ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.758
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ Τάκη κάτσε Παρασκευά μέχρι να έρθει Σκάρπατυπε εσυ θα μεταναστευσεις ναπουμε!!!!
καπου πιο κοντα δεν βρηκες?
![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Εσύ Τάκη κάτσε Παρασκευά μέχρι να έρθει Σκάρπατυπε εσυ θα μεταναστευσεις ναπουμε!!!!
καπου πιο κοντα δεν βρηκες?
![]()
![]()
ερχεταιΕσύ Τάκη κάτσε Παρασκευά μέχρι να έρθει Σκάρπα![]()
Σαν τι;πειτε ρε κανα καλο ....
Έλα μαν έπρεπε να ρωτήσεις έχει χαλάσει αυτός πολύ,πριν 20 χρόνια έλεγε άντε 15 .Έκανα το λάθος και έφαγα Καράμπαμπα, μετά 20 χρόνια, χθες βράδυ στο γυρισμό, χάλια μαύρα, χόρτασα αναμνήσεις...![]()
θα ακους ατζελο πριν φας ΝΟΜΟΣΣαν τι;
αδερφε λεγε κατι καλο για κυδωνια μυδια κλπ....επειγονΈλα μαν έπρεπε να ρωτήσεις έχει χαλάσει αυτός πολύ,πριν 20 χρόνια έλεγε άντε 15 .
Εδώ προχθές Ρέθυμνο ΑΑΑθα ακους ατζελο πριν φας ΝΟΜΟΣ
αδερφε λεγε κατι καλο για κυδωνια μυδια κλπ....επειγον
ωναμηνγαμησωποτεξαναπαλι....μου ετρεξε ενα σαλακιΕδώ προχθές Ρέθυμνο ΑΑΑ![]()
Για όστρακα καλός ο Ιωλκός Γλυφάδα αλλά με μλκ ιδιοκτήτη.ωναμηνγαμησωποτεξαναπαλι....μου ετρεξε ενα σαλακι
Μαλάκα που τον λες κομπλιμέντο είναιΓια όστρακα καλός ο Ιωλκός Γλυφάδα αλλά με μλκ ιδιοκτήτη.
δεν βγαινω εξωτερικο για να φαω....μονο ΠειραιαΓια όστρακα καλός ο Ιωλκός Γλυφάδα αλλά με μλκ ιδιοκτήτη.
Λιμανάκι αγιο Γεώργιο Κερατσίνι, η Ηλία πειραϊκή σχολή δοκίμωνθα ακους ατζελο πριν φας ΝΟΜΟΣ
αδερφε λεγε κατι καλο για κυδωνια μυδια κλπ....επειγον
σε αγαπαω αδερφε...Λιμανάκι αγιο Γεώργιο Κερατσίνι, η Ηλία πειραϊκή σχολή δοκίμων
Σαλαμίνα πρέπει να έχει καλά τέτοια πράγματα, έχω να πάω πολλά χρόνια βέβαια...δεν βγαινω εξωτερικο για να φαω....μονο Πειραια
Αν δεν έφαγες προτείνω Φουφού Αίγινα.Αιγινα αγκιστρι
μην προσβαλεις τον αδερφο ρε μουνι!!!!!!!!!!Αν δεν έφαγες προτείνω Φουφού Αίγινα.
Εσένα περιμένω να μου πειςΑν δεν έφαγες προτείνω Φουφού Αίγινα.
Ντάξει μην βαράς μαν...
![]()