ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.688
- Πόντοι
- 5.006
Πηγες φίνο;εσυ που τα ξες?εχεις φαει απο τον ξυλοφουρνο?εχεις πιει απο το πηγαδι?
Πηγες φίνο;εσυ που τα ξες?εχεις φαει απο τον ξυλοφουρνο?εχεις πιει απο το πηγαδι?
Τα ξε γιατί από εκεί κατάγομαι(ο μισός).Από ξυλόφουρνο ναι,αλλά όχι από το συγκεκριμένο.Και από πηγάδι έχω πιει και το νερό ήταν παγωμένοεσυ που τα ξες?εχεις φαει απο τον ξυλοφουρνο?εχεις πιει απο το πηγαδι?
Δε ξέρω ποια είναι η αυθεντική οπότε...![]()
οταν πας αχεροντα περνα μια απο το ΝΕΟΝ στο καναλακι να φας καλαΔιαδρομές κάνω, έτσι το είχα σχεδιάσει...
Μου πέφτει λίγο μακριά το Αλωνάκι απ' ότι είδα αλλά θα δω αν μπορώ να το συνδυάσω με τον Αχέροντα που θα πάω σε 1-2 μέρες.
οταν πας αχεροντα περνα μια απο το ΝΕΟΝ στο καναλακι να φας καλα
επενδυτης.Εσείς πάλι... ποιός είστε;
επενδυτης.
εγω απο πηγαδι δεν πινω πανε κατι μπαχαλακηδες ρετρο και ουρουν μεσα.Τα ξε γιατί από εκεί κατάγομαι(ο μισός).Από ξυλόφουρνο ναι,αλλά όχι από το συγκεκριμένο.Και από πηγάδι έχω πιει και το νερό ήταν παγωμένο
Έχει φίλτρο Ολύμπους είπαμεεγω απο πηγαδι δεν πινω πανε κατι μπαχαλακηδες ρετρο και ουρουν μεσα.![]()
![]()
![]()
αμα τον δεις να του φιλήσεις το χέρι ...προπαγανδιστης,ιεχωβας της πολιτικης.
Φοραει ρολοϊ,οποτε λογικα θα παει να του το "φιλησει"αμα τον δεις να του φιλήσεις το χέρι ...
θα του προσφερω ενα ποτηρι νερο απο το πηγαδι.αμα τον δεις να του φιλήσεις το χέρι ...
σοβαρα βυζά η γκομενα...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτάμε την μελαχροινη με το κοκκινο ...
Και τον Σωτήρα μας![]()
Αν κατεβάσει μια εντεκάδα με τέτοιες μελαχροινές-κοκκινομάλες-καστανόξανθες με σπαστό μαλλί κλπ κάτι μπορεί να κάνει...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτάμε την μελαχροινη με το κοκκινο ...
Και τον Σωτήρα μας![]()
καλησπερα σας φιλος του αλεξ του 71 με το καφενειο ειπα να κανω ενα guestΕσείς πάλι... ποιός είστε;
Ε με τετοια επιχειρηματα δυσκολο να πας κοντραΑν κατεβάσει μια εντεκάδα με τέτοιες μελαχροινές-κοκκινομάλες-καστανόξανθες με σπαστό μαλλί κλπ κάτι μπορεί να κάνει...
Λες αληθεια ή πουτσες μπλεκαλησπερα σας φιλος του αλεξ του 71 με το καφενειο ειπα να κανω ενα guest
καλησπερα σας φιλος του αλεξ του 71 με το καφενειο ειπα να κανω ενα guest