Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.852
- Πόντοι
- 12.756
Τι τσιμπησες μαν; Κατσε να σε ρωτησω εγω για οταν μπει ο Αντζελο να μην ξερει τι να γραψειΜε αρέσεις γιατί είσαι η αισιοδοξία προσωποποιημένη...
Τι τσιμπησες μαν; Κατσε να σε ρωτησω εγω για οταν μπει ο Αντζελο να μην ξερει τι να γραψειΜε αρέσεις γιατί είσαι η αισιοδοξία προσωποποιημένη...
ρε μαλακα.....εσυ ειχες στυλ και ποιοτητα καποτε. Η φτωχεια σε εκανε ρημαδικανε θηκη για το κινητο σου απο το κωλαντερο για να θυμασαι
το στυλ δεν φευγειρε μαλακα.....εσυ ειχες στυλ και ποιοτητα καποτε. Η φτωχεια σε εκανε ρημαδι
τι φορας στην οικοδομη?το στυλ δεν φευγει
Διάλογος με ειδικευόμενη πριν από λίγο...ρε παλιομουνοπανο σου ευχομαι περαστικα και να δεις μαρτινς πρωταθλητη ευρωπης....
ει
Κατι zegna που μου εχουν ξεμεινειτι φορας στην οικοδομη?
Μπορει να ειναι ηθοποιος τυπε , βαζει ο Κουλης τετοιες για να τους δινει πιο λιγαΔιάλογος με ειδικευόμενη πριν από λίγο...
-πως είναι τα εργαστηριακά μου;
-Πολύ καλά... Καλύτερα από χθες!
-Η CRP μου πόσο είναι;
-Εεεεε... Δεν θυμάμαι!
το βραδυ θα δειξει στο φιλικο την κατασταση σου...ελπιζω να βριζεις να γκρινιαζεις κλπ ....τοτε ολα θα ειναι καλαΔιάλογος με ειδικευόμενη πριν από λίγο...
-πως είναι τα εργαστηριακά μου;
-Πολύ καλά... Καλύτερα από χθες!
-Η CRP μου πόσο είναι;
-Εεεεε... Δεν θυμάμαι!
Μεχρι το βραδυ θα τα εχει τιναξει μαντο βραδυ θα δειξει στο φιλικο την κατασταση σου...ελπιζω να βριζεις να γκρινιαζεις κλπ ....τοτε ολα θα ειναι καλα
πες τα ρε βιρλαπαλι για στυλ και γεννες και φροντιδα και προδερμ...ολα τα πουσταρια παλι μαζευτηκαν
μπα ειναι καριολα αυτοςΜεχρι το βραδυ θα τα εχει τιναξει μαν![]()
πως πανε οι συζητησεις με κουλη για την ενταξη σου στα ψηφοδελτια?πες τα ρε βιρλα
Μία ψήφο δικιά μου την έχει σίγουραπως πανε οι συζητησεις με κουλη για την ενταξη σου στα ψηφοδελτια?
ειμαι ηδη Α πειραιως και περμενω Υπουργειο τουρισμου.....δεν μιλαω με κουλη με ΕΥΑΓΓΕΛΟ μιλαωπως πανε οι συζητησεις με κουλη για την ενταξη σου στα ψηφοδελτια?
ψηφιζετε και εσεις οι πτωχοι?Μία ψήφο δικιά μου την έχει σίγουρα
στο Αμυνας ειναι τα φραγκα...ειμαι ηδη Α πειραιως και περμενω Υπουργειο τουρισμου.....δεν μιλαω με κουλη με ΕΥΑΓΓΕΛΟ μιλαω
δεν θελω φραγκα....θελω να τα χαλαωστο Αμυνας ειναι τα φραγκα...
kαι στο ανάπτυξης, ενέργειας κλπστο Αμυνας ειναι τα φραγκα...
Θα στείλω έναν άλλον αντί εμούψηφιζετε και εσεις οι πτωχοι?
για ψιλικαkαι στο ανάπτυξης, ενέργειας κλπ
θειο εχουμε φ1 σημερα και τι ωρα?kαι στο ανάπτυξης, ενέργειας κλπ