Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
τωρα νοητικος δεν το λες και ακριβως ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτοκίνητο ειπα ρε τυπε , οχι σκάφη , εχω 2 πλυντηρια και ενα στεγνωτήριο , ειμαι κοπλε
αθανατο ειναι...μια χαρα θα κανει την δουλεια της η καριολα η φιλλιπινα Μαρκος..στην χωρα της κυκλοφορανε με τρικυκλα κατωτερα των ΜΕΒΕΑ που ειχαμε εδω..

αμόλυβδη παιρνει ρε αυτο ή σουπερ την παλιά ? και θα πρεπει να παει καποιος στο Δυρράχιο να βαλει βενζίνη ?
:tooth:
:tooth::tooth:αμολυβδη κανονικη μην φοβασαι τιποτα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
αθανατο ειναι...μια χαρα θα κανει την δουλεια της η καριολα η φιλλιπινα Μαρκος..στην χωρα της κυκλοφορανε με τρικυκλα κατωτερα των ΜΕΒΕΑ που ειχαμε εδω..
Με τα λεφτα που στελνει απο εδω με ΜΕΡΣΕΝΤΕ σαν του Τρακη θα κυκλοφορουν οι δικοι της ..
Αν και ηταν απο καλη οικογένεια ... ετσι λεει , ολοι δουλευαν στις εταιρειες της οικογένειας Ψινάκη :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Με τα λεφτα που στελνει απο εδω με ΜΕΡΣΕΝΤΕ σαν του Τρακη θα κυκλοφορουν οι δικοι της ..
Αν και ηταν απο καλη οικογένεια ... ετσι λεει , ολοι δουλευαν στις εταιρειες της οικογένειας Ψινάκη :tooth:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Σκεψου Μπαρο με τον καυσωνα , να πηγαινει με το φουρνο μικροκυμματων το σμαρτ 15ετίας σε δουλειες , τερμα παραθυρο κάτω , να κλοτσαει στις αλλαγες ταχυτητων και το μονο που θα σκεφτεται ειναι ποτε θα τελειωσει για να παει σπιτι να κανει δουλειες ωστε μετα να τον αφησει η αλλη να μπει λιγο μπου ...

Τι κατάντια ρε μαλάκα .. τι καταντια

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.972
Πόντοι
3.656
κι οποιον Αλβανο ψηστη,σερβιτορο,λαντζιερη,χτιστη και να ρωτησεις,σου λεει στην Αλβανια ημουν χημικος μηχανικος,καθηγητης,γιατρος κτλ.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Σκεψου Μπαρο με τον καυσωνα , να πηγαινει με το φουρνο μικροκυμματων το σμαρτ 15ετίας σε δουλειες , τερμα παραθυρο κάτω , να κλοτσαει στις αλλαγες ταχυτητων και το μονο που θα σκεφτεται ειναι ποτε θα τελειωσει για να παει σπιτι να κανει δουλειες ωστε μετα να τον αφησει η αλλη να μπει λιγο μπου ...
μαλακα ειναι χαρτι το σμαρτ του σαν το σαξο μου..δουλεια τραβαει ζορι οντως:undecided:
καλα μουλωχτα μπαινει απο κυρα ρε οπως σχεδον ολοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
κι οποιον Αλβανο ψηστη,σερβιτορο,λαντζιερη,χτιστη και να ρωτησεις,σου λεει στην Αλβανια ημουν χημικος μηχανικος,καθηγητης,γιατρος κτλ.....
Οντως , αυτη ομως λεει εργάτες κανονικα , δεν λεει Δοκτωρες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
μαλακα ειναι χαρτι το σμαρτ του σαν το σαξο μου..δουλεια τραβαει ζορι οντως:undecided:
καλα μουλωχτα μπαινει απο κυρα ρε οπως σχεδον ολοι
τι χαρτι ρε μαλακα να ειναι ενα σμαρτ 15 ετων στους Ελληνικους δρόμους με 400.000 χλμ και 6 αλλαγες μηχανης ?
Με τα ροδάκια που εχει , θα πεφτει σε λακουβα και θα αλλαζει σταθμους το ραδιο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
τι χαρτι ρε μαλακα να ειναι ενα σμαρτ 15 ετων στους Ελληνικους δρόμους με 400.000 χλμ και 6 αλλαγες μηχανης ?
Με τα ροδάκια που εχει , θα πεφτει σε λακουβα και θα αλλαζει σταθμους το ραδιο
μπορει να εχει λιγα ρε σαν το δικο μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
μπορει να εχει λιγα ρε σαν το δικο μου
τι λιγα μωρε μαλακα στο σμαρτ ? τα λιγα του σμαρτ ειναι 60χιλ , μετα αλλαζεις μηχανη, στα 120χιλ το βγαζουν φωτο και ττην στελνουν γερμανια και σου στελνουν παρασημο ..
Ασε που αυτος την μιση μερα γυρναει και την αλλη μιση κανει βολτες για να μην παει σπιτι στην άλλη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom