athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.309
- Πόντοι
- 12.756
πηγες Λαβιδα;Ποιος ρε μαν;
πηγες Λαβιδα;Ποιος ρε μαν;
Όχι Πελοπίδαπηγες Λαβιδα;
ηρθες και εφερες την ανοιξη και τον ρομαντισμο στο νηματι εγινε επιασε ζεστη και θες τα πουστριλικια σου ρε παθητικε μουνοπανα;καταντια θα ειναι αν σε πετυχω μπροστα μου και σου γαμησω ολο το λιπος που εχεις πουστριγγο...αντε και γαμησου αδελφη του ελεους..
αυριο προτου φυγεις περνα μια να ισιωσειςΌχι Πελοπίδα
Ναι δε θα ξεχάσω,τι τσιμπησες;αυριο προτου φυγεις περνα μια να ισιωσεις
μακαρονια με κιμα,σαλαταΝαι δε θα ξεχάσω,τι τσιμπησες;
Κοφτά η παπιον;μακαρονια με κιμα,σαλατα
κατι μισκο λινγκουνι-λαζανιαΚοφτά η παπιον;
κατι μισκο λινγκουνι-λαζανια
αδελφέ εσύ τι τσιμπησες;τα παπιον ειναι για γκει
αδερφε εφτιαξα γαματο μουσακα χτες....σημερα ξυπνησα κομματια απο το παλιοτζιν και ηπια 3 μπυρες και πηρα μια πιτσουλα πεπερονι να στρωσει το στομαχιαδελφέ εσύ τι τσιμπησες;
Θείο διακοπές;αδερφε εφτιαξα γαματο μουσακα χτες....σημερα ξυπνησα κομματια απο το παλιοτζιν και ηπια 3 μπυρες και πηρα μια πιτσουλα πεπερονι να στρωσει το στομαχι
Ετσι ωραίοςαδερφε εφτιαξα γαματο μουσακα χτες....σημερα ξυπνησα κομματια απο το παλιοτζιν και ηπια 3 μπυρες και πηρα μια πιτσουλα πεπερονι να στρωσει το στομαχι
οχι θειο....ειμαι απο τους καταραμενους που παιρνουν αυγουστοΘείο διακοπές;
Και τώρα χαμός γίνεται.οχι θειο....ειμαι απο τους καταραμενους που παιρνουν αυγουστο
Πηγες Καραβοστάσι;και σε ένα ωραίο εστιατόριο Αγία Παρασκευή Σύβοτα που έχει ωραία αστακομακαρονάδα;Και τώρα χαμός γίνεται.
Πολύς κόσμος...
15αύγουστο στο χωριό πάντα!
Καραβοστάσι τώρα πάω, σε λίγο.Πηγες Καραβοστάσι;και σε ένα ωραίο εστιατόριο Αγία Παρασκευή Σύβοτα που έχει ωραία αστακομακαρονάδα;
Να πας Κοκοση στην Πλαταριά για ψάρι και γαρίδες.Καραβοστάσι τώρα πάω, σε λίγο.
Αγία Παρασκευή στα προσεχώς...