athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.431
- Πόντοι
- 12.756
ε στα λεγα ρε..δεν αφηνει τιποτα ορθιο...φιλε μισθωτε, 15 μερες πριν το κανονικο της ηρθε περιοδος της ουκρανης....
της τιναξε τα καπάκια το θαυματουργο χαπι....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε στα λεγα ρε..δεν αφηνει τιποτα ορθιο...φιλε μισθωτε, 15 μερες πριν το κανονικο της ηρθε περιοδος της ουκρανης....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
της γαμησες τον κυκλο....φιλε μισθωτε, 15 μερες πριν το κανονικο της ηρθε περιοδος της ουκρανης....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι τα ελεγες, τα λεγες, ψευτογιατρε - κοντοσταθη του σαιτ....ε στα λεγα ρε..δεν αφηνει τιποτα ορθιο...
θα σε παρουν τηλ σε 8 μηνες νας να παραλαβεις απο ΜΗΤΕΡΑ πακετο....οτι τα ελεγες, τα λεγες, ψευτογιατρε - κοντοσταθη του σαιτ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με ρωτησε κιολας "τωρα τα μου ερτει και κανονικα περιοντος?"της γαμησες τον κυκλο....
τωρα θα σε κοιταει και θα πιανει παιδι
αφου της ηρθε περιοδος λεμε....στραγγιξε απο το χαπι....θα σε παρουν τηλ σε 8 μηνες νας να παραλαβεις απο ΜΗΤΕΡΑ πακετο....
ψεμα παντου φιλε ροαοπαο...ειδικα εμεις ειμαστε συλλεκτικα πατροτητας....νου σουαφου της ηρθε περιοδος λεμε....στραγγιξε απο το χαπι....
θα ψαξω να βρω μηπως ειναι του κυριου μπουρλα και αυτο το θαυμα της επιστημης....
τα δικα μου ειναι υπερπολυτιμα...αν εμενε εγκυος η ουκρανη, θα βγαζαμε καινουργιο μοντελο για καλβιν κλαιν ναπουμε...ψεμα παντου φιλε ροαοπαο...ειδικα εμεις ειμαστε συλλεκτικα πατροτητας....νου σου
ολες μας θελουν για τα γονιδια μας
γιατι ρε μουνη?τα δικα μου ειναι υπερπολυτιμα...αν εμενε εγκυος η ουκρανη, θα βγαζαμε καινουργιο μοντελο για καλβιν κλαιν ναπουμε...
οχι σαν τα δικα σου, που υστερουν σε ποσοτητα, ποιοτητα και πυκνοτητα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o ηλιας ειχε του ρουβα...τι να τα κανει τα δικα σου????γιατι ρε μουνη?
εμενα τα δικα μου μου τα ειχε ζητησει ο ψινακης που ξερει και απο στυλ...φαντασου
απο εμενα θα βγει η 11αδα που θα παρουμε τσου λου....ηδη μερικοι ειναι στην ομαδα.o ηλιας ειχε του ρουβα...τι να τα κανει τα δικα σου????
![]()
![]()
![]()
μην γεννατε γενικαΜην γεννατε αλλους μισθωτους , δεν τους χωραει ο τοπος
κανε θηκη για το κινητο σου απο το κωλαντερο για να θυμασαιΤρία αρχιδια προσφορά και ένα σάπιο έντερο για το νήμα...
ρε παλιομουνοπανο σου ευχομαι περαστικα και να δεις μαρτινς πρωταθλητη ευρωπης....Τρία αρχιδια προσφορά και ένα σάπιο έντερο για το νήμα...
Με αρέσεις γιατί είσαι η αισιοδοξία προσωποποιημένη...μην γεννατε γενικα
ας τελειωσει εδω αυτη η αποτυχια που λεγεται ανθρωποτητα ας ειμαστε εμεις οι τελευταιοι![]()