Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
αμόλυβδη παιρνει ρε αυτο ή σουπερ την παλιά ? και θα πρεπει να παει καποιος στο Δυρράχιο να βαλει βενζίνη ?παρτης ενα σαξο ρε το 1100..
αμόλυβδη παιρνει ρε αυτο ή σουπερ την παλιά ? και θα πρεπει να παει καποιος στο Δυρράχιο να βαλει βενζίνη ?παρτης ενα σαξο ρε το 1100..
αθανατο ειναι...μια χαρα θα κανει την δουλεια της η καριολα η φιλλιπινα Μαρκος..στην χωρα της κυκλοφορανε με τρικυκλα κατωτερα των ΜΕΒΕΑ που ειχαμε εδω..τωρα νοητικος δεν το λες και ακριβως ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτοκίνητο ειπα ρε τυπε , οχι σκάφη , εχω 2 πλυντηρια και ενα στεγνωτήριο , ειμαι κοπλε
αμόλυβδη παιρνει ρε αυτο ή σουπερ την παλιά ? και θα πρεπει να παει καποιος στο Δυρράχιο να βαλει βενζίνη ?
Με τα λεφτα που στελνει απο εδω με ΜΕΡΣΕΝΤΕ σαν του Τρακη θα κυκλοφορουν οι δικοι της ..αθανατο ειναι...μια χαρα θα κανει την δουλεια της η καριολα η φιλλιπινα Μαρκος..στην χωρα της κυκλοφορανε με τρικυκλα κατωτερα των ΜΕΒΕΑ που ειχαμε εδω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαΜε τα λεφτα που στελνει απο εδω με ΜΕΡΣΕΝΤΕ σαν του Τρακη θα κυκλοφορουν οι δικοι της ..
Αν και ηταν απο καλη οικογένεια ... ετσι λεει , ολοι δουλευαν στις εταιρειες της οικογένειας Ψινάκη
ειχαν πολλα φραγκα κατω οι μπαρμπαδες του μαλάκα μου , με το φτυαρι το χρημαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
το εχω διαβασει ρε πραγματι χοντρο χρημα...ειχαν πολλα φραγκα κατω οι μπαρμπαδες του μαλάκα μου , με το φτυαρι το χρημα
πότε σχολάς ;το εχω διαβασει ρε πραγματι χοντρο χρημα...
βραδυπότε σχολάς ;
Τετάρτη βράδυ ?
Τετάρτη βράδυ ?
Σκεψου Μπαρο με τον καυσωνα , να πηγαινει με το φουρνο μικροκυμματων το σμαρτ 15ετίας σε δουλειες , τερμα παραθυρο κάτω , να κλοτσαει στις αλλαγες ταχυτητων και το μονο που θα σκεφτεται ειναι ποτε θα τελειωσει για να παει σπιτι να κανει δουλειες ωστε μετα να τον αφησει η αλλη να μπει λιγο μπου ...
κι οποιον Αλβανο ψηστη,σερβιτορο,λαντζιερη,χτιστη και να ρωτησεις,σου λεει στην Αλβανια ημουν χημικος μηχανικος,καθηγητης,γιατρος κτλ.....Με τα λεφτα που στελνει απο εδω με ΜΕΡΣΕΝΤΕ σαν του Τρακη θα κυκλοφορουν οι δικοι της ..
Αν και ηταν απο καλη οικογένεια ... ετσι λεει , ολοι δουλευαν στις εταιρειες της οικογένειας Ψινάκη
μαλακα ειναι χαρτι το σμαρτ του σαν το σαξο μου..δουλεια τραβαει ζορι οντωςΣκεψου Μπαρο με τον καυσωνα , να πηγαινει με το φουρνο μικροκυμματων το σμαρτ 15ετίας σε δουλειες , τερμα παραθυρο κάτω , να κλοτσαει στις αλλαγες ταχυτητων και το μονο που θα σκεφτεται ειναι ποτε θα τελειωσει για να παει σπιτι να κανει δουλειες ωστε μετα να τον αφησει η αλλη να μπει λιγο μπου ...
Οντως , αυτη ομως λεει εργάτες κανονικα , δεν λεει Δοκτωρεςκι οποιον Αλβανο ψηστη,σερβιτορο,λαντζιερη,χτιστη και να ρωτησεις,σου λεει στην Αλβανια ημουν χημικος μηχανικος,καθηγητης,γιατρος κτλ.....
τι χαρτι ρε μαλακα να ειναι ενα σμαρτ 15 ετων στους Ελληνικους δρόμους με 400.000 χλμ και 6 αλλαγες μηχανης ?μαλακα ειναι χαρτι το σμαρτ του σαν το σαξο μου..δουλεια τραβαει ζορι οντως
καλα μουλωχτα μπαινει απο κυρα ρε οπως σχεδον ολοι
Νιπλη που να πάω Λειβαδιά για Ρόμβης όπου μου πεις;Οντως , αυτη ομως λεει εργάτες κανονικα , δεν λεει Δοκτωρες
μπορει να εχει λιγα ρε σαν το δικο μουτι χαρτι ρε μαλακα να ειναι ενα σμαρτ 15 ετων στους Ελληνικους δρόμους με 400.000 χλμ και 6 αλλαγες μηχανης ?
Με τα ροδάκια που εχει , θα πεφτει σε λακουβα και θα αλλαζει σταθμους το ραδιο
τυπε εγω Ρομβης θα πω, ειναι καλυτερα εκειΝιπλη που να πάω Λειβαδιά για Ρόμβης όπου μου πεις;
τι λιγα μωρε μαλακα στο σμαρτ ? τα λιγα του σμαρτ ειναι 60χιλ , μετα αλλαζεις μηχανη, στα 120χιλ το βγαζουν φωτο και ττην στελνουν γερμανια και σου στελνουν παρασημο ..μπορει να εχει λιγα ρε σαν το δικο μου
Οκ θα βγάλω φωτό μη φύγειςτυπε εγω Ρομβης θα πω, ειναι καλυτερα εκει