Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.834
- Πόντοι
- 10.411
Μακαρονάδα με σύγκλινο,τσιγαρισμένη μυζύθρα και αυγό μάτι από πάνω.Η μακαρονάδα της Μάνηςτι ειναι αυτη;
Μακαρονάδα με σύγκλινο,τσιγαρισμένη μυζύθρα και αυγό μάτι από πάνω.Η μακαρονάδα της Μάνηςτι ειναι αυτη;
Νηστικός γεννήθηκες?λαλαγγια και ομελετα με συγκλινο θα τρωω καθε μερα.
οχι ρε μαν και βρωμαεςι πεινα 100 κιλα παιδαρος.βρωμαει το χνωτι σου τυπε απο την πεινα , ασε καλυτερα να παω στην Πλατεια Εσπεριδων
ε πες ρε μλκ καρμποναρα μανιατικη.Μακαρονάδα με σύγκλινο,τσιγαρισμένη μυζύθρα και αυγό μάτι από πάνω.Η μακαρονάδα της Μάνης
Στο κουστούμι θα μπαίνεις;οχι ρε μαν και βρωμαεςι πεινα 100 κιλα παιδαρος.![]()
θα ραψω στα μετρα μου.Στο κουστούμι θα μπαίνεις;
και εγω το ιδιο εκαναθα ραψω στα μετρα μου.![]()
ντυσου με την κουρτινα και βαλε μια γραβατα ρε μαλάκα , το ίδιο θα είσαιθα ραψω στα μετρα μου.![]()
Την προσβάλειςε πες ρε μλκ καρμποναρα μανιατικη.
ασε ρε κραουνακη της γλυφαδας.ντυσου με την κουρτινα και βαλε μια γραβατα ρε μαλάκα , το ίδιο θα είσαι
για δωσε ινφο μαν.τωρα θυμηθηκα να πουμε τη γριά τη φουρνάρισσα στην αρεοπόλη με το ξυλόφουρνο μοσχομυρίζε το ψωμι να πουμε![]()
ρεζιλι θα γινεις , στο λεω να το ξερειςασε ρε κραουνακη της γλυφαδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για δωσε ινφο μαν.
λες να μην παω με το σμαρτ?ρεζιλι θα γινεις , στο λεω να το ξερεις
Τι έχει εκεί;βρωμαει το χνωτι σου τυπε απο την πεινα , ασε καλυτερα να παω στην Πλατεια Εσπεριδων
ελα ρε νιαμου να πουμε ενα φούρνο εχει ολο και ολο εκει με ενα πηγάδι απεξω. οσο πλησιάζεις σου ρχεται μυρωδιά απο το ξυλόφουρνοασε ρε κραουνακη της γλυφαδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για δωσε ινφο μαν.
Δεν αναφέρει το σύγκλινο,φαουλΔιαίτης...
Αυτό κοίταζα μόλις. Ούτε κι' εγώ το είχα ξανακούσει.
![]()
Τσουχτή: Η αυθεντική μακαρονάδα της Μάνης είναι φτωχή σε υλικά αλλά πλούσια σε γεύση
Η συνταγή της τσουχτής απαιτεί ελάχιστα υλικά | TASTE | BOVARY | τσουχτη, μανηwww.bovary.gr
απο το πηγαδι πινεις νερο?ελα ρε νιαμου να πουμε ενα φούρνο εχει ολο και ολο εκει με ενα πηγάδι απεξω. οσο πλησιάζεις σου ρχεται μυρωδιά απο το ξυλόφουρνο![]()
Δε ξέρω ποια είναι η αυθεντική οπότε...Δεν αναφέρει το σύγκλινο,φαουλ
Έχει φίλτρο νερού Όλυμπουςαπο το πηγαδι πινεις νερο?
Με αυτό μέσα.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙΔε ξέρω ποια είναι η αυθεντική οπότε...![]()
εσυ που τα ξες?εχεις φαει απο τον ξυλοφουρνο?εχεις πιει απο το πηγαδι?Με αυτό μέσα.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ