Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.021
- Πόντοι
- 3.656
παλι ξυνεις?kalhmeroydia
παλι ξυνεις?kalhmeroydia
ρε μαλακα απο ποσους πας να μαζεψεις το χρημα;τι στα διαλα σταφυλια στα Μεσογεια εχουν;αγροτες δανεισες;ενω εσυ 9:30 εισαι εργατης ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμεις σε λιγο ρε μουνοπανο θα φαμε μεσημεριανο , απο το χαραμα ειμαστε στο ποδι
πάνε οι αγροτες , τους γαμησε η ΝΔρε μαλακα απο ποσους πας να μαζεψεις το χρημα;τι στα διαλα σταφυλια στα Μεσογεια εχουν;αγροτες δανεισες;
δουλεια για σενα.....πάνε οι αγροτες , τους γαμησε η ΝΔ
δεν εχουν σαλιο , εβαλαν ολοι χασίσια , ειναι εκτος επιχειρηματικου μου κωδικουδουλεια για σενα.....
οσοι ειχαν μυαλο δεν βαλανε τιποτα...απλα πηγανε και νοικιασανε 5=6 χιλιαδες στρεμματα ο καθενας...δεν εχουν σαλιο , εβαλαν ολοι χασίσια , ειναι εκτος επιχειρηματικου μου κωδικου
να πας Φινο μια βολταΚαλημέρα ζεστη ρε γαμιολες θα κάτσω σπίτι κλιματιστικό και καυλαντα ρεπό σήμερα
Δε το κουνάω σήμερα από εδώ θα πέσουν τηλέφωνα και θα έρχονται τα πράγματα κλιματισμό τον έβαλα από τωρανα πας Φινο μια βολτα
Δε το κουνάω σήμερα από εδώ θα πέσουν τηλέφωνα και θα έρχονται τα πράγματα κλιματισμό τον έβαλα από τωρα
να θυμασαι τον λαγαριασμο της ΔΕΗ ομωςΔε το κουνάω σήμερα από εδώ θα πέσουν τηλέφωνα και θα έρχονται τα πράγματα κλιματισμό τον έβαλα από τωρα
Καλημέρα παιδιά, θυμάστε όταν κοιμόμασταν οκτώ ώρες σερί σα μωρά και δεν είχαμε αρχίσει να κάνουμε κύκλους κάτω από τα μάτια; Γαμω την πουτανα μου... μπήκα εδώ μέσα όμορφος θα βγω γιαγκουλας υπερτασικος.
Πότε προλάβατε να γράψετε κοντά 2.000 μηνύματα; Ούτε δυο μήνες μέλος δεν έχετε συμπληρώσει.
Δεν έχω μεγάλο προσδόκιμο ζωής στο σάιτ, προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω όσο περισσότερη γνώση μπορώ σε όσο των δυνατών μικρότερο χρονικό διάστημα.
Εν τω μεταξύ, έχουν ανεβει δυο τρανς Θεσσαλονίκη, η μια ειναι η αδυναμία μου. Περιττό να σου πω τι έχει να γίνει απόψε.