Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.424
- Πόντοι
- 12.756
Δεν σε γαμαω , βρώμας φτώχια , και είσαι και γκόμενα φίλουενταξει φιλε-τραβελερ...αν θες εδω ειμαι εγω..σαξο,Συγγρου και οποια πουτσα θες δικη σου..
Δεν σε γαμαω , βρώμας φτώχια , και είσαι και γκόμενα φίλουενταξει φιλε-τραβελερ...αν θες εδω ειμαι εγω..σαξο,Συγγρου και οποια πουτσα θες δικη σου..
κατι καινουριο θα γραψεις ρε φονεα ψωλων;Δεν σε γαμαω , βρώμας φτώχια , και είσαι και γκόμενα φίλου
Όταν μας τον συστήσεις φίλε τον καινούργιοκατι καινουριο θα γραψεις ρε φονεα ψωλων;
ειδες τι πουτανα που ειναι η ζωη;μπηκες εδω φουριοζος και μαγκιορος και ξεφτυλιστηκες φουκαρα σε τραβελονημα..σου αρεσαν και οι ψωλαραδες οι μελαχρινοι..η αυτοκτονα,η φυγε τελειως,η ελα με αλλο νικ..συνεχισε τωρα τις πιπες σου ..παντως δεν σε γαμαω να ξερεις παχυσαρκο παθητικο γελαδι..Όταν μας τον συστήσεις φίλε τον καινούργιο
Πολυ αγχώνεσαι και θα σου κοπεί η περίοδος ..ειδες τι πουτανα που ειναι η ζωη;μπηκες εδω φουριοζος και μαγκιορος και ξεφτυλιστηκες φουκαρα σε τραβελονημα..σου αρεσαν και οι ψωλαραδες οι μελαχρινοι..η αυτοκτονα,η φυγε τελειως,η ελα με αλλο νικ..συνεχισε τωρα τις πιπες σου ..παντως δεν σε γαμαω να ξερεις παχυσαρκο παθητικο γελαδι..
καθολου..ειμαι ζεν,τσακρα οκ,ενεργειακες ροες οκ...Π
Πολυ αγχώνεσαι και θα σου κοπεί η περίοδος ..
Πρόσεχε μπρο![]()
Τώρα τελευταία,υπάρχει μια trans αύρα στο νήμα,μήπως να αρχίσω να ανεβάζω gif με τρίποδους ξανθές/μελαχροινές?βαλε καμμια τραβελοκωλοτρυπιδα για τον φιλο-κιναιδο μαν μου
Ναι το βλέπουμε όλοι ...καθολου..ειμαι ζεν,τσακρα οκ,ενεργειακες ροες οκ...
νομιζω καποιος θα χαρει πολυΤώρα τελευταία,υπάρχει μια trans αύρα στο νήμα,μήπως να αρχίσω να ανεβάζω gif με τρίποδους ξανθές/μελαχροινές?![]()
Κόψε κάνα νύχι μπρονομιχω καποιος θα χαρει πολυ
εσυ τα λιμαρεις...βεβαια καλο θα ειναι να κανεις διαιτα πρωτα δεν θα σου χωρα ο στρινγκος πως θα πας για σουβλισμα στην κατε;Κόψε κάνα νύχι μπρο
Δεν θέλω να σας ανησυχήσω, αλλά το"τσάκω" γράφεται με ωμέγα.τσακο ενα αρχιδικαι παρε και bonus σαλτσα
![]()
εχω καθαρη συνειδηση και τσακρα φουλπολυ μισος και αλληλοσπαραγμος επικρατει στο νημα
βγαινω ρεπο παω να πιω καφεΑργία μήτηρ πάσης κακίας .
Είναι ώρα να μοιράσω υπηρεσίες μου φαίνεται .
Μόνος;βγαινω ρεπο παω να πιω καφε