Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.640
- Πόντοι
- 6.056
για αυτους το χαιρομαι κιολας να σου πωΤους παντρεμένους με παιδιά εννοείς...
για αυτους το χαιρομαι κιολας να σου πωΤους παντρεμένους με παιδιά εννοείς...
σαφως το δικο του ειναι πολυ χειροτερο αλλα βλεπεις οι μαλακιες δεν εχουν τελειωμοΈχει την υγεία του αυτός ρε μάν , ο άλλος σου λέω βογγαγε σαν πρωτόγονος, έκλαιγε και όσο ήταν το κομοδίνο δίπλα ήταν όλος
Τι να πω σε τυπε, ποσο στερημενος μπορει να ειναι ο αλλος, ειδικα αν εχει τοσο χρημαΆνετα τρώγονται , όρεξη να έχεις , ιδέες έχουν αυτές
και το σαξοκαλα που δεν εχω τιποτα να μου φαει η κυρα..μονο την ζωη μου μπορει να ρουφηξει
ναι και αυτοκαι το σαξο
Ο Κοψιαλης ξανα εκανε προταση στην Φυρρου και καλα μπροστα σε συναυλιακαι το σαξο
Πετα το αλλη μια τυπε....εχουμε πελωρια αναγκη να γελασουμε.Μέλος που κάνω ρόμπα συνέχεια, με κάποιο τρόπο,γνωστο στη διοίκηση μάλλον,κατέφερε να σβήσει ποστ και κριτική από το προφίλ του... εγώ βέβαια έχω σκριν σοτ...
ιστοριασαφως το δικο του ειναι πολυ χειροτερο αλλα βλεπεις οι μαλακιες δεν εχουν τελειωμο
ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑιστορια
με πηρε παλια καψουρα μια εβδομαδα πριν του αγιου πνευματος τωρα
(αυτη η αρχιδω με ειχε στο βλεπουμε κανα 5μηνο τελικα ποτε δεν ειδαμε)
αφου εκλαψε για τις δυστυχιες τις και τις αφραγκιες της μου λεει 3 ημερο θα πας περα ναι λεω χτυπα τηλ μου λεει να ερθω μαζι σου δεν θα παω πουθενα φετος οπως το βλεπω
οκ λεω ναι παμε
με το που το κλεισαμε το τηλ την μπλοκαρα
Πετα το αλλη μια τυπε....εχουμε πελωρια αναγκη να γελασουμε.
Κλαμαααααααααααααααα....δεν ειχε και προσβαση σε παρκινγκ απο οτι βλεπω.Ο τύπος είναι και αρχιρουφιάνος , τελευταία φορά πρέπει να μου έκανε 5-6 αναφορές με αντίστοιχα μηνύματα από Αντι ...δε γαμιέται όμως...
Για σοβαρο μελος μας μιλας τοσο καιροΟ τύπος είναι και αρχιρουφιάνος , τελευταία φορά πρέπει να μου έκανε 5-6 αναφορές με αντίστοιχα μηνύματα από Αντι ...δε γαμιέται όμως...
εχεις βιντεακι Φυρου απ οσο ξερω...στειλε μουΟ Κοψιαλης ξανα εκανε προταση στην Φυρρου και καλα μπροστα σε συναυλια
Γνωμη σου
εδωσα τον σκληρο στον Αθηναιοεχεις βιντεακι Φυρου απ οσο ξερω...στειλε μου
σωθηκες τωραεδωσα τον σκληρο στον Αθηναιο
Πηγές Ρόμβης;σωθηκες τωρα
μεσημεριΠηγές Ρόμβης;
σωστος..ο μουνης Αντζελο φταιει με παρασερνειΝα τρώτε υγιεινά, κομμένα σουβλάκια και μαλακίες...σήμερα φακές Beluga σαλάτα...