ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.449
- Πόντοι
- 5.006
Nαι πρόσεχε την Ηλιάση,τι να πει και ο Αθηναίοςακομα να σχολάσουμε ....
τελειωσε και το κολατσιο
γαμημενο μεροκάματο
Nαι πρόσεχε την Ηλιάση,τι να πει και ο Αθηναίοςακομα να σχολάσουμε ....
τελειωσε και το κολατσιο
γαμημενο μεροκάματο
καλο αλογο
απο ρενα περασες?
Μπα. Είχα όρεξη να μαλακιστω και της είπα να το παμε ρομαντικά, βγήκε afk ένα τριήμερο και δεν ενόχλησα παραπάνω.
Την Μαρκελα λες την φιλενάδας της Στέλλας ?εχει το ιδιο τατου στην πλατη ψηλα με την δωρα την φιλη της μαρκελας
ξαναβαφτισμα παλιας μανταμιτσας βλεπω αυτην την φορα με νταβα
της νασιας της μπεκρους με τα τικΤην Μαρκελα λες την φιλενάδας της Στέλλας ?
ειναι ζωντανη ακομα αυτη ;της νασιας της μπεκρους με τα τικ
αυτη οχι δεν νομιζω αλλα δεν θα μας λειψει κιολαςειναι ζωντανη ακομα αυτη ;
το λιγοτερο να πληρωνεσαι , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !!!αυτη οχι δεν νομιζω αλλα δεν θα μας λειψει κιολας
θα επρεπε να πληρωνομαι ρε πουστη μου ειμαι κατι σαν το γαμημενο το seti αλλα για πουτανες
5 τοστάκια?Έκανα πέντε τοστακια με γαλοπούλα Υφαντής και ωραίο τυράκι φέτα με την αλμυρά επάνω, μια ομελέτα, λίγο ψωμάκι φρέσκο. Τσιγαράκι και πλευριτωμα από τον ανεμιστήρα γιατί κάνω οικονομία στο κλιματιστικό. Είναι αυτές οι απλές στιγμές της ζωής που πρέπει να απολαμβάνουμε.
Είσαι γάτα μεγαληαυτη οχι δεν νομιζω αλλα δεν θα μας λειψει κιολας
θα επρεπε να πληρωνομαι ρε πουστη μου ειμαι κατι σαν το γαμημενο το seti αλλα για πουτανες
αδικη η κοινωνια νιπλη τι να κανουμε θα πορευτουμε με αυτα που εχουμεΤουλαχιστον να εισαι αντιμ στο νημα με τις χαμενες πουτανες .. δηλαδη ημαρτον , ουτε εκει δεν εχουν τα αρχιδια να αφησουν εναν δικό μας
Για τα παιδάκια με λαβασκιριν;5 τοστάκια?
Πάνω από 2 δεν έχω φάει ποτέ.
Ναι όχι γκαζοζα,σε Βαρεσε η ζεστη
Ουίσκι είναι αυτό?
Να γίνει θέμα και να δικαιωθείς....ΤΕΛΟΣαδικη η κοινωνια νιπλη τι να κανουμε θα πορευτουμε με αυτα που εχουμε
Δεν έγραψε λαγκαβουλιν λαβαςκιρι το τρίγωνο τυράκι λέει ρε χαχαχα
Ουίσκι είναι αυτό?
καταβαζω το γουοτσερ για να δουμε τι μαλακια θα ειναι και αυτοΝα γίνει θέμα και να δικαιωθείς....ΤΕΛΟΣ