Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.431
- Πόντοι
- 12.756
γι αυτους που δουλευουν, εσυ πουτσα σου στο κλιματιστικο εισαι σπιτακι35 βαθμους ξεκινησε η ζεστη..
Αλοιμονο σε εμας που ειμαστε στο μεροκαματο πανω στην σκαλωσιά
γι αυτους που δουλευουν, εσυ πουτσα σου στο κλιματιστικο εισαι σπιτακι35 βαθμους ξεκινησε η ζεστη..
Παράλια Αστέρα Βουλιαγμένης εισαι?35 βαθμους ξεκινησε η ζεστη..
γι αυτους που δουλευουν, εσυ πουτσα σου στο κλιματιστικο εισαι σπιτακι
ρε παπαρα εξω στην πυρωμενη ασφαλτο ειμαι και γραφω απο το παμπαλαιο κινητο μουγι αυτους που δουλευουν, εσυ πουτσα σου στο κλιματιστικο εισαι σπιτακι
αστα να πανε τυπε απο της 6 τα χαράματα στο μεροκάματο ειμαιγι αυτους που δουλευουν, εσυ πουτσα σου στο κλιματιστικο εισαι σπιτακι
ναι καθαριζω την αμμοΠαράλια Αστέρα Βουλιαγμένης εισαι?
γελαει ο μουνης ο αλλος , θα παθουμε καμια ηλίαση θα ζαλιστουμε και θα πεσουμε απο κανα 5ο οροφο πανω σε καμια στοιβα τουβλα
DAIKIN και στα αρχιδια σου φτιάχνεται και η γαριδομακαρονάδα τώραγελαει ο μουνης ο αλλος , θα παθουμε καμια ηλίαση θα ζαλιστουμε και θα πεσουμε απο κανα 5ο οροφο πανω σε καμια στοιβα τουβλα
διάλειμμά ποτε θα κάνεις και τι θα φας ;ναι καθαριζω την αμμο
Εχει βαλει ενας συναδελφος και συμπατριωτης του Μπαρου απο το Δυρράχιο αυτο στο τερμα και ακουμε . αχχχχχχχχχχ ατιμη ζωηDAIKIN και στα αρχιδια σου
Αντε ρε γαμησου, εμεις εδω με το ζορι μπορουμε και πιανουμε τα πινελα και τις βουρτσες και εσυ γραφεις και στο κινητο ..ρε παπαρα εξω στην πυρωμενη ασφαλτο ειμαι και γραφω απο το παμπαλαιο κινητο μου
ετσι ενα τραγούδι για εμας τους αληθινούς μεροκαματιάρηδεςΕχει βαλει ενας συναδελφος και συμπατριωτης του Μπαρου απο το Δυρράχιο αυτο στο τερμα και ακουμε . αχχχχχχχχχχ ατιμη ζωη
Κατσε να πιω μια γουλια Αμστελ , στεγνωσα ρε πουστη
ντροπη ρε...εχει καει προσωπο και χερια δεν εχω λεφτα να βαλω αντιλιακοΑντε ρε γαμησου, εμεις εδω με το ζορι μπορουμε και πιανουμε τα πινελα και τις βουρτσες και εσυ γραφεις και στο κινητο ..
Σε καμια κλουβα απο αυτες που εχουν οι λεωφορατζιδες εισαι μεσα στο κλιματιστικο και κοιτας απο το παραθυρακι εξω τον λαο να καιγεται γαμιολη
χλωρινη θες κανονικα ρε μαλακα, αφου μαυρος εισαιντροπη ρε...εχει καει προσωπο και χερια δεν εχω λεφτα να βαλω αντιλιακο
Κλαίω ρεχλωρινη θες κανονικα ρε μαλακα, αφου μαυρος εισαι
που να σε βαλουν να στρωνεις ασφαλτο,ξυπολητος με το φτυαρι ρε μουνη ...να δεις τι σημαινει μεροκαματο...ντροπη ρε...εχει καει προσωπο και χερια δεν εχω λεφτα να βαλω αντιλιακο
Αντε ρε με το μουνοπανο , βαραει μαλακία και εμεις εχουμε γαμηθει στο μεροκάματο και να πληρωνουμε συνεχεια απο εδω και απο εκειπου να σε βαλουν να στρωνεις ασφαλτο,ξυπολητος με το φτυαρι ρε μουνη ...να δεις τι σημαινει μεροκαματο...