ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.449
- Πόντοι
- 5.006
Ναι για δες τι γινεταικαταβαζω το γουοτσερ για να δουμε τι μαλακια θα ειναι και αυτο
Ναι για δες τι γινεταικαταβαζω το γουοτσερ για να δουμε τι μαλακια θα ειναι και αυτο
Έτσι όπως το έγραψε μόνος αυτός το κατάλαβε.Να γίνει θέμα και να δικαιωθείς....ΤΕΛΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έγραψε λαγκαβουλιν λαβαςκιρι το τρίγωνο τυράκι λέει ρε χαχαχα
η πηδαει η τον πηδάνε , 50%-50% ειναι η φασηθελουμε το επεισοδιο που μας εταξε αληθειες με τον τζορμακκα γαμωτο που ειναι παλι αυτος?
βραζει το αιμα του ΒΡΑΖΕΙη πηδαει η τον πηδάνε , 50%-50% ειναι η φαση
αδικη η κοινωνια νιπλη τι να κανουμε θα πορευτουμε με αυτα που εχουμε
μεσα θα κανουμε και προμοσιον σε εμας οποτε γουσταρουμε και θα θαβουμε τις αλλεςΡε μαλακα, δεν ανοίγουμε ένα δικό μας γραφείο; Χωρίς πλάκα το σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι. Έχω κονε για 2-3 αματουρια. Τι καθόμαστε εδώ και χαραμιζομαστε...
μεσα θα κανουμε και προμοσιον σε εμας οποτε γουσταρουμε και θα θαβουμε τις αλλες
στηριζω να ξερειςΕσκεμμένα ανεβάζω το κασέ στην πόλη μέσω περίπλοκων συμπεριφορικων μοτίβων, γιατί το νέο γραφείο της πόλης είναι ήδη υπό κατασκευή!
Tης πουτανας αδελφέ,ώρα να αραιώνουμεπαλι ομοφυλοφιλικα γαμησια στο νημα....γολγοθας
στηριζω να ξερεις
Εσύ θα βρεις γαλήνη, μόνο αν φύγω από το site.Μόνο σ'αυτό το νήμα θα βρεις γαλήνη.
Ψοφας για τέτοια εσύκαλως τον καλογκερο
θες να σου κανει ο τζορ ενα περιπλοκο συμπεριφορικο μοτιβο?Εσύ θα βρεις γαλήνη, μόνο αν φύγω από το site.
Όπως αποδείχθηκε ένα μήνυμα μου πριν 10 μέρες ήταν αρκετό να χάσεις τη δική σου...Εσύ θα βρεις γαλήνη, μόνο αν φύγω από το site.
Και χοτέλι κοντά στον Ελενίδη Γούναρη για την αναγκαία τροφοδοσία.Ρε μαλακα, δεν ανοίγουμε ένα δικό μας γραφείο; Χωρίς πλάκα το σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι. Έχω κονε για 2-3 αματουρια. Τι καθόμαστε εδώ και χαραμιζομαστε...