troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.482
- Πόντοι
- 5.506
θα μιλησω να σε βαλουνε σε αυτο της αγροτιας....θα φας καλα και θα πηγαινεις σε επαρχιακα κωλαδικα....ζωαραγια ψιλικα
θα μιλησω να σε βαλουνε σε αυτο της αγροτιας....θα φας καλα και θα πηγαινεις σε επαρχιακα κωλαδικα....ζωαραγια ψιλικα
εχουμε θείο, απογευμα μετά τον Πετρετζίκη περίπου στην υενεδθειο εχουμε φ1 σημερα και τι ωρα?
κάτσε ρε μάστορα, έρχονται ανεμογεννήτριες στην θάλασσαγια ψιλικα
ο βαρος ειναι ηδη στο ενεργειαςνα βαλω βαρο στο παιδειας και θρησκευματων η θα τα κανει μπουρδελο ολα?
αμα θες πες μια καλη κουβεντα να μπω στο μεταφορωνθα μιλησω να σε βαλουνε σε αυτο της αγροτιας....θα φας καλα και θα πηγαινεις σε επαρχιακα κωλαδικα....ζωαρα
ασε ρε μαλακα...δεν θα μεινει καλωδειο για καλωδιοο βαρος ειναι ηδη στο ενεργειας
ιδανικόςνα βαλω βαρο στο παιδειας και θρησκευματων η θα τα κανει μπουρδελο ολα?
πνευματικο του βαρου???με κουναβια μιλαειασε ρε μαλακα...δεν θα μεινει καλωδειο για καλωδιο
ελα να του δωσουμε κατι ποιο πνευματικο
τι συναδελφε ρε λουστρο?????Ήρθε ο διευθυντής της χειρουργικής μου λέει συνάδελφε πάτε πολύ καλά ίσως τη Δευτέρα να φύγετε...
Τι ίσως βρε γαμημενε που να έχεις τη κατάρα του Αβεσσαλώμ και του Ναβουχοδονόσορα μαζί!
στο ισως σταθηκες η στο να φυγετε αδερφε?Ήρθε ο διευθυντής της χειρουργικής μου λέει συνάδελφε πάτε πολύ καλά ίσως τη Δευτέρα να φύγετε...
Τι ίσως βρε γαμημενε που να έχεις τη κατάρα του Αβεσσαλώμ και του Ναβουχοδονόσορα μαζί!
πλατεια βαθης νοσηλευεται ρετι συναδελφε ρε λουστρο?????
Ο μισθωτος ο δικος μας ηταν τυπε ,μην το κανεις θεμαΉρθε ο διευθυντής της χειρουργικής μου λέει συνάδελφε πάτε πολύ καλά ίσως τη Δευτέρα να φύγετε...
σου εχει φυγει ο ρομαντισμος και το νακ αδερφε....Ο μισθωτος ο δικος μας ηταν τυπε ,μην το κανεις θεμα
Τη γλύτωσες αρκιντι που χαροπαλευω και δεν θα δω τον απλυτο απατεώνα και το τσίρκο του σήμερα...στο ισως σταθηκες η στο να φυγετε αδερφε?
ξερω ξερω μπλακ χιουμορ αλλα το αντεχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλατεια βαθης νοσηλευεται ρε
θειο?Να ευχηθώ περαστικά και σιδερένιος στον ---------->![]()
![]()
περαστικα Χελ..υπομονη και σε λιγες μερες freeΤώρα που είμαι κάπως καλύτερα διαβάζω ειδήσεις και έπεσα στην επική νέα μαλάκια του αυτιστικου Κουλη που είπε δεν μειώνει τον φόρο στα καύσιμα για να μην χάσουμε έσοδα από τους τουρίστες άμανοικιάσουν κανένα αυτοκίνητο ή σκάσουν με τροχόσπιτο...Γιατί δεν τον γαμεί κάνεις αυτόν και όλο του το σόι;
γιατι υπαρχουν κάτι μαλάκες σαν τον απο πάνω που οτι λεει χειροκροτουνΤώρα που είμαι κάπως καλύτερα διαβάζω ειδήσεις και έπεσα στην επική νέα μαλάκια του αυτιστικου Κουλη που είπε δεν μειώνει τον φόρο στα καύσιμα για να μην χάσουμε έσοδα από τους τουρίστες άμανοικιάσουν κανένα αυτοκίνητο ή σκάσουν με τροχόσπιτο...Γιατί δεν τον γαμεί κάνεις αυτόν και όλο του το σόι;