shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
θα σε κεράσω πορτοκαλάδαδεν το περίμενα από σένα φίλε σέσκουλα
θα σε κεράσω πορτοκαλάδαδεν το περίμενα από σένα φίλε σέσκουλα
ΦΑΝΤΑ ΜΟΝΟθα σε κεράσω πορτοκαλάδα
αυτος ποιος άλλος
καλώς τηνα την πέρδικαδεν εχει εξω την ποικιλια μουνιων που ειχε αλλα χρονια....μαλλον ειναι αλλη μια συνεπεια της κλιματικης κρισης
παιζουν το μουνακι τους στο τικ τοκ,ινστα και ονλυ φανζ μαλλον φιλε-Τρουμπδεν εχει εξω την ποικιλια μουνιων που ειχε αλλα χρονια....μαλλον ειναι αλλη μια συνεπεια της κλιματικης κρισης
Όλες στα βενζινάδικα είναι Τρουμπ , ΟΛΕΣδεν εχει εξω την ποικιλια μουνιων που ειχε αλλα χρονια....μαλλον ειναι αλλη μια συνεπεια της κλιματικης κρισης
ρε μουνοπανο αμορφωτος εισαι οσο κοπι πειστ να κανεις....και οχι μονο επειδη εισαι ανορθογραφος αυτο ειναι το λιγοτερο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣκαλώς τηνα την πέρδικα![]()
τσακο ενα αρχιδιρε μουνοπανο αμορφωτος εισαι οσο κοπι πειστ να κανεις....και οχι μονο επειδη εισαι ανορθογραφος αυτο ειναι το λιγοτερο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ
σαπισαν τα μουνια στα κινητα....ητταπαιζουν το μουνακι τους στο τικ τοκ,ινστα και ονλυ φανζ μαλλον φιλε-Τρουμπ
μην βριζεις μαν χαλανε ενεργειακες ροες και τα τσακρα σου..ρε μουνοπανο αμορφωτος εισαι οσο κοπι πειστ να κανεις....και οχι μονο επειδη εισαι ανορθογραφος αυτο ειναι το λιγοτερο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ
δεν το ειχα σκεφτει φιλε αθηναιο....θα βρω τον ρουν μουμην βριζεις μαν χαλανε ενεργειακες ροες και τα τσακρα σου..![]()
δεν το ειχα σκεφτει φιλε αθηναιο....θα βρω τον ρουν μου
η λασπολογια (το πιθανοτερο) η ενα νεανικο λαθος θα ειναι η σχεση νιπλη με τραβελι....βρε βρε καλως τον τραβελογαμια,τον φιλο-κιουσπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
εχω βγαλει το επιστημονικο μου πορισμα φιλε-Τρουμπ..ειναι αναρτημενο στο νημα και στον ιατρικο πινακα ανακοινωσεωνη λασπολογια (το πιθανοτερο) η ενα νεανικο λαθος θα ειναι η σχεση νιπλη με τραβελι....
θα παω να διαβασω....εχω βγαλει το επιστημονικο μου πορισμα φιλε-Τρουμπ..ειναι αναρτημενο στο νημα και στον ιατρικο πινακα ανακοινωσεων
να πας ειναι εμπεριστατωμενο,καλογραμμενο,με απλα λογια να το καταλαβαινουν ολοιθα παω να διαβασω....