The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
Αντελήφθην. Έλεγα να έλθω από κει, αλλά αφού θα είναι κι ο Σεσκουλος, αφήστε καλύτερα.
Αντελήφθην. Έλεγα να έλθω από κει, αλλά αφού θα είναι κι ο Σεσκουλος, αφήστε καλύτερα.
Το πολύ μίσος είναι και μεγάλη αγάπη...πολυ μισος και αλληλοσπαραγμος επικρατει στο νημα
ok man
εχει δουλεια ο Σεσκουλας ψαχνει τραβελο στα κυβικα του φιλου-κιουσπαΑντελήφθην. Έλεγα να έλθω από κει, αλλά αφού θα είναι κι ο Σεσκουλος, αφήστε καλύτερα.![]()
Προφανές το ότι έτρωγε και περίμενε να καταπιεί για να απαντήσει. Άργησε χαρακτηριστικά.Σβησε το θλιμμενο εμοτικον γιατι σε βλεπω στο χαλακι εξω απο την πορτα το βραδυ
Ή τρωει ή ειναι στο ενδιαμεσο που τσιμπολογαει κατι μεχρι να φαει![]()
Σε αυτά ήταν ο μακαρίτης ο Γιαρμάκας. Ο Σεσκουλος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το τραβέλι απ το καρβέλι.εχει δουλεια ο Σεσκουλας ψαχνει τραβελο στα κυβικα του φιλου-κιουσπα
Και πας έξω για να ζηλέψει ...εχει δουλεια ο Σεσκουλας ψαχνει τραβελο στα κυβικα του φιλου-κιουσπα
Και πας έξω για να ζηλέψει ...
Α ρε μπαγασακο πως το παίζεις το παιχνίδι του έρωτα
Τον καψουρεύει. Πουτανάκι του τον έχει κάνει τον Σεσκουλο.Και πας έξω για να ζηλέψει ...
Α ρε μπαγασακο πως το παίζεις το παιχνίδι του έρωτα
Άμα έρθει ο δικός σου θα του πούμε ότι του κρατάς μούτρα![]()
για σενα φιλε-χαπυ τραβελερ...παιχτον με την ησυχια σου..
ετσι ειμαι εγω καψουρευω..εσυ ρε γαμημενε δεν πιστευω να δινεις χρωματιστα στον τραβελο;θα σε μαχαιρωσειΆμα έρθει ο δικός σου θα του πούμε ότι του κρατάς μούτρα
E μεχρι να καθαρισει τα δαχτυλα απο τα λιπη της γουρουνοπουλαςΠροφανές το ότι έτρωγε και περίμενε να καταπιεί για να απαντήσει. Άργησε χαρακτηριστικά.
Όλο "φεύγεις" αλλά ο δικός σου δεν μπαίνει ... Ντραμα κουην είσαι ρε φτωχατζαετσι ειμαι εγω καψουρευω..εσυ ρε γαμημενε δεν πιστευω να δινεις χρωματιστα στον τραβελο;θα σε μαχαιρωσει![]()
Έλα ρε μαλάκα με τον τραβελο...![]()
για σενα φιλε-χαπυ τραβελερ...παιχτον με την ησυχια σου..