Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Εσύ είσαι ο διατροφολόγος του νήματος, να τον βάλεις στον ίσιο δρόμο....αν γίνεται...σωστος..ο μουνης Αντζελο φταιει με παρασερνει![]()
Εσύ είσαι ο διατροφολόγος του νήματος, να τον βάλεις στον ίσιο δρόμο....αν γίνεται...σωστος..ο μουνης Αντζελο φταιει με παρασερνει![]()
εχω σηκωσει τα χερια ψηλαΕσύ είσαι ο διατροφολόγος του νήματος, να τον βάλεις στον ίσιο δρόμο....αν γίνεται...![]()
Πως εχουμε καταφερει να κανουμε τα "τιποτα" απο πρωθυπουργους μεχρι σελεμπριταδες σε αυτη τη χωρα,μονο εμεις ξερουμε...εδωσα τον σκληρο στον Αθηναιο![]()
ο λαος αυτος ψοφάει για ήρωες, θελει ειδωλα ,δεν εχει κανεναν χαρακτήρα.Πως εχουμε καταφερει να κανουμε τα "τιποτα" απο πρωθυπουργους μεχρι σελεμπριταδες σε αυτη τη χωρα,μονο εμεις ξερουμε...
παγκοσμιο ειναι το φαινομενο οχι μονο ελληνικοΠως εχουμε καταφερει να κανουμε τα "τιποτα" απο πρωθυπουργους μεχρι σελεμπριταδες σε αυτη τη χωρα,μονο εμεις ξερουμε...
εξω πολυ λιγοτερο , μην λεμε μαλακίες , εδω ενα γατακι σωνει καποιος και ειναι πρωτη ειδηση , ΗΡΩΑΣ , ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗς ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟπαγκοσμιο ειναι το φαινομενο οχι μονο ελληνικο
μεσες ακρες ρε τα ιδια ειναι...δες αμερικη ας πουμε...εξω πολυ λιγοτερο , μην λεμε μαλακίες , εδω ενα γατακι σωνει καποιος και ειναι πρωτη ειδηση , ΗΡΩΑΣ , ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗς ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
οχι δεν ειναι παγκοσμιο...εχουμε πολλους ηλιθιους σε σχεση με τον πληθυσμο μας..παγκοσμιο ειναι το φαινομενο οχι μονο ελληνικο
Αμερικη ρε τυπε ειναι τοσα μυρια κοσμος , ασε που όλοι εχουν πιστολι , εκει ναι εισαι ηρωας , εδω ρε μαλακα αντε να εχει κανα κινητο να σου πεταξει ο αλλος , εκτος αν ειναι iphone που δεν το πετανε , τρωει 2 ντιρεκτ ενα κροσε σοριαζεται κάτω σε κατασταση για ενταντικη και μολις επαννελθουν οι αισθησεις του το πρωτο που κανει ειναι να βγαλει απο την τσεπη το κινητο να δει αν δουλευειμεσες ακρες ρε τα ιδια ειναι...δες αμερικη ας πουμε...
Έχω δει γνωστό να τρώει πάνω από 10 μύρια αλλά τα μουνιά δεν ήταν ούτε το 1.6-7 μυρια ρε μλκ δεν τρωγονται σε μουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οτι πρεπει για ενα κοπιαστικο 14ωρο δουλειας
ετσι οπως παει και εδω σε λιγο καιρο ετσι θα γινουμε...Αμερικη ρε τυπε ειναι τοσα μυρια κοσμος , ασε που όλοι εχουν πιστολι , εκει ναι εισαι ηρωας , εδω ρε μαλακα αντε να εχει κανα κινητο να σου πεταξει ο αλλος , εκτος αν ειναι iphone που δεν το πετανε , τρωει 2 ντιρεκτ ενα κροσε σοριαζεται κάτω σε κατασταση για ενταντικη και μολις επαννελθουν οι αισθησεις του το πρωτο που κανει ειναι να βγαλει απο την τσεπη το κινητο να δει αν δουλευει
το μονο καλο εκει που θα φτασει η βενζινη αμα εισαι καλος στο τρέξιμο θα γλυτωσεις πολλαετσι οπως παει και εδω σε λιγο καιρο ετσι θα γινουμε...
θα παρουμε επιδομα 60 ευρωτο μονο καλο εκει που θα φτασει η βενζινη αμα εισαι καλος στο τρέξιμο θα γλυτωσεις πολλα
ρε μαλακα θα πας να δουλεψεις καθολου σημερα η θα ψωλοβροντας ολη μερα εδω???θα παρουμε επιδομα 60 ευρω
![]()
θα παρεις και του ρευματοςθα παρουμε επιδομα 60 ευρω
![]()
πτωχε μπιρλα...τωρα δουλευω νοητικως μετα σωματικωςρε μαλακα θα πας να δουλεψεις καθολου σημερα η θα ψωλοβροντας ολη μερα εδω???
ετσι οπως παει με τα επιδόματα θα παρω κανα μινι κουπερ στην πινέζαθα παρουμε επιδομα 60 ευρω
![]()
παρτης ενα σαξο ρε το 1100..ετσι οπως παει με τα επιδόματα θα παρω κανα μινι κουπερ στην πινέζα
τσαμπα θα μου ερθει
τωρα νοητικος δεν το λες και ακριβως ...πτωχε μπιρλα...τωρα δουλευω νοητικως μετα σωματικως
αυτοκίνητο ειπα ρε τυπε , οχι σκάφη , εχω 2 πλυντηρια και ενα στεγνωτήριο , ειμαι κοπλεπαρτης ενα σαξο ρε το 1100..
ξερω τι λεω ....ολα ειναι καλως καμωμενα...τωρα νοητικος δεν το λες και ακριβως ...