baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
μλκ μου φαινεται η φατσα σου καθρεπτιζεις στα κουταλια.Εδώ προχθές Ρέθυμνο ΑΑΑ![]()
μλκ μου φαινεται η φατσα σου καθρεπτιζεις στα κουταλια.Εδώ προχθές Ρέθυμνο ΑΑΑ![]()
τον τσακωσες μωρη πουτανα Ηρακλη Πουαρομλκ μου φαινεται η φατσα σου καθρεπτιζεις στα κουταλια.![]()
![]()
![]()
τον τσακωσες μωρη πουτανα Ηρακλη Πουαρο
τον τσακωσες μωρη πουτανα μις μαρπλμλκ μου φαινεται η φατσα σου καθρεπτιζεις στα κουταλια.![]()
![]()
![]()
βαλε και συ φωτο απο μπαρακια.τον τσακωσες μωρη πουτανα μις μαρπλ
οχι...εχω λαμψη και καθρεπτιζομαι στα σφηνακιατον τσακωσες μωρη πουτανα μις μαρπλ
καταλαβες αν η σαλτσα εχει πελτέ ή ειναι ξεκάθαρα ντομάτα φρέσκια ;εγω σκαναρα και το qr code που φαινεται κατω δεξια![]()
οχι εψαχνα να βρω την μαρκα απο τα γυαλια ηλιουκαταλαβες αν η σαλτσα εχει πελτέ ή ειναι ξεκάθαρα ντομάτα φρέσκια ;
θελουμε φωτο απο καραμπαμπα να δουμε ν βαζει μεσα κρεμμυδι.καταλαβες αν η σαλτσα εχει πελτέ ή ειναι ξεκάθαρα ντομάτα φρέσκια ;
απο πλανοδιο και καλα κλεμμενο.οχι εψαχνα να βρω την μαρκα απο τα γυαλια ηλιου
arnette θα ελεγα οτι ειναι
εχει 10% πελετε...την σκαναρα και την εστειλα αργυρω μπαρμπαρηγου που επιβεβαιωσεκαταλαβες αν η σαλτσα εχει πελτέ ή ειναι ξεκάθαρα ντομάτα φρέσκια ;
Σκατα βάζει σίγουρα μέσα....θελουμε φωτο απο καραμπαμπα να δουμε ν βαζει μεσα κρεμμυδι.
περιπτερειμπαν?απο πλανοδιο και καλα κλεμμενο.![]()
![]()
![]()
θα παρω σαν αυτα που φοραει ο τομ στο μαβερικπεριπτερειμπαν?
ταινιαρα , το ειδαθα παρω σαν αυτα που φοραει ο τομ στο μαβερικ
απο ray ban μονο wayfarerθα παρω σαν αυτα που φοραει ο τομ στο μαβερικ
τι εγινε επιασε ζεστη και θες τα πουστριλικια σου ρε παθητικε μουνοπανα;καταντια θα ειναι αν σε πετυχω μπροστα μου και σου γαμησω ολο το λιπος που εχεις πουστριγγο...αντε και γαμησου αδελφη του ελεους..ο άλλος ο μαλάκας γράφει όπου να ναι ..
Τι κατάντια
Ποιος ρε μαν;ο άλλος ο μαλάκας γράφει όπου να ναι ..
Τι κατάντια