εφτασες αιγινα τυπε?
Όχι έχει απαγορευτικόεφτασες αιγινα τυπε?
επισης θελει και προετοιμασια - προεργασια τυπε...Όχι έχει απαγορευτικό
Δε πας να δεις αν έρχομαι και πήγαινε στο Παρασκευά για καμιά βουτιάεπισης θελει και προετοιμασια - προεργασια τυπε...
δεν ειναι ευκολα τετοια life changing ταξιδια που τα κανεις μια φορα στην ζωη σου...
στο γυρισμο μεινε κανα δυο μερες και στο εξοχικο του τρουμπακη στην ψυταλλειαΔε πας να δεις αν έρχομαι και πήγαινε στο Παρασκευά για καμιά βουτιά
Το έσιαξα. Το 120άρι το υποστηρίζει πάντως.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτάμε την μελαχροινη με το κοκκινο ...
Μόνο αυτή αξίζει.
Και οι εχθροί του εχθροί μας.Οι φίλοι του Μεγαλειοτάτου είναι και δικοί μου φίλοι.
το εχω κατεβασει και ειναι οπλισμενο στην επιφανεια εργασιας να το πεταξω στην τβ να το δω αλλα δεν βρηκα χρονοΡεζ για τσεκαρε
The Black Phone (2021) - IMDb
Καλος σκατοστομας εισαι και εσυ τυπε...μου θυμιζεις εμενα που πιτσιρικας ειχα διαβασει στο ΦΩΣ οτι ο εφορος του βαζελου στο πολο βαραγε τους παιχτες μας με λοσταρια και τον ειχα καταραστει να σκασει νταλικα πανω του.Την επομενη μερα....
Πέθανε ο διάσημος Καράμπαμπας - Το θρυλικό κατάστημα στη Δραπετσώνα και ο θάνατος στα γενέθλιά του
Ο Καράμπαμπας έφυγε από τη ζωή και η κόρη του, τον αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο. Το κατάστημα που άνοιξε το 1943 στη Δραπετσώνα έμεινε στην ιστορία...www.newsit.gr
επαθε εγκαυμα απο τον ηλιο ο αλλος και ανοιξε θρεντ να πει τον πονο του για το βα-βαΜου μαθατε και τη Μανη ρε πλεμπες και τον ξυλοφουρνο της Μηλιας.....
Που ρε;Βαζε λινκ να πουμε....σαν ιατρος εχω καθηκον να τονεπαθε εγκαυμα απο τον ηλιο ο αλλος και ανοιξε θρεντ να πει τον πονο του για το βα-βα
τελευταια φορα που καηκα στον ηλιο δεν ημουν καν μελος στο μπουρδελα.κομ πως το ξεπερασα ενας θεος ξερει χωρις να κανω θρεντ
εδω αυτος ο ερμοςΠου ρε;Βαζε λινκ να πουμε....σαν ιατρος εχω καθηκον να τοντρολαρωβοηθησω μεχρι θανατου.
Το βρηκα....εδωκα και ιατρικη οδηγια.εδω αυτος ο ερμος
Καψιμο ηλίου βοηθεια - bourdela.com forum
νταξει ετσι οπως το γραφει νομιζεις οτι εκαψε αυτος τον ηλιο αλλα οκ αυτο ειναι
σοφη συμβουλη πες του ομως οτι εισαι γιατρος γιατι θα σε βρισει αλλιως τον βλεπω ετοιμοΤο βρηκα....εδωκα και ιατρικη οδηγια.
50 ευρω ευχαριστω....